Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoego

MÓJ PRYWATNY TOPIK! zakaz wpisywania sie!

Polecane posty

Gość Roman vel Wojtek
ok juz nie bede

zmiksował się w pralce?? a ona stała na struchu?? to by wyjaśniało te plamy na suficie.. dobra, WSTAWAĆ!! Idziemy po samochód, bo z komisariatu dzwonił jakiś pan..

Gość Tu cholera jedna
Dzień doobry ?? wszystkim ??? ( o ..., co to mi się śniło ? cholerka, to chyba nie był sen, udało mi się otworzyć te okrągłe drzwiczki ,o do diaska , od czego one były ? od PRALKIII !!!.. No , to tam zwymiotowa....m !!!

to jednak ktos sie zglosil po samochod ??? wiec to nie byl wasz ??? ja w kazdym badz razie nie ide nigdzie bo moga mnie zamknac za jazde w stanie wskazujacym ..... :P ale poczekam tu az wrocicie - jesli wrocicie :P

Zuziaaa..przecież to pseudo posterunkowy prowadził..tego też nie pamiętasz?? samochód był podobno jakiejś mafii rosyjskiej, czy czygoś takiego, ale nie wiem dokładnie.. ktoś rano się dobijał do drzwi..hehe, dobrze, że antywłamki.. a Egon niech wymiata z pralki, bo trzeba pranie zrobić po tej imprezie... i przed następną oczywiście..

mowisz ? nie pamietam :P ale to nie wazne .... ide do domu - wpadne za kilka godz na kolejna imprezke :) to narka :) 🖐️ a gdzie reszta tak wogole ... ?????

no ja wrocilam a tu dalej cisza .... ehhhhh trudno pojde ale i tak tu jeszcze wroce :P:P:P

to ja się biorę za sprzątanie przed kolejną imprezą.. może ktoś pomoże?? trzeba truchło egowe wynieść z chaty.. wszyscy chyba chyłkiem się zmyli.. hmmm...,zeby nie sprzątać!!

pomoc w sprzataniu ? moze umyc resztki naczyn jesli sa - tylko zabierzcie te zwloki z kuchni :) ahaaa - myciem kaluzy po Egonie ja sie nie zajmuje .....

sprzątanie, to znaczy wynieść resztki.. przecież nie będziemy zmywać czy coś takiego..bleeeee.. kupi się nowe.. na koszt egona oczywiście.. byłby przeszczęśliwy.. trzeba również wyrzucić pralkę.. i to szybko!! no i tych ludzi z kuchni.. wiedziałam, że w tym alkoholu bezzębnej coś było.. jakiś metyl czy inna cholera (może ego?) .. bezzębnej nie ma, pojechała na spotkanie z mafią w celu organizacji alkoholu.. może być z nią problem z uwagi na to, że samochód się zepsuł- ten prowadzony przez Zuzię, upssss..tzn, przez policjanta..

chyba juz wyszytek umarło bo dzis poniedziałek i czas imprezy sie skończył, a nastał czas pracy .......

Gość stracciatella bez czekolady
naprawde juz po imprezie?.....nie zdazylam.....czy tylko spicie...chwilowo....????....bo ja dzis wrocilam...i prosto do was... Whiskyyyyyy!!!!!! Zuziaaaaaa!!!!!!!!!JEST TU KTO??????

A EGOEGO zyje?;)

:P wszystkich wywiało, nawet duch ego już tu nie zagląda- bo zwłoki to juz dawno w kostnicy :D.....

WLASNIE, o to chodzi, bylam w kostnicy!!! Zwloki wyszly! zniknely! problem w tym , czy ktos udaje zywego, czy ktos udawal MARTWEGO! EGONIE, ODEZWIJ SIE!! ale gdzie jest cale towarzystwo imprezowe??:D

klawo jak cholera EGON! oczywiście ze zyję! hehehehehehehehehehehehehehehehe

no to niezły shit się zrobil z tymi zwłokami, w takim razie czyja krew kapała z sufitu ???? :P

może to nie krew.. a stare babcine winko zostało zbite przez podstępnego Egona-zgona..Może to i lepiej, że żyje, bo spłaci te wszystkie długi.. Dobra, pora cos chlapnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu już 16:34:-) i jeeeeeszcze jeeeden i jeeeeszcze raz!!!

dlugo mnie nie bylo i widze ze sie cos zmnienilo :) no a ja musialam sie ukrywac przed ruska mafia bo ni cholery nie mogli zrozumiec ze ten samochod - w ktorym w siiedzenie bylo zaszyte PARE MILIONOW !!!!!!!!! - to jak - a wlasciwie policjant - skasowalismy nie naumyslnie :P:P ale dali juz spokoj :) Ego to Ty zyjesz mowisz ? to w koncu zmiksowal sie ktos w tej pralce ????

witam ... oj sorki nie wiedziałam dobra ... to jak zaczniesz nas wywalać... ciekawe jak to zrobisz;)