Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy

O sobie

Polecane posty

No to ja też do Was dołączę. Mam 23 lata, jak dobrze pójdzie skończę w tym roku studia inżynierskie. Mam stałego partnera od 5 lat. Interesuje się grafiką komputerową i multimediami, informatyką, fotografią. Czytam z 2 bądź 3 książki na miesiąc, uwielbiam Rolanda Topor’a, Paulo Coelho, Stephen’a King’a, Agate Christie, często czytam to co wpadnie mi w ręce. Lubię wychodzić często do kina, a jak nie mam czasu to oglądam duże ilości filmów w domu. Kocham muzykę i bez niej nie wyobrażam sobie życia, od 5 roku życia gram na fortepianie co bardzo mnie uspokaja. Dorabiam jako webmaster. Jestem uzależniona od internetu i papierosów. Moim marzeniem jest podróżowanie po świecie z aparatem fotograficznym w ręku. A z tych bardziej przyziemnych marzeń to chciałabym otworzyć zakład fotograficzny z możliwością retuszu zdjęć. To tyle o mnie :P

Gość Alanka 37
Under.... a co masz i chcesz to nas bardziej ciekawi...naprawdę

Gość pietruszka kasia
Do Szulty>HM.....O sobie wiemy tylko tyle ile czasami ktos szczery do bolu nam powie, bo sami bardzo czesto nie wiemy.......bo nie widzimy? Raczej nie chcemy widziec. Kocham Cie . Fasola tez. No i Jazz.

Gość szulta
cieszę sie, ze tu weszłaś :) ja też cie kocham, ale napiszę to tylko teraz :))

No tak ...ja jak się wzięłam za te porządki to mnie wessało ...a Was...?...w większości widzę tez. a tak naprawdę to miałam dzisiaj gości ... muuultum. Dopiero poszli ale było fajnie .W ogóle to lubię dużo ludzi w moim domu:) Wpadnę jutro.Miłej nocy życzę I witam nowe koleżanki :)..witaj pieprznięta, under również i pozostałe:) Papa

dzień dobry :) Wczoraj nagle zwaliła się na mnie jakas kosmiczna robota :O i musiałam uciekać ale dziś się melduję :) Owłosiona -a fuuuuj gdzie Ty wyszukałas taką paskudkę :P

moją pierwszą oceną w liceum była \"bania\" z fizyki był to piątek 13go września :(, a kilka lat później w piątek 13go grudnia biegłam na randkę ;) potnęłam się na oblodzonej jezdni... i torebka stawowa w kostce nie wytrzymała :( ale tak ogólnie nie jestem przesądna :P

No cóż nie wiem jaki jest dla mnie ten dzień,ja się po prostu urodziłam 13 stycznia,ale podobno w czepku/a to rzadkość/

Dzięki serdeczne za życzenia.Chciałam Wam wkleić jeden ciekawy topik zwłaszcza końcówka,ale nie wiem jak to zrobić.Skończył się na dyskusji ogólnej wczoraj o 20.08-Czy to prawda,że ból porodowy....

a swoja droga to ciekawe jak dzis spedzisz swoje urodziny czy beda one wyjatkowe?????:d tak w piatek 13 -ego :DD:D:D:D

no to sto lat :-) pieknyc hsiwych wloskow i czego tam sobei zyczysz ;-) numer mojego nowego mieszkania to 13 :-) szukamy wlasnie jakiejs fajnej 13nastki, zeby na drzwi przykleic :-)

Nie zrobię tortu za dużo tych świeczek byłoby.Ale kupiłam dobre ryby na kolację solę i maślaną. Coś fajnego przyrządzę.Dostałam 13 żółtych tulipanów od swoich chłopaków.Zapachniało wiosną.

Alanka-wszystkiego naj 3 dzisiaj do dupy od rana,wspólnik mnie tak wq...Właśnie go wyrzuciłam,kazałam wyjśc w połowie rozmowy,bo byłam bliska popłakania się.Jest moim najlepszym przyjacielem,ale czasami nie daje rady.Papieros,papieros.

Tak wiem ,ale piszesz o niej kuchareczka. A jest na mniam mniam taka Aganiok,która świetnie gotuje,znam jej przepisy,bo tam bywam i pytam czy to ta sama