Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszko

Jak zaplanować chłopca?

Polecane posty

Gość buszko

Bardzo chciałaby aby udało Nam się ustrzelić chłopca. Czy osoby którym się to udało mogłyby podzielić się swoimi uwagami albo też odesłać mnie do właściwej stronki w internecie.

Gość bikbiki
aaaaaaaaa nie mozesz zaplanowac chlopca wszystko zalezy od twojego faceta bo to ich dzialka ....to od mezczyny zalezy czy bedzie chlopiec czy dziewczynka a nie tak jak dawniej zwalano na kobiety i scinano im glowy bo niedaly syna brrrr dziewczynki fajne sa w koncu jestes nia i ty

Gość naty wszystko
z tego, co naczytałam się na forum, to planuje się ciążę..ale może to jakies połączenie??

Gość Moja temperatura
no naturalnymi metodami nie jest łatwo, ale ponoć najlepiej trafić wtedy, jak stosunek odbędzie się w apogeum dni płodnych, bo plemniki męskie są szybsze, ale żyja krócej , wiec jeżeli stosunek jest przed owulacją, szanśe na przeżycie mają plemniki żenskie. Tylko, skąd wiedzieć, ze WŁASNIE sa te dni płodne.... :P

ja kochałam się w dzien owulacji i mam córeczkę:) mój mąż to wyjątek:p

Kroma zadna metoda planowania plci nie jest pewna w 100%, moze byc tez tak, ze twoj maz ma wiekszosc plemnikow dziewczecych.

Viki ja nie wierze w żadną metodą;) Fakt faktem jest, że pierwsze moje dziecko poczęte zostało na początku cyklu,czyli ok.8-9 dzien(cykle mam 32 dni) i wyszedł nam chłopczyk:) drugi strzał w dzien owulacji i wyszła dziewczynka:) ( kochaliśmy sie ok.14-15 dnia cyklu) Czyli te metody to jakieś dziwne:p albo mój mąż :o

to powyższe mi się zgadza, ale pewnie to wielki zbieg okoliczności;) co by to było, gdyby tak każdemu wyszła płeć o której marzy:o

Gość sposob ------------------
ja kochalam sie codziennie i mam synka, moja kumpela kochala sie co 2 dzien i tez spodziewa sie synka :)

jak chesz mieć synka to Ty pod Nim ;) jak chcesz miec dziewczynkę to Ty nad Nim ;) u mnie sie sprawdziło a co?

Gość grodzisk
a czy masz regularne cykle bo tylko przy takich się sprawdza.

grodzisk mi się właśnie to sprawdziło przy dwójce moich dzieci. Cykle mam regularne:)

Gość buszko
Czy ktoś jeszcze podzieli się swoimi uwagami? Będę wdzięczna.

Gość buszko
Czy nie można na nikogo liczyć?

Gość dodi1977
witam! co do planowania płci to u mnie się sprawdziło, 27 grudnia przyszedł na świat Dawidek, pierwsza była Kaja 8 lat temu dlatego teraz chcieliśmy chłopczyka, ale od początku, najpierw troszkę poczytałam w internecie odnośnie planowania płci, później dokładnie notowałam długość cyklu i obserwowałam śluz, (w dniu owulacji jest ciągnący jak białko jaja ) a na koniec zakupiłam testy owulacyjne aby wiedzieć kiedy dokładnie jest dzień owulacji, ale mimo wszystko trzeba dokładnie znać swoj organizm!!!

Gość aspirynka C
Poszukaj info o metodzie Jonasa.

Gość buszko
Problem w tym że cykle mam nie regularne. Niby owulacja następuje na 14 dni przed następną miesiączką, ale..... i w tym problem. W tedy co? Czy testy owulacyjne się nie mylą? Można im wierzyć?

Gość buszko
odświezam.

Gość dodi1977
testy owulacyjne robisz przez kilka dni więc będziesz wiedziała kiedy jest ten dzień, ale to podobnie jak z testami ciążowymi chyba nie ma 100 % pewności chociaż mi się udało za pierwszym razem czego i tobie serdecznie życzę

Gość buszko
Odświeżam i pozdrawiam.

Gość buszko
Dodi1977 - moje gratulacje z powodu urodzenia synka. Widzisz, mi zależy na chlopcu tak, jak Tobie przed jego poczęciem. Obserwuję siebie od 3 m-cy i popraw jeśli się mylę - najlepiej podjąć starania w dzień po owulacj, czy tak? Myślę też o wypróbowaniu testów owulacyjnych czy może byś mi poradziła jakiej marki mam kupić? Mam jeszcze pytanko na ile przed zajściem w ciążę należy zaszczepić się na żółtaczkę i różyczkę. Serdecznie pozdrawiam.

Gość buszko
odświeżam

Gość lsa
fffffffffffffff

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
Dlaczego nikt nie chce podzielić się swoimi spostrzeżeniami.

Gość bikbikij
Ponoć dobrze jest jeść posiłki zawierające potas i sód tzn pomidory i mięso. Chyba tak.

Gość buszko
odświezam

Gość Helios
Próbować.

Gość kalixa
i czekać