Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość eurolifestyle
normalnei porażka widzę ze chcesz za obraze spotkac sie w sadzie, w necie nikt nie jest anonimowy , wiec odwal sie ode mnie , bo na to są paragrafy ,

Gość eurolifestyle
śmiechu warte prowadzić sklep i nie wiedzieć kiedy się fakturę wystawia :D lol to już poziom dna , i jeszcze się kłócić bo ja wiem lepiej niż wykształcona księgowa

Gość paragrafy ....
Paragrafy to znajda się na ciebie spadaj stad i uważaj sobie bo ciemnota to jesteś Ty, a do tego chcesz się wybielać , opinia poszła w eter tobie więc nie wiem co chcesz tu szukać kobieto, nikt cie nie chce słuchać jak dla mnie to możesz nie wystawiać faktur i znosić palety z 3 pietra, bo do tej pory nie widziałam żeby palety się nosiła w rekach a może nie wiesz co to paleta hurtowanio!!!!!

Gość eurolifestyle
buahaha tylko sie nie zapluj , :D

Gość eurolifestyle
takie opinie to ja kocham, postąpiłam zgodnie z prawem polskim a ciemnota ma widzimisię i żądania daj mi więcej takich opinii :D

Gość eurolifestyle
sama napiszę że Pani Beata Skibińska prowadząca sklep w Chorzowie ubliża ludziom i domaga się od nich czegoś wbrew prawu polskiemu z przyjemnością to rozgloszę w necie ,że mimo że nie miala racji domaga się ode mnie pieniędzy za wysłaną paczkę :D

Gość paragrafy ....
zapluć to ty się możesz jak któregoś dnia ktoś odpłaci ci za twą " uczciwość", i odczep ty sie od tego forum bo to forum dla ludzi z klasą i uczciwych

Gość eurolifestyle
buhahah z klasą tacy jak Pani Beata Skibińska co mi ubliżała przez telefon i przeklinała pełna klasa i szyk, :D

Gość paragrafy ....
ale denna , przedewszystkim wiesz kobieto co to jest ochrona danych osobowych , bo właśnie złamałaś kolejne paragrafy ujawniać dane klienta, a dopisz tam czy dostała paczkę , jak mnie byc tak wyrolowała to byśmy inaczej rozmawiały.

Gość eurolifestyle
firma nie ma ochrony danych osobowych :D jesteś firmą przecież to o jakiej ochronie danych osobowych ty piszesz co :D

Gość teraz juz wiem
Pani Beato ,do dziela! to juz przegiecie zeby dane osobowe ujawniac bez zgody :o

Gość eurolifestyle
buhahahaha jakie dane osobvowe przeciez to jest firma , fakture na te dane wystawialam, wiec dane sa jawne :D

Gość eurolifestyle
ok poprawie dokladniej PH Betina NIP 6271331870 Grzegorz Skibiński ul.Krzyżowa 25/15 41-500 Chorzów o tak bedzie pełniej :D i nic nie zlamalam tak smao jka moimi danymi ktoś wycierał forum tak zeby wszyscy wiedzieli :D

Gość paragrafy ....
ale nie piszesz kobieto firma xy tylko imie i nazwisko chyba że jesteś tak tempa że nie odróżniasz

Gość eurolifestyle
o mnie tez pisali z imienia i nazwiska bez nazwy firmy więc mogłabym tak samo podać do sądu, więc mi nie mów że ja źle robię, bo jakbym pozbierała wpisy z moim nazwiskiem to pol forum by poszło siedzieć tak saamo

Gość xxyyy
Po 1- podawanie publicznie danych osobistych kogoś bez jego zgody jest karane. Po 2- Dajcie mi nazwę firmy Pani Katarzyny z Euro. Po 3- Pani Euro- tak się Pani wymądrza o prawie, tyle to pani robi interesów (hurtownia, wróżby, tłumaczenia i Bóg wie co jeszcze) a w dodatku ma Pani masę czasu (cały dzień na cafe)... Cud kobieta! Co Pani robi z takimi 'debilkami' jak my? Skoro jest Pani taka zajebista to krzyż na drogę- tutaj Pani nikt nie chce, złodziejstwa nie tolerujemy- co, teraz i mi zacznie grozić Pani sądem? Po 4- US nie obchodzi Pani księgowa tylko PANI. To Pani odpowiada za błędy księgowej. Rozliczyła się Pani już z pieniędzy ukradzionych Betinie ? Po polsku- idz stąd bo nikt Cię nie chce.

Gość eurolifestyle
ta xxxy jest karane już robie scany z moim imieniem i nazwiskiem ,. tych co podawali , masz rację dziękuje ci za informacje , kilkanaście osob wklejało tu moje dane osobowe bez nazwy firmy, zaraz też to wykorzystam

Gość paragrafy ....
ale ty zasługujesz na to aby pisać o tobie a ta dziewczyna nie , ona zmówiła u ciebie towar, zapłaciła a towaru nigdy nie zobaczyła i nie zobaczy i jeszcze ja oczerniasz , naprawdę życzę ci abyś wpadła na kogoś kto pokaże ci gdzie twoje miejsce a wierz mi prędzej czy później oszukasz kogoś kto ci nie popuści, bo ja bym ci nie odpuściła.

Gość eurolifestyle
nikogo nie oszukalam nie dociera do Ciebie tępa kobieto że w momencie wyslania, przekazania kurierowi to nie ja odpowiadam już za towar tylko kupujący???? to przeczytaj to parę razy i wbij sobie do głowy sprzedający nie odpowiada za towar od momentu wysłania, więc nikogo nie oszukalam , nic mnie nie obchodfzi jak zginie paczka, bo tak jest i koniec

Gość xxyyy
1) TY ODPOWIADASZ ZA PACZKĘ PÓKI KLIENT JEJ W RĘCE NIE DOSTANIE 2) NIE MASZ DOWODU NADANIA PACZKI 3) JESTEŚ AROGANCKA, NIEKULTURALNA, PRZEMĄDRZAŁA, NIE SZANUJESZ KLIENTA, CENY W TEJ SWOJEJ HURTOWNI MASZ Z KOSMOSU A TOWAR BADZIEWNY JAK NA TO CO SOBIE ZA NIEGO KRZYCZYSZ 4) NIKT CIE TU NIE CHCE A DALEJ TU SIEDZISZ 5) JESTEŚ JEDNĄ Z TYCH OSÓB KTÓRE WYŻEJ SRAJĄ NIŻ DUPĘ MAJĄ 6) OKRADŁAŚ DZIEWCZYNĘ I JESZCZE JEJ DANE WKLEJASZ PUBLICZNIE, JA NA JEJ MIEJSCU JUŻ BYM CI PROCES WYTOCZYŁA DAWNO! 7) CHWALISZ SIĘ ŻE FAKTUR NIE WYSTAWIASZ I PODSKOCZYŁAŚ CAŁEMU FORUM- JAK MYŚLISZ, KIEDY KTOŚ NA CIEBIE DONIESIE? 8)CHWALISZ SIĘ, ŻE JUŻ NIE RAZ 'FRAJERÓW' ZAŁATWIŁAŚ I POTEM POLICJA DO CIEBIE PRZYCHODZIŁA- RÓB CO CHCESZ, ALE OPINIĘ JUŻ MASZ WYROBIONĄ. TUTAJ MASA DETALISTÓW SIEDZI, FAMA POSZŁA :) Dotarło?

Gość xxyyy
Alexa- dziękuję. Chcę wiedzieć przed kim uciekać.

Gość bo tak jest w polskim prawie
polskie prawo jest po mojej stronie i tak do usrania!!! BŁAGAM NIE ODPISYWAĆ JEJ TO NIEPOWAŻNA KOBIETA, KTÓRA MA TYLKO SATYSFAKCJĘ Z TEGO ŻE CIĄGLE COŚ DO NIEJ PISZEMY

Gość teraz juz wiem
pani euro sama sobie robi antyreklame w necie gdzie tylko sei da

Gość eurolifestyle
xxxy jesteś smieszna , powtarzasz w kółko to samo :D , to niech do Ciebie dotrze to Zgodnie z art. 544 par. 1 kodeksu cywilnego w przypadku konieczności przesłania kupionej rzeczy w inne miejsce, niż miejsce spełnienia świadczenia, przyjmuje się, że wydanie rzeczy nastąpiło z chwilą jej powierzenia przez sprzedającego przewoźnikowi zrozumiałaś NIE ODPOWIADAM ZA PACZKE W DRODZE TĘPA JESTES TO POWIES SOBIE TEN PARAGRAF NAD LOZKIEM I NAUCZ SIE NA PAMIEC ,

Gość eurolifestyle
I DRUGA RZECZ TĘPOWO RYCZALTOWCY NIE WYSTAWIAJA FAKTUR DONOS SOBIE GDZIE CHCESZ, TĘPOTO NIE DOUCZONA

Gość xxyyy
Pozdrów ode mnie swoją mamę, porządnie cię kultury nauczyła ;) Niestety nie dam ci tej satysfakcji i nie zniżę się do twojego poziomu. Mam tylko nadzieję że Betina wytoczy ci proces. I jeszcze coś: Jest coś takiego jak moralność i etyka. Prawo to jedno, ale dbanie o klienta to drugie. Bo zgodnie z prawem może i nie zbankrutujesz tak szybko, ale w końcu jak spadniesz to na dno. Wiesz dlaczego? Bo prawo chroni twoje oszustwa, ale jeden niezadowolony klient odsunie od ciebie dziesięciu. I to, że teraz jakoś ciągniesz to nie będzie tak zawsze... Bo nie szanujesz ludzi, nie szanujesz klientów. A klient twój pan! I czasem trzeba iść mu na rękę, choćby tobie to coś odjęło- ale zadowolony klient wraca i przyciąga innych.

Gość eurolifestyle
moralność i etyka ? do kogo do kogoś kto dzowni do mnie i pierwsze co robi na dzien dobry to z mordą i wyzwiskami , i obelgami do mnie? moralności i etyka za wyzwiska? bo co bo placi to ma prawo mnie nawyzwać od ostatnich ? widzisz tu gdzieś moją moralnośc i etykę w tym że powinna dać?>

Gość eurolifestyle
Klient Pan to znaczy że może mnie nawyzywać od ostatnich, a ja mam mu jeszcze przytaknąć ? i niesłusznie oddać za to kasę? tak , ciekawe co ty byś zrobiła jakby przyszla klientka do ciebie i powiedziala ty taka i owaka oddawaj mi kase, bo ja tak zadam a jak nie to w morde ? oddalabys takiej?