Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosiaczek1975

pozytywny test ciążowy na 3 dni przed spodziewną miesiączką

Polecane posty

Gość mysz204
czesc dziewczyny dlugo sie zbieralam zeby do was napisac no i wkoncu zebralam sie na odwage by porozmawiac z kims o moim wielkim smutku. w grudniu zaszlam w ciaze ale niestety w styczniu poronilam(caly czas o tym mysle)...teraz znowu staramy sie z mezem o dzidzie. jutro mam miec okres (choc w glebi serca wierze ze juz go nie bedzie). boje sie czy sie uda i czy jesli bede w ciazy to czy ona sie utrzyma. czy ktoras z was zostala szczesliwa mama po poronieniu??? dodam ze mam czesto0 opryszczke wargowa i w przy poronieniu tez ja mialam;(

Gość zecia
hej dziewczyny mam ogromny dylemat staram sie o drugie dizecko ostnia miesuiaczke małam na poczatku czerwca,okres zawsze regularny wiec teraz powinnym miec 7 lipca,nie dostałam jej ale testy wychodza negatywnie,czy nie ma juz zadnej szansy że jestem w ciązy i dlaczego spoznia mi sie miesiączka??chyba tydzien po spodziewanym okresie test powinien wyjść 100%pozytwnie,czy moze jeszcze mam poczekac???

Gość ŃIESIA
4 dni przed planowaną @ zrobiłam 2 testy-wyszły pozytywne.zrobiłam ,bo podejrzewałam ciążę.Miałam niepokojące objawy. @ dostałam dzień wcześniej tyle ,że u mnie @ trwa 6-7 dni a tym razem pierwszy dzień bardzo skąpy,drugi dzień nie obfity a normalne krwawienie,3-4 dzień bardzo skąpy,5 dzień to nie wiem czy w ogóle nazwać choć by nawet plamieniem,ale powiedzmy ,ze tak.@wyprzedził ból krzyża,korzonek nie wiem,ale nie był to taki ból jak zawsze przed @-był trochę inny na pewno.@ Od wczoraj czyściutko.Ale niepokoi mnie to ,ze nadal utrzymuje mi się ból w dole brzucha,jestem senna bez energii a w piersiach czuję przeczulicę-kłucie,mrowienie juz sama nie wiem jak to nazwać.Jestem wyczulona na zapachy i ogólnie czuje sie inaczej.nie wmawiam sobie ciąży ,bo nie planowałam jej i szczerze mówiąc nie chciała bym w niej być.czy myślicie ,ze powinnam zrobić ponownie test ,ale co w takim razie mogła oznaczać @....Jestem zagubiona i wystraszona:(

Gość czasem zdarzają się plamienia
ŃIESIA -możesz powtórzyć test ale moim zdaniem lepiej zrobić beta hcg z krwi -wówczas będzie wszystko jasne.

Gość cyki cyki
W ciąży nie masz miesiączki (znowu te same bzdury). Masz krwawienie lub plamienie, które może ją przypominać i często występuje w terminie przewidzianego okresu, nawet do kilku miesięcy bycia w ciąży. Zrób kolejny test, jak już ktoś napisał albo idź na betę (badanie z krwi - 100% pewności). Chociaż wygląda, że jesteś w ciąży.

Gość ŃIESIA
Dziękuje za odpowiedź.Będę musiała powtórzyć test,bo na betę nie mam możliwości iść. pamiętam jak moja mama mówiła mi kiedyś ,że miesiączkowała będąc z moja o wiele młodszą siostra w ciąży.Gdy okazało się ,że nie dostała @ i poszła do ginekologa będąc pewna ,ze jest w początkach ciąży a okazało się ,że to już by 4 miesiąc co wykazało USG zrobione ok tygodnia później ,bo ginekolog tylko stwierdził ,że ciąża jest już o wiele większa czyli niemal był pewien.I tak było.Cyba to nie jest dziedziczne.Mam już 2 dzieci ,ale stwierdzam ,ze z każdą ciążą chodziłam i miałam inne objawy. Muszę zrobić test....

Gość ŃIESIA
A może była to ciążą biochemiczna?

Gość ŃIESIA
I część objawów jeszcze sie utrzymuje...

Gość eiw@
Kobieto zrób ponownie test.Możesz nadal być w ciąży!!!

Gość ŃIESIA
Zrobiłam test....WYSZEDŁ POZYTYWNY!!!

Gość ciaza.
No i jak z ta ciaza NESIA?

Gość mama prawie dwójki,oby:)
Ja zaszłam w ciążę w Naszą noc poślubną,do dziś myślę sobie,że był to tzw."złoty strzał" i najpiękniejszy prezent jaki mogliśmy sobie wymarzyć.Niestety nie było happy endu...Poroniłam w 6 tyg.,było łyżeczkowanie,mnóstwo wylanych łez i wielka chęć posiadania dziecka,ale było trzeba czekać....O kolejnego dzidziusia zaczęliśmy się starać w bodajże w lipcu 2007 r.W ciążę zaszłam w listopadzie,ciąża była spokojna,zdrową córcię urodziłam w sierpniu 2008:)Teraz pragniemy rodzeństwa dla Naszej maleńkiej.To Nasz pierwszy cykl starań.Okres powinien pojawić się we wtorek/środę.Z niecierpliwością czekam aż będę mogła zrobić test i marzę o tym,żeby ujrzeć dwie kreseczki.Nie wytrzymam chyba dłużej niż do środy:D Boję się rozczarowania,bo ja bardzo szybko angażuję się w swoje marzenie,co nie zawsze wychodzi na dobre...I to ciągłe nakręcanie się,że np.PMS mam,a nie chcę go mieć,wolałabym,żeby okazało się,że jest to rozdrażnienie towarzyszące wczesnej ciąży:)

Gość _Dzidzia_
witam wszystkie Panie. u mnie sprawa jest nastepujaca,dzien po zakonczonej miesiaczce wspolzylismy i wtedy "moglo sie nam zdazyc" na ta chwile jutro powinnam dostac nastepna miesiaczke wiec zaczelam robic test(taka mala moja niecierpliwosc) wiec, wczoraj popoludniu pierwszy test wyszedl negatywnie,ale dzis z rana cos mnie tknelo i zrobilam nastepny no i tu odrazu wyszla blada kreska, pewnie powinnam sie wstrzymac i po weekendzie zrobic nastepny, alemoze ktos mial taka sytuacje i cos poradzi ,pozdrawiam drogie panie i powodzenia zycze :*