Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy

O sobie

Polecane posty

Gość zacznijmyy
Witam Cię zielony frędzelku i Ciebie Murcielego....:) Znowu się podszywa BUUUUUU

sluchaj teraz mozna kombinowac stary z nowoczesny oczywiscie bez przesady,,,tzreba zachowac styl, ja sie sklaniam ku staremu, ludzie ciagna do typowych goralskich chat. Chyba bym zwariowala bym miala tyle kasy aby budowac swoj dom i moc go zaprojektowac .... :D:D:D::D:D

Gość zacznijmyy
Zazwyczaj jak ktoś nie ma nic do powiedzenia to robi świństwa innym. Napewno jak będę chciała zastrzec to nie pod tym nckiem

zielony------> jasne ;) tutaj tylko niezbednajest kasa ....:D

Wiek: XXI Wykształcenie: oczywiście niezgodne z planami rodziców Kolor oczu: zielony Mieszkam: z 3 psami ras różnych, kotem rasy niewiadomej i 2 królikami rasy holenderski miniaturowy Posiadam: ogródek Narzeczony: małomówny IQ: co to jest IQ?

DOBRA ZACZNIJMY bedziesz jadłą i mówiła innym jakie to pyszne żarełko u nas jest. CZUJ SIE JAKO NASZA MARKETANKA ;)))

oj wszystko sie teraz pomieszalo, i juz sama nie wiem kto do mnie mowi, a kto do tej drugiej

ja tam sie boje kredytow :( chociaz prawdopodobienstwo,ze interes w gorach padnie jest male....

HIHI ZUZA w jakich górach przeciez to podwójny zysk mówiłaś przeniesiemy góry ja powiedziałam nad orze . KOCHANA i w górach będzie ruch i nad morzem 2 w 1 !!!!!!!!!!!!! Chociąz ja tez sie boje kredytów. Nie nie boje się kredytów, lubie kupowac za kase którą, mam. A nie za pożyczona :))

Ja to bym mogła z Morgaine działalnośc załozyc;) Wykształcenie mam tez niezgodne z planami rodziców \"dziecko,toż to praca nie dla kobiety\" A gotowac uwielbiam,tylko dla siebie samej mi się nie chce :P

dlatego spółka jest idealnym rozwiazaniem - kredyt bierzecie nie WY ale SPÓŁKA :) ona odpowiada za spłatę, jeśli ona upadnie to wówczas dopiero członkowie Zarządu... tak wiec warto przemyśleć :)

Lukier, to musialybysmy pomyslec o intereszie zagranicznym tzn tam gdzie sa i gory i morze :D ale by bylo kasy, i robilybysmy co lubimy :D:D:D:D dwie firmy, projektowanie i restauracja z hotelem

To ja....> zacznijmy ta prawdziwa:) Nie pisałam bo musiałam się uporać z zastrzeżeniem. Jakas miła mojemu sercu osoba za wszelką cenę chciała udowodnić swoją inteligencję:) Co teraz ztobisz???

JakośćPierwsza>>> uważaj, wezmę pod uwagę ;) A co do rodziców, moi używali podobnych argumentów :D