Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoego

MÓJ PRYWATNY TOPIK! zakaz wpisywania sie!

Polecane posty

podkomisarz whisky urządza parapetówę..prosze posterunkowy usiąść i spożywać.. to rozkaz!! i jeszcze jeden i jeszcze raz..

A CZY JA MOGĘ U PANA POLICJANTA NA KOLANKO PRZYSIĄŚĆ ? 🌼 a mandat i wszelkie inne koszty to ego ma pokryć- obiecał :D

mi też cos takiego mówił.. pan policjant już chyba nie wróci na służbę.. co??czy dobrze słyszę?? polać panu jeszcze jednego?? ech, jak on bełkocze, nie wiadomo o co chodzi.. poleję zatem..

dawaj na tapetę teraz whisky- bo myśmy sie tylko na polu bitwu ostały ŁOJ !!!! :P

Ego i muszla to minione tematy.. tak samo jak Krasnal halabala, który poszedł po campari do sklepu.. też nie wrócił.. drzwi zostały w międzyczasie zmienione i wzmocnione okna.. oczywiście na koszt Ego, bo przecież obiecał:-) muszla nowa.. przynajmniej jeszcze nie skalana męskim moczem.. feeee.. do roboty.. trzeba rozpracowac buteleczkę..

kobitko nie było cię, atu remont generalny na koszty byłego lokatora- ego. my sobie tu sączymy alkohol, policja była ale sie zbyła- nie wytrzymał poziomu estrogenów :D więc jak sie wyspalaś to chluśniem bo uśniem i zapodajcie jakąś muzyczkę !

to ja poprosze cos na przebudzenie .... uuupppsssssss potknelam sie o kogos ... eeeee to policjant .... ide nowa muszle zobaczyc - mam nadzieje ze jest rozowa - Egowi napewno by sie taki kolor spodobal .... :P

bezzebna- zapraszamy :) tylko ostroznie bo tu wszedzie ktos gdzies lezy .....

a poza tym po remoncie jest.. w każdym razie- czuj sie jak u siebie- jak każdy tutaj..tymczasem popląsamy trochę.. halo, zwłoki!! RUSZAC SIĘ!!

hehe..ale tylko 13-sta..reszta ok, wiec dam radę.. to przez to bieganie po schodach z gory na doł i odwrotnie.. i ci wszyscy leżący ludzie..jak tu sie nie potknąć..

aaaaaa to co innego :):) no a gdzie Ego ? troche tu cicho bez niego - nikt juz na nas nie krzycy ani nie straszy .... :>

weekend sie zaczyna.. zjedz coś, bo skończysz jak śpichy podłogowe.. może ogóreczka?? śledzika??

poszedł na \"spacer\" z deską!! już w przedszkolu mu mówili, że jakiś taki inny niż pozostałe dzieci, taki troszkę \"dziwny\".. hehe.. przestraszył się i wyniósł.. a tak na marginesie, to ciekawe co jeszcze wyniósł oprócz siebie i deski? czy ktos widział moje szpilki?? mówiłam, że dziwny.,...

poszukaj w lodówce..tylko trzeba ten łańcuch rozciąć, bo ego chciał chociaż to uchronić..ciekawe co tam ma.. może panowie od remontu pomogą??? zaraz, zaraz..gdzieś tu leżą..

mocna ta woda - niby niekopek ale nawet panow od remontu polozyla :P zaraz - jeden sie rusza ---- oooo, nie rusza sie sam - to moze ich zostawmy ? :P a ja ide do sklepu - Ego mi chipsy zjadl a mam ochote !!!!😭 postaram sie wrocic ........... kiedys ...... :P

ufff.... pod drzwiami lezal jakis osobnik a w torbie mial pile motorowa... juz sobie przecielam lancuch, ale tam pustki niestety byly... Zuziaaa to moze kup jeszcze smalec i ogorki cio... a teraz idziemy na jednego....

dobra robie liste: smalec ogorki chipsy - duuuza paczka, moze 2 cos jeszcze ?

ciekawe po co mu ten łańcuch..chyba tak dla pozoru... i jeszcze kup jakieś 2KC oraz cos na rano na kaca.. może browarka..ze skrzynkę:D:D:D

zamówiłam już kolejną ekipę remontową to i lodówkę otworza ;) jakieś słabowate te chłopy w dzisiejszych czasach. polejcie mi też dziewczyny bo na trzeźwo tego nie przeżyję ;)