Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoego

MÓJ PRYWATNY TOPIK! zakaz wpisywania sie!

Polecane posty

Gość hihiihihihi
ja tez tu bede... ludziom to sie juz w glowach miesza

nie bede na dywan !!!!!! wystaw mi chociaz muszle za drzwi jak nie chcesz wyjsc - postawnie sobie gdzies w cichym kacie i zrobie swoje ....

idź na dół, na parterze mam druga łązienkę.. ego- wandal!!! i weź takiego zaproś na imprezkę, to muszlę wyrwie!!! SKANDAL!!

whiskacz - dzieki - malo braklo a porabalabym te drzwi siekiera .... :0 a Ty ego wstydz sie !!!!!!! gospodarzu - polej - musze odreagowac ......

i jeeeszcze, jeeeden i jeeeeszcze razzz.... hej, hej, hej sokołyyyy... to po szklaneczce...

ejjj no !!!!!!! zostalam sama czy co ??? co tu taka cisza ???? wychodzic spod stołow !!!!! i nie seksic sie - bo ja nie mam z kim i mi smutno !!!!!😭

ego straszy mi gości .......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... chlip, chlip, chlip..

Gość krasnal hałabała
o maj gad! ale tu burdel!!!! dzień dobry krasnal hałabała jestem

muszle mialo byc !!!!!!!! nie polewac mi juz !!!!!!!!! chce byc naj naj naj trzezwiejsza !!!!!

czyzby groźba karalna?? dzwonię na 112, niech Cię zabiorą w końcu, Ty oprychu, Ty!! hehehehehe...wrrrrr

jak masz być naj naj naj trzeźwiejsza, to juz za późno, ale co tam, raz się zyje.. ŁAPAĆ ZŁODZIEJA MUSZLI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stracciatella bez czekolady
poszedl juz? to zboczeniec jakis!!!!! najpierw chcial do piwnicy z jakas, a potem podgladac jak laski sikaja!!!! to moze zamki wymienimy????????

a tu w ogole sa jakies zamki????;)

to ja mysle ze powinnam troche sie polozyc i ............ yyyyyyyyy no i zapomnialam co .... to nic ide lezec ale nei ruszac mnie !!!!!!!!!! zajmuje to duze lozko !!!!!!!!! a wy dwoje na podloge !! na podlodze tez mozna sie seksic !!!!:P to dobranoc - obudzcie mnei jakby ego wrocil z muszla 😴

Gość krasnal hałabała
nie przyszedłem z pustymi rękoma mam jabolka reflektuje ktoś?

najwyższa pora.. żeby było sprawiedliwie, każdy zajmuje po jednym pokoju.. a resztę użytkujemy w spólnie.. dobra, ZRZUTA NA ZAMKI I DRZWI ANTYWŁAMANIOWE.. a co do tego zboczeńca, to ciekawe co on robił tyle czasu w łazience... I TO JESZCZE Z DESKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JABOLKA???? krasnal zgupłeś??!! tu same szlachetne trunki!! ja wlasnie campari wyciagam!!! :)

dobra, niech siada, i niech sie nauczy co się teraz pije.. a później niech szoruje do sklepu po inny trunek..

hmmmm...ciekawe kto to wszystko posprząta?? EGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! wróć:-)hehe

ekhm ekhm...... czy ktoś tu zamawiał antywyważeniowe i antywłamaniowe z super zamkami? czy jest któś w tym towarzystwie jeszcze trzeźwy żeby mi podpisać fakturkę na pana ego za wymianę drzwi? :P

chetnie, chętnie.. tylko rachunek prosze przesłać na inny adres, gdyz akurat zmienił.. to wstawiamy drzwiczki..i jakieś mocniejsze okna by się przydały..

służę uprzejmie, ale drinkiem to przy pracy też bym nie pogardziła, a rachunek wyslemy na nowy adres zameldowania Ego :P, ma tak wielkie ego że na pewno go znajdziemy........ no to chłopcy do roboty wstawiać te okna i drzwi, tylko nie obudzić gości, a ja sie tu trochę zaimprezuję z tymi co jeszcze mogą :P

dobra, szkoda czasu...polewamy!! w końcu jest co oblewać.. i tę muszlę gdyby chłopaki naprawili, bo zboczeniec zabrał ze sobą.. a my tymczaseeeem... cichoooooo... chlup, chlup, clup..

ZA TYCH CO NA MORZU I NIE MOGĄ :D a i muszlę tez się naprawi- dewiant ten ego jakiś czy cuś?

było wezwanie, z tego adresu, prosze o dokumenty, kto jest właścicielem nieruchomości? ooooooo widzę alkohol wysokoprocentowy.... (oczy posterunkowego mają wyraz marzący jak również mażący) może usiąde... no raporcik, spiszemy..