Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy

O sobie

Polecane posty

ZUZIA mi bardziej chodzi o same sprawy techniczne, wiesz jak wytłumaczyc sosobie która cie wybrała jaka masz wizje, Wizji to ja mam ful a nie moge się realizować. Dobra moze ktoś chce bym mu coś urządziła za darmo??? W zamian za fotki :))) Żebym miała sie czym chwalic :))

Gość zacznijmy
gadacie jakby mnie tu nie było:(

Gość zacznijmy
to Moj topik i wszyscy inni wynocha!!!

Gość zacznijmy
owłosiona ...Ty mnie zawsze rozbawisz:)

zacznijmy----> :D ten topik powinien byc zatytulowany COS O SOBIE CZYLI JAK ZALoZyC FIRME :D Lukier-----> radze ukonczyc kurs , ja chyba tez o tym pomysle ;)

Widze, ze temat zszedl na aranzacje wnetrz ;) Do swojego \"profilu\" dodam, ze uwielbiam wszystko co zwiazane jest z wnetrzami i moim marzeniem jest kiedys zajac sie \"deweloperstwem\", ale to marzenie bardzo odlegle, bo jak na razie nie mam kasy i planu a zwiazek w dodatku w rozsypce :(

Gość zacznijmy
znowu jakieś durne dziecko się podszywa....ulżyj sobie biedactwo:)

zdecyduj sei najpierw zaprasza a teraz wyganiasz:O wizje sie ma i sie przekazuje normalnie rysunek sie robi ;)

Gość zacznijmy
no dobra to gadajcie sobie miedzy soba, ale ja tu i tak jestem najwazniejsza!!

Murcielago - dobrz że mi przypomniałas to nasze marzenia z moim facetem. Budowac domy - on buduje ja wykańaczam wiadomo. Albo wynajmowac i zyc z tej kaski :))) Oh... czy to swiadczy że jestem inteligentna hihihih :)) bo nie doszlismy jacy ludzie tu w końcu sa :))

Gość zacznijmy
nie chcę gadać o aranżacji ani tylko o sobie.Zastrzegę nck to wtedy uwierzycie....ten ktoś u góty to nie ja:(

ZACZNIJMY --- no mówię do Ciebie.... skad jesteś zakładamy spółke ??? Ja lubię jeść !!!!! o jesu jak ja lubie jeść i gotowac :))))))))) Dzisiaj robie schab z nadzieniem :)))))

Gość zacznijmy
Ja też lubię jeść tylko całe życie jestem na diecie i robię potrawy bardziej w kierunku diety:)

Polukierowana -> Ja tez taki mialam plan, ale to, ze moj zwiazek sie sypie utrudnia mi troche planowanie czegokolwiek :( Dodam jeszcze, ze chyba jestem uzalezniona od internetu a w szczegolnosci kafeterii ;)

mogę się wprosić :) absolwentka Wydziału prawa UW, rocznik 80, pracująca za dużo..., mieszkanie wciąż pseudo-studenckie, brak czasu na wszystko -praca dominuje... Książki codziennie do poduchy, maniaczka kina. Jedno z marzeń - buldog francuski :), uzależniona od dobrej muzyki, kawy i przyjaciół :)

Lukier...w gorach!!!! mnie w rodzinie caly czas namawiaja bym otworzyla restauracje w gorach :D:D: jakby to polaczyc z projektowaniem wnetzr to matko jedyna, lezymy na kasie :D:D:D:D:D:D

Gość zacznijmy
A może ośrodek dla dbających o linie z ichnymi mężami co lubią dobrze pojeść

ZUZA 👄 oj boze dobrze ze tys ta zuze stworzył :)) restauracja.... o matko .... ale w jakim stylu ?? taka stara co ??? dobra zuza musimy cos pomyslec ... bo mój styl to stary :)) nieee nieeenieeeee nowoczesny !!!! Aczkolwiek nowoczesne tez zaranżuje a co !!!! Absolutnieeee.

ja jestem niepoprawny frENdzelek a nie frĘdzelek :) Witam Was i od razu dodam że uwielbiam pitrasić i jeść w związku z czym zawsze wydaje mi się że jest mnie za dużo...