Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalijka 1976

domatorzy

Polecane posty

Gość konwalijka 1976

czy sa w srod was osoby ktore sa strasznymi domatorami?ja jestem domatorka i to jest straszne ?jak sie to objawia u was ?

Ja też jestem domatorką i tov uwielbiam. Na razie nie pracuję bo wychowuję dziecko i z niechęcią myślę o powrocie do pracy.

Gość konwalijka 1976
dudi to tak jak ja ! mam 3 letnia corke i martwi mnie ze tak szybko rosnie! nie chce wracac do pracy !uwielbiam siedziec w domu

Ja mogę nie wychodzić z domu przez cały tydzień :) Tylko potem czuję się trochę dziwnie, jak dzikus :)

Gość konwalijka 1976
ja czasami nie wychodze prze pare dni i dobrze mi z tym ale tylko mie :0 a z drugiej strony patrzac na to to jest straszne takie izolowanie od swiata :0 ale ja tego nie zamierzam zmienic

Witajcie 🖐️ ja tez jestem domatorką i równiez mam córeczkę 3,5 - letnią. Lubie spędzac czas w domku, jak gdzies wyjeżdżam, np. do rodzinki, to po kilku dniach chciałabym już wracać do swojego M. Mój mąż jest przeciwieństwm - on jak naj mniej by siedział w domu i mamy czasem z tym \"mały\" problem... ;)

Gość konwalijka 1976
nunka 34 twoja sytuacja jest taka sama ja u mnie ! moj maz jest moim przeciwienstwem i nie cierpi siedziec w domu ! jak juz musi to posiedzi ze 2 godziny i pyta gdzie jedziemy? a jak wrocimy od kogos i jest na 16,00 to on pyta : jedziemy jeszcze gdzies? a mnie szlag trafia! najbardziej lubie byc sama z corka w domu wtedy mi niee truje a ja jestem w swoim zywiole!

Gość bycie domatorem to nie jest
nic złego!Każdy człwoiek jest inny,jeden jest doamtorem,inny cały czas by spędzla np na imprezach w klubie.To jest zupełnie normalne.Kazdy spędza czas po swojemu.Bycie domatorem swiadczy o tym,że naprawdę i swobodnie dobrze czujecie sie we własnym domu:-)A przeciez o to wlasnie chodzi-by do swojego domu wracac z radością:-)Nie należy przejmowac się,ze jest sie domatorem!To nic złego!!!!!!!!Gorzej byłoby gdybyści źle czyły sie we własnym mieszkaniu i z niechęcia byście w nim przebywały:-o

Gość konwalijka 1976
ja boje sie jednego ; jak przyjdzie pora wracac do pracy (w moim przypadku jej szukac) bo dziecko wyrosnie pojdzie do szkoly maz w pracy a ja nie bede przeciez darmozjademi cos musze zaczac kiedys robic! na sama mysl juz boli mnie brzuch

ale ja nie narzekam na to, że jestem domatorem :) dobrze mi z tym

Gość konwalijka 1976
ja tez nie narzekam i wspaniale mi z tym ale boje sie jak ja dam rade sobie jak bede musiala wyjsc z domu na 6 czy 8 godzin !kiedys pracowalam i te 7 lat pracy zawodowej to byl dla mnie koszmar i nawet chcialam odejsc z pracy(sama to sprowokowalam ze utracilam prace )

Gość nie kazdy jest stworzony do
tego aby spędzac cały dzień w pracy.Niektorzy są domatorami lepiej czują się w domu,inni natomiast ożywaja w pracy.To jest zupełnie naturalne,że każdy jets inny.Bycie domatorem to naprawdę nic złego!!!!!!!!!!!!!!

to fakt, im dłużej człowiek siedzi w domu, tym mu gorzej się wziść w garść i wyjść do ludzi ja też mam zamiar iść do pracy (najpierw ją znależć) i powoli odczuwam jakiś strach, tylko może ten strach jest spowodowany czymś nowym, nieznanym

teraz zmykam, idę z córcią na spacer, bo wczoraj spadł u nas śnieg i trzeba to wykorzystać ;) odezwę się później 🖐️

Gość konwalijka 1976
nunka 34 jak dlugo zamierzasz zajmowac sie dzieckiem i kiedy chcesz isc do pracy ? bo ja sie chyba nie zdecyduje az corka pojdzie do szkoly

Gość no nareszcie ktoś
zadowolony z tego,ze jst domatorem;)Ja też jestem domatorka i tez mi z tym dobrze!To fajnie,ze swietnie czujemy sie we własnym domu;) Pozdrawiam🌻

Gość wy jestescie dzikuskami
i leniami a nie domatorami :O

Ja jestem super domatorką. W domu mam wszystko wypoczynek ,rozrywka i praca. Tak sobie urządziłam życie,że nie muszę ruszać się z domu.

tez jestem domatorka - uwielbiam dom. Pracuje poza domem, ale usilnie chce to zmienic = pewnie maks 1 rok i sie uda - oby. Moim marzeniem jest niewychodzenie do biura i bycie w domu a jednczesnie posiadania fajnej rozwojowej pracy. Na razie tak nie jest, ale czas pokaze.... marze o tym jak urodze dziecko i bede siedziec sobie z nia/nim w domciu. Uwielbiam to! podrawiam Domatorki

Gość to ze ktoś lubie przebywać
w domu lub wychowuje dziecko w domciu,nie znaczy,ze jest dzikusem lub leniem!Jest po prostu DOMATOREM!A może zazdroscisz tego,ze ktoś siedziw domu a Ty musisz co rano leciecdo pracy?Hę?Zawiśc PPolaków nie zna granic:oCo za naród....echhhhhhh

Gość konwalijka 1976
Alanka 37 jak tego dokonalas ze jestes taka zadowolona i masz prace w domu ? zdradzisz ??? pozdrawiam :)

Gość wy jestescie dzikuskami
zazdrość?? A czego tu zazdrościć?? Siedzenia w 4 ścianach?? Ja tez lubię spędzać czas w domu, ale bez przesady :P Istnieją kina, teatry, restauracje itp. Poziom umysłowy osoby przebywającej wyłącznie w domu nie jest zbyt wysoki :P

Gość Ala35
Ciesze się, że są ludzie podobni do mnie. Ja również jestem domatorką. Uwielbiam siedzieć w domu, wychodze tylko do pracy.Może my poprostu kochamy nasze domy i siebie. I dlatego lubimy przebywaćw swojm towarzystwie.

Gość zgadzam sie z Ala35
:-)

Gość konwalijka 1976
uwielbiam swoj dom swoje pokoje swoje lubie jak pada snieg a ja patrze przez okno i to ze moge chodzic bez zegarka i nigdzie sie nie spieszyc! i ze wlacze telewizor kidy mi sie podoba i to ze sie poloze kiedy chce!zawsze ma czysto i posprzatane bo ma na to czas

Gość to ze ktos przebywa
w domu nie znaczy,ze jesgo poziom umyslowy jest niski😡Przciez jak ktoślubi siedzieć w domu nie znaczy,ze raz na kilka dni nie mozna wyskoczyc do kina czy do teatru!!!!!!!!!!!!!!!!

generalnie.... malo kiedy opuszczam dom ......... ........czasem sie zadarzy ......aczkowliek niechetnie :classic_cool:

Kocham siedziec w domciu. Tak jak piszecie, tam mam wszystko na czym mi zalezy i co kocham. Lubie sie wtulic w swoja kołdre, pić herbate z ukochanego kubka. Mogłabym nigdy nie opuszczac kochanego domku. Ale trzebe do pracy.