Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CieKAwskIE jaJO

po jakim czasi od zaplodnienia ma sie te objawy?

Polecane posty

ciekawskie jajo-a moze to grypa zoladkowa? :o ja wlasnie zlapalam wirusa i juz 2dni chce mi sie wymiotowac, ledwo moge cos przelknac..a w ciazy nie jestem- jestem pewna..chyba..:p

Gość ło matkoooooo
Lusesita Ty masz dziecko ?? bo jak pisałaś w listopadzie pod nickiem Koch-anka (a to byłaś Ty podobno) to coś tam wspominalaś o założeniu gniazdka i że widujesz sie z facetem tylko w weekendy wiec skad ten dzidzius ?? :)

Gość lusesita ma 40 dychy na karku

Gość lusesita ma 40 dychy na karku
mówiłaś że 36 no to w końcu ile, bo w twoim wieku to może być istotne a może 37 a może 38 a może 40?

Gość ło matkooooo
Lusesita ------> aha rozumiem :) sorki ze tak zapytalam ale sie zafrapowalam troszke bo myslalam ze masz ok 22 lat wiec ten weekendowy partner, uwijanie gniazdka i dziecko troszke mnie zagubily :) 🌻 dla córki :D

czemu niektorzy sa tak zlosliwi ....nie mozecie rzucac docinek pod czarnym , anie maskujecie sie na kolorowo jak chcecie komus dowalic .... odnosnik do komentarzy dotyczacych Lusesity .....

na brak apetytu w ciazy niwstety nie narzekalam ....samopoczucie mialam dobre ....tylko w 9 tygodniu bylo gorzej ...lezalam w szpitalu na podtrzymaniu ciazy ....nikomu tego jednak nie zycze ....:D

Gość a ja........
nie byłam co prawda jeszcze w ciąży - obecnie oczekuję rezultatów starań (pomijam, że 4 rok z kolei - z tym,że od 4 m-cy z pomocą -myślę-fachowca) niby jakieś tam objawy zaciążenia mam - ale nie łudzę się, znaczy bardziej nie dopuszczam za żadne skarby do siebi takiej wiadomości - rozczarowałam się już nie raz i więcej nie chcę. Dlatego - jako nieliczna pewnie z "pomarańczowych - stwierdzam, że rozumiem pytania i wątpliwości autorki postu. Sama, gdybym np. zaszła jakiś czas temu nie wiedziałabym jakie są objawy ciąży. Poza tym do Wszystkich "życzliwych-inaczej" - nie znacie prawdy starej jak świat? - że jeśli się koiecie w ciąży życzy niedobrze (rozszerzając na dzisiejsze czasy - drwi się z niej) to konsekwencją jest "zjedzenie przez myszy" (przenośnia - oczywiście, kto rozumny będzie wiedział jak czytać między wierszami) Trochę zrozumienia - cwaniary, które już ciążę przechodziły - nie od razu Kraków zbudowano + nie pamiętał wół jak cielęciem był!

do a ja : Chodzilo mi o glupie teksty dotyczace Lusesity ...a nie objawow ciazy ....nie madrze sie , bo nie mam powodu ...mialam poczatkowo trudna ciaze ...a potem trudny porod ....:D

Gość Basia Patelasia
Dzisiaj sie dowiedziałam o przypadku gdzie kobieta ( taka brudaska ze starej kamienicy ) pojechała do szpitala z wielkimi bólami brzucha - lekarz swierdził, że kobieta właśnie zaczęła rodzić a tak idiotka o niczym nie wiedziała. Po prostu wierzyć mi sie nie chce - ale jest to sprawdzona informacja. Po prostu rece opadaja.