Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy

O sobie

Polecane posty

Gość zacznijmy
Dzięki JakośćPierwsz....może to zmobilizuje innych:)

Gość zacznijmy
Chociaż jak znam forum to moja radość zadziała jak płachta...nie mylę się ...prawda?

jestem babą przed trzydziestką mam meża i córkę mieszkam w mieście powyżej 500 tys mieszkańców mam psa aktualnie nie pracuję marzę o własnej kancelarii prawniczej, ale chyba nic z tego, bo niedługo wyprowadzam sie do norwegii

Gość zacznijmy
Suuuuuper.....dalej, dalej proszę :)

Gość zacznijmy
A co was dobija?

No dobra to ja o sobie.... hmm.. hmm w sumie to nic ciekawego... ostatnią moją psją stało się z wielkim namaszczeniem, jakie ma w sobie olejek kamforowy i w skupieniu godnym Delhi. Z zawziętością polującego lamparta, który nic nie jadł przez tydzień. Każda wolna chwilę poświęcam nauce poprafnej polszczyzny. Ze skutkiem jaki widac w niemal każdym moim poście. Zrechabilitowałem sie ? :>

Gość ttttaaaaaaa
OH - czy Twój mąż wie, że masz na Kafeterii nicka "owłosiona hemoroida?" :-D ;-) :-D

Gość a ja wyrazam to
Ja mam 26 lat mieszkam w małej miejscowości. Mam faceta kilka lat razem, bez dzieci, kocham go na d zycie jestesmy szczesliwi , czasu etz mam y brak, bo praca. On pracuje w duzej firmie. Ja tez w duzej na stanowisku asystentki prezesa, po liceum i studium. Mam y mieszkanie swoje. Nie na kredyt dorobilismy sie przz te kilka lat, nei mam y samochodów. WOlny czas, las, basen, dyskoteka, znajomi. Ksiażki 1 w miesicau gazety - wyborcza, odpadaja twoj styl itp - pranie mózgów dla kobiet i nie pisanie o życiu tylko o sain swikszyn. ;D starcza mi do 1 go. no bo wypłate mam 30 :)) Nie nie starcza starcza. Nie narzekam zyje sie ok.

Gość hemik chabilitowany w chucie
to jakiś bełkot, Myrevin! napisałbyś coś od siebie, a nie wklejałbyś nieudolnie

Gość zacznijmy
Myrevin....Taaaaak:) Nawet taka wypowiedż pozwala na ogarnięcie Twojej jakże trudnej do okiełznania osobowości. Trzeba nad Tobą popracować a dojdzemy do konsensusu:)

no dobra lubie koty, od dzisiaj tchorzofretki :D czytac lubie ksiazki A.Christie, chociaz ostatnio kupilam Nowe Przygody Mikolajka :D Uwiebiam kino: D.Lynch,T. Burton,Q.Tarntino Kocham pierogi, rosol...i podrozowac ;) aktulanie koncze prace w office\'sie , sdudia rozne -ukonczone, ale to sie ma nijak do mojej inteligencji :D:D:D rocznik znasz

rocznik 77. zameżna,bezdzietna :( praca z dziećmi niepełnosprawnymi. mąż informer - cały czas w pracy... pensja średnia. kocham hanie banaszak. lubię posłuchac głosiku madzie wójcik.mąż przekonuje mnie do System of a down- nie mówię nie. dobre kawałki. film:Breakfast at Tiffany\'s. książka : elementarz ks. twardowskiego. własnie zdaję prawo jazdy :) niepoprawna romantyczka - do bólu. kocham męża ❤️

Gość zacznijmy
Ja też Was kocham....:)

I o sobie... po za nickiem. 28 lat , pracuje jako ... specjalista... Facet - tak od kilku lat, dzieci nie - ale chcę mieć :)) Wolne chwile - ksiazki, kino, muzyka, lubie gotować i sprzatać. Kocham podziwiać wnetrza - chciałabym być projektantem :)) ale to nie moja profesja wiec to tylko sfera marzeń. Uwielbiam podrózować, rozmawiać z ludzmi i przebywac z moim ukochanym którego kocham. Niedługo bedę miała psa :)) Kocham moje życie i zyje mi się ok :))

Gość zacznijmy
Polulierowana...ja też myślę o aranżacji wnętrz ... myslałam nawet o skoleniach czy kursach...

Teraz ja: Urodziłam się w lutym 1983 ;), pracuję w firmie ubezpieczeniowej i studiuję na UW. Od 6 lat jestem w szczęśliwym związku. Interesuje mnie kultura Ukrainy, kocham zwierzaki, orchidee i bonsai. Jestem nieprzegadywalna i nieprzewidywalna. Wiecznie na diecie, przy schabowym kotlecie :P Jak tylko mam czas to chodzę na basen i fitness. Dużo czytam, głownie horrory, czasem coś z innych gatunków, obecnie \"Pachnidło\". Jesli chodzi o czasopisma kobiece to nieszczególnie mnie interesują, czasem kupię, żeby obrazki pooglądać bo wg mnie żadnej wartościowej treści nie zawierają. Ozon, Wprost-> to lubię. Lubię uczyc się języków obcych, rozmawiać, pizzę i słodycze:D W najbliższym czasie zamierzam podjąć naukę na drugim kierunku studiów, wznowić naukę angielskiego i zgubić kolejne 10 kg. a za dwa lata jakieś mieszkanko kupić i wydac się za mąż :D Pozdrawiam.

Gość zacznijmy
Myervin...to Ty nie chcesz być trendi??