Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO SIE ZE MNA DZIEJE HELP

OD JAKIEGO CZASU CALY CZAS BYM PLAKALA, CALY CZAS MI SLABO, WCZORAJ STRAC.PRZYT

Polecane posty

Gość psycholog bez etatu
Możliwe, ze masz depresję. W okresie jesienno-zimowym bardzo często wystepuja tzw, sezonowe zaburzenia nastroju z takimi właśnie objawami jak ciągłe zmęczenie, znużenie, spadki nastroju, apetytu. Bardzo czesto depresja objawia się poprzez problemy ciała, jak np. uporczywe bóle głowy, myśle, ze może nawet omdlenia. Taka sezonowa depresja mija zwykle około marca, kwietnia kiedy podnosi się temperatura i zaczyna świecić słońce ;) Oczywiście jedyne co mogę ci poradzic, to wybranie się do psychologa, porozmawianie z nim ale oczywiście zrobienie też podstawowych badań, bo hipoteza z cukrzycą też jest warta rozważenia. Poza tym polecam aktywnośc fizyczną (basen, aerobik - jednak trzeba się do tego po prostu zmusic), spacery w słoneczne dni bo i takie się zdarzają nawet zimą ;) , spotkania ze znajomymi, może kup sobie jakis zestaw witamin:) Pozdrawiam serdecznie:)

ALE nie bardzo jesli chodzi o cwiczenia fizyczne..;/ oprocz tego ze studiuje to pracowalm jeszcze jako kelnerka po 13 godzin ,wiec ,,cwczen '' mi nie brakowalo....zrezygnowalam juz pracy ....za duzo tego bylo ... zawsze takze biegam na przystanekj ak jade do szkoly, teraz bieglam na ten sam przystanek i pierwszy raz mi swie zdarzylo ze m isie tAK slabo zrobilo....:/

podnosze .......

Gość psycholog bez etatu
:) no tak..ale mi chodziło o aktywnośc fizyczną, która jednocześnie jest przyjemnością :) a nie o bieganie po mieście, takie "pozytywne zmęczenie" wyzwala endorfiny i człowiek rzeczywiście czuje się lepeiej jeśli chodzi o to poczucie "słabości" to może to być kwestia niskiego ciśnienia (sama przez to przechodziłam, z wiekiem mi troche przeszło, mam juz prawie normalne ciśnienie) no i z tym cisnieniem troche sie sprawa zapętla, bo bardzo niskie ciśnienie często powoduje właśnie takie poczucie zmęczenia, podłego humoru itp. moze wywoływac omdlenia więc skontroluj sobie ciśnienie krwi i zrób badania

mhmh kiedys mialam robine badania na cisnienie, na cukrzyce- i..nic! wszystko jest w porzadku!!!!

Kiedyś to znaczy kiedyś. Dziś może być zupełnie inaczej - dlaczego nie wybierzesz się i nie wykonasz podstawowych badań? To na prawdę może wiele wyjaśnić albo przynajmniej dać pewność, że fizycznie nic Ci nie dolega.

wiesz ... ja mam anemie... i przy tym zle sie czuje wiecznie jestem zmeczona, slaba, mam hustawki nastrojow raz na wszystkich krzycze raz placze caly dzien... wiec moze ty powinnas zrobic sobie morfologie i konieczne zelazko we krwi...

morfologiau mnie jest ok ,a za kazdym razem miALAM nie za duzo zelaza... natomiast nigdy nie mdlalam ....:/

aha chcialam dodac, ze codziennie biore TRAN, ZINCTERAL [te tabletki maja zelazo].

podnoszee

Gość nie masz co podnosić
bo wszystko wydaje mi sie juz wyczerpane, albo jestes chora fizycznie i musisz zrobić odpowiednie badania i zaczniesz się leczyc, albo psychicznie i masz po prostu nerwice lub depresje

co prawda to prawda, przejmuje sie bardzo.... boje sie przyszlosci ,tego co bedzie, czy dam sobie rade, .........takie przyziemne troski........ chcialabym by ktos mnie przytulil a nie tylko dawal rady :( jestm i p prostu smutno:(

ide spac.....jutro rano zajrze ...papaa.a..

hej wam! dzis sie czuje ,,normalnie'', czyli robilam to co zawsze bez wysilku,.,.. zapomnialam dodac, jak pislaam o tym zlym samopoczuciu ,ze od kilku dni mam bole po lewej stronie szyi, mam tam jakby,, guza''.jest on twardy.... boli mnie w nocy ,gdy zmieniam p0ozycje:/ na bANK to nie jest ,ze zle spaalm w nocy bo ten bol ujawnil sie w dzien ..... i trwa do dzis, chociaz w mniejszym stopniu... moze to jest przyczyna tego???? mozei czuje sie z lepszymi silami ,ale nadal nie czuje sie, ,soba''....

podnosze.........

czyzby nikt nie spotkal sie z czyms takim????

Ja myślę, i odkrywcza nie będę, jak wiele osób tutaj, że lekarz z pewnością zna się na \"czymś takim\". Skoro tak ci ten stan dokucza, to powinnaś iść się zbadać jak najszybiej i w końcu może się pozbędziesz tych dolegliwości. Więc...

tylko ze naprawde niem oge isc do niego jutro . bo mam egzamin a druga sprawa to ta, ze jest tylko jeden -a bedzie dopiero w przyszla srode wiecej lekarzy ... bo narazie sa na zwolnieniu;/

uppuuu

Gość mhmhm nobodyyyyy
????????

Gość tukan
Bez gadania wszystkie badania ,nie żałować czasu i pieniędzy! Widzę że to niedociśnienie ale z czego - może cukrzyca, syndrom zmęczenia chronicznego, może coś z nadnerczami lub tarczycą...co do żelaza łykanie niewiele daje bez innych witamin i minerałów a nawet może zaszkodzić. Niezależnie od badań polecam konsultacje z lekarzem-naturalistą zwł. od medycyny chińskiej.

jutro postaram sie jakos po egz isc,.....ale dzis sie lepiej czuje...........