Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoego

MÓJ PRYWATNY TOPIK! zakaz wpisywania sie!

Polecane posty

WSTAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SKŁADAMY ZAMÓWIENIEEEE~!!! ZUZIAAAA, a Ty dokąd tym samochodem!! przecież z 5 promili masz..

sama nie dam rady - ma ktos auto ? moze dojade prosto - w razie czego wlozymy do samochodu nietomnego pana wladze i nikt mi nic nie zrobi !!!! hehe sprytna jestem :P:P to pomozcie mi z nim ok ?

spoko, jak 4.5 to ok.. możesz jechać.. zapakujemy na wszelki wypadek policjanta.. i pamiętaj- jakby co, to wszystkiego się wypieraj i cokolwiek się stanie, to nie Twoja wina.. tylko NA BOGA!! nie potłucz butelek..

dla mnie nachos poprosze z tego sklepu, a sos ....... Lagodny, bo ten alkohol to coś ostry był :P

jakich butelek ????? bialy byc tylko puszki piwa, no a ogorki w sloiku :>:>

jak nie zapomnisz to jeszcze czerwony barszczyk na jutro - trzeba miec jakas baze do dalszego picia nie:) a jakby co to mam znajomych w policji - tylko pamietaj dzwon zanim przyjmiesz mandat!!!

bezzębna..a co to był za alkohol?? ten Twój?? mocny jak jasna cholera.. a może nie aż tak jasna, bo cos mi ciemno przed oczyma się robi.. ciemośc, widzę ciemność..ciemność widzę!!

to chlup to do zobaczenia - jak wroce za kilka godzin to bedzie ok - w koncu droga taka daleeeeeekaaaaaaaa i wogoleeeeeeee szkoda tylko ze pan policjant nie rozmowny jakis ... :( wpakowaliscie go do auta ? zapiety ? to moge jachec :) 🖐️ wypijcie za moja szczesliwa droge :)

może policjant również spożywał to cudo bezzębnej.. jakiś taki mało żywy.. nieważne z resztą, najważniejsze, że daje się lac w gardło.. no to ,aby nam Zuziaaa spokojnie dojechała i żeby policjant jej nie wypił tej butelki, którą wzięła, myśląc, że nie widzimy..

aaaa..jak od ruskich, to ok.. chyba jakieś gratisy dawali, bo cały kontener przywiozłaś.. nie powiem, żeby miało się nie przydać..

dobra.. w razie czego załatw jeszcze cos w drodze powrotnej.. ja tymczasem zdrzemnę się pod stołem w salonie.. widzę tam kawałek miejsca.. tylko zamknij drzwi, żeby to ego nas nie niepokoiło.. mam nadzieję, że nie będzie walić tą dechą w co popadnie..

zostawie moich ludziach przed drzwiami:P jakby co to ego dostanie bejsbolem po tej swojej egoistycznej paszczy i pojdzie lulac... az do nasteonego strzalu... uwazaj zeby po tym cudenku co je pilismy nie lunatykowac:P

jak się zakorkuję pomiędzy tymi dwoma, którzy leżą nieprzytomnie pod stołem, to nawet lunatykowanie mi nie straszne.. a Ty jedź ostrożnie..wiesz, ślisko dziś na drogach/..:D:D:D

Gość pan z sucharem w zebach
PUK...PUK.... Otwierac!! Jest moze suchy chleb dla konia:D?????

coooo??? policjant miał jechać z Zuziaaa!! do sklepu!!! kurde..chyba wzięła nie tego, co potrzeba.. to już wiemy gdzie jest mundur posterunkowego..

Ty parszywcu twoi ludzie to kmioty dasz im troche wódy to śpią jak suseły! Ja siedzę na strychu i koniec! Wlazłem przez frontowe dzrzwi przebrany za Bezzębną Łachudrę, prawdę mówiąc to się nawet nie musiałem przebierać. W dranie policję przekupiliście!

Gość pan z sucharem w zebach
PUK... PUK.... BUTELKI..PUSZKI...STARE GAZETY... ZNAJDZIE SIE COS???

co za parszywiec!!!! WŁAMYWACZ!!!! policjant ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrób z nim coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wujo morda
aaaa witaaaaaaaaaam panie panowie! mam transport wódy przed domem na kontynuację imprezki! głośno u was aż na sąsiednich topikach słychać! hehehehehehehe, może kto pomoże bo już nie daje rady tej wódy nosić!

możemy oddać Ego?? coo?? nooo nieee?? nie chce go Pan?? dlaczego?? dopłacimyyy!!! buteleczki tez można zabrać, bo po mału nie daje się chodzić..

Gość wujo morda
egoego to moje alterego NIESTETY za co przepraszam ale mnie samemu jest trudno... wóda jest za darmo a szkło sie wywiezie do huty szkła teraz wyrzucajcie za okna.. nara!