Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy

O sobie

Polecane posty

Ja mam resztki po wizycie babci ;) Idę sobie odgrzać, bo zgłodniałąm przy Was Smacznego wszystkim :)

ale się zestresowałam tą podszywaczką ...już myślałam, że mnie opuścicie:)

zapomniałam ,jak sie ustka robiło 😘 👄 Morgaine,ale Ty zdaje sie warszawka? I dr,za wysokie progi..ale mam plan od przyszłego roku jeździc do wawki na specjalizacje,jak mi sie zechce :P z małych

ok, odpuszczam sobie, bylo milo, ale sie skonczylo; sorry, co zlego to nie ja ;) jakbys chciala swoj oryginalny nick to haslo jest \'kurzatwarz\', serio :) JP 🖐️ 🌻

no tak w komputerach to ja nie jestem zbyt dobra:( dlatego taka robi co chce...a że się chce to się dziwię

To co z tym interesem...ja mam firmę, która produkuje np. doniczki ozdobne ,bedziem stroić parapety?

wiesz co anczar, nie chce Cie straszyc, ale wyglada na to, ze... nikt nie chce z Toba rozmawiac ;) P.S to juz byl naprawde ostatni raz

To ja może trochę poogarniam dom bo mąż znowu powie: to ja może posprzątam, tak jest od kiedy na kafe przebywam zbyt czzęsto;)

JakośćPierwsza>>> dr to będę za kilka tygodni, więc ostatnia szansa ;) :D Patrz, też kiedyś chciałam z małych, ale mi się odmieniło w kierunku diagnostyki lab... Jakoś mi z szalką Petriego łatwiej :D anczar36>>> poczekaj z mówieniem o uzależnieniu, jak posiedzisz tu tyle lat co ja :D A teraz już , muszę sobie udowodnić, że mogę stąd odejść w każdej chwili :D

Wiek zupełnie inny niż nick na to wskazuje wykształcenie wyższe-rozmaite Rodzina-mąż,syn Dwa psy kundle przygarnięte Praca zupełnie nie to czego się uczyłam,ale to co zawsze lubiłam pasje-kolekcjonerstwo,moda kino-teraz filmy Romera książki-kiedyś gdy przeczytałam wszystko Marqueza nie miałam nic do czytania i tak zostało. Nie czytam już beletrystyki.czytam eseje,biografie,literaturę filozoficzną/studiowałam ten kierunek/. Lubię bieganie po lesie,gotowanie,buszowanie po lumpeksach,internet. Lubię kafeterię,niektórych ludzi ,których pewnie nigdy nie poznam.Uwielbiam nawet jednego podszywacza/cudowne pióro/. Boję się zawsze żeby się nie mądrzyć,dlatego często występuję na pomarańczowo.

Ależ Morgaine - po udowodnieniu sobie, że możesz stąd odejść w każdej chwili, możesz także stwierdzić, że jesteś jednostką wolną i robisz co ci się podoba - zatem tu wracasz :p

no to ja o sobie napisze Pracuje, tudiuje jednoczesnie wolny czas spedzam ze swoja paczka w niej jest moja najlepsza przyjaciolka, nie mam obecnie stalego partnera, nie wydaje mis ie, że mam za duze wymagania po prostu po ostatnim dluzszym zwiazku wiem czego oczekuje od partnera, a cze go nie jeste w stanie zaakceptowac, uwielbiam plywanie i splywy kajakowe, bilard, piwko, mam duzo wad, widze tez niektore swoje zalety, jestem zodiakalny blizniakiem duzo moich cech pokrywa sie ze znakiem, inne natomiast nie. Staram sie niebyc zalezna od nikogo ale powolutku dochodze do wniosku ze jednak tak sie nie da Pozdrawiam

Gość anczar
kiedyś myślałam, że jestem wolna od uzależnień ale jak zalałam 2 razy łazienkę, spaliłam 3 razy ziemniaki, 1 raz ryż to stwierdziłam, że muszę z tym walczyć. Jednak jak odwieszę firmę (zawieszam co roku na dwa miesiące zimowe, w których nic się nie dzieje) to wszystko wróci do normy:) mam nadzieje

Próbowałam wstawić hasło na stałe i znowu coś poknociłam. Jak to zrobić aby nie stukać za każdym razem? Tam u góry bez36 to też ja ..ja sierotka:)

Witam nowe koleżanki...Alanka37,Ananke, Hmmka...ja też myślę , że jesteśmy stworzeni do życia w symbiozie

owłosiona------>niektóre foty fajne ale na niektóre to chce sie tylko powiedzieć \"ja pitole\";)