Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość Butik94
Planuje rozniesc to po blokach i któregoś dnia do ręki na ulicy rozdawać bo robiłam tak pierwszego dnia i się sprawdzilo☺ zastanawiam się jeszcze nad bonem upominkowym. Może któraś z was ma u siebie ?

Gość Butik94
Ten miesiąc był bardzo słaby

Gość Butik94
Ale już się trochę ruszyło i oby tak dalej bo inaczej to w jakąś depresję popadne z tego stresu

Gość Butik94
Byłam w lodzi I powiem wam , że nic ciekawego nie ma. Same szmaty . Wzięłam prawie same sukienki.

Gość Butik94
Brałam dotacje z Pup i musze się teraz rozliczyć a to nie takie proste jak się wydawało

Gość gość
Dziewczyny jaka macie marze u siebie? bo ja mam ok 100% i wszyscy mi mówią , że to jest bardzo mało.

Gość gość nicky
Droga Butik94 cieszę się że jesteś. wypisałam posta na temat doracji ale admin uznał za spam.

Gość gość nicky
rozliczałam dwie dotacje z pup dla znajomych - ogólnie nie było problemów. tylko u kolegi co założył frimę budowlaną pani kazała sobie ten sprzęt przynieść do małego mieszkania na drugim pietrze. takie rusztowanie na przykład...

Gość gość Modaxxl
Butik,może po prostu trafiłaś na takich upierdliwych ludzi w PUP?? czego się czepiają? A ja mam takie pytanie, korzystał może ktoś z Was z jakichś dofinansowań unijnych na rozwój działalności??

Gość gość Modaxxl
Jak tam u Was dzisiaj?? U mnie bez rewelacji niestety

Gość gość
u mnie bardzo źle.

Gość Samual
How many weeks' holiday a year are there? assurans 20mg side effects The 13.6 km (8.5 mile) tunnel, including a 1.4 km immersedtube tunnel - the deepest of its kind in the world at 56 metres- passes under Turkey's Bosphorus Strait, the busy shippingchannel linking the Marmara Sea to the Black Sea.

Gość gość nicky
u mnie też eeech lepiej nie mówić... pozdrawiam Was

Gość Bradly
Have you seen any good films recently? motion stare order flovent online pin the It's worth noting that Republicans agree with Wang on this one. "When you hear members talk candidly about their biggest victory, it wasnâÂÂt winning the House in 2010," says Robert Costa. "It was winning the state legislatures in 2010 because they were able to redraw their districts so they had many more conservative voters. The members get heat from the press but they don't get heat from back home."

Gość gość
tak 1000zł to nawet nawet ale szału nie ma...przynajmniej jeśli o mnie chodzi

Gość gość ModaXxl
Hej. Jak tam dzisiaj u Was handel z poniedzialku? U mnie znowu kiepsko, juz trace nadzieje na polepszenie. Ciagle pada i wieje u mnie

Gość gość nicky
poczekaj jeszcze kilka dni ten tydzień powinien być lepszy... mam nadzieję... a potem będą Święta też powinno być lepiej... ja to się boję końcówkę grudnia (po Świętach) i potem o styczeń - zastanawiam się czy nie zrobić przerwy świątecznej ? od 28.12 do 31.12? myślisz że będzie sens siedzieć po Świętach?

Gość Butik94
Mnie i tak rozlicza księgowa wiec mam ułatwione ale większość firm wystawiła mi na fakturach termin płatności do któregoś tam i nr konta a urząd juz się czepia

Gość gość
Nicky ja myślę,że po święta bedą jeszcze chodzić szukać sukienek na sylwestra,ale tak jak mówisz w styczeń jakoś trzeba będzie przesiedzieć.

Gość gość nicky
a to rzeczywiście mogą się czepiać jak masz faktury na termin. u nas była chyba tylko gotówka i poszło bezboleśnie. ja mam obecnie fazę katalogową - ruszają nowe kolekcje, czas pomyśleć o lecie... bo o styczniu lepiej nie myśleć... pozdrawia Was

Gość gość
masakra wczoraj ( a u was jak?

Gość gość Modaxxl
hej. U mnie również tragedia od początku tygodnia, dzisiaj wcale lepiej się nie zapowiada. A sądziłam,że już coś ruszy,bo w końcu mikołajki sie zbliżają. Nicky, Butik jak u Was?? ja to już zaczynam się załamywać, przydalo by się jechać po towar, przywieźć coś na święta,ale pozapłacałam rachunki i nie ma czym jechać, ehh. Zastanawiam się czy nie lepiej będzie jak to zamknę

Gość gość
Też już mam tego dosyć i przymierzam się do zamknięcia. Pomyślcie sobie my tyramy po tyle godzin i tak jak listopad to długi jeszcze zrobiłyśmy za ciężką prace takie wynagrodzenie. A taki kowalski pójdzie do pracy odwali co swoje i dostaje wypłate i ma wszystko gdzieś. A ja normalnie już mam chyba depresje nie wiem co robić w nocy nie śpie bo się martwie i po co mi to. Nawet nie ciesze się ze świat bo tylko się martwie czy bede dobrze. nawet na prezenty mnie nie stać dla rodziny...

Gość gość nicky
Modaxxl: a jak miałaś rok temu o tej porze? bo dla mnie taka masakra o tej porze to jest stan normalny, nigdy nie było dobrze. No chyba że masz w tym roku jakieś znaczne załamanie do poprzedniego roku to wtedy możesz mieć myśli o zamknięciu. od jak dawna to prowadzisz jeśli mogę zapytać? kilka lat czy kilka miesięcy? Może powinnaś coś zmienić w asortymencie - mieć modę od S do XXL? nie wiem jak w detalach wygląda sytuacja u Ciebie. ja zapadam w zimowy sen, lepię pierogi z kapustą do Wigilii i czekam na jakieś lepsze wieści, znaczy czekam aż któraś rzuci hasło że jest odbicie po zimie...

Gość gość
jak tam u was dziewczyny?

Gość gość
macie jakąś sprzedaż dziś?

Gość gość nicky
jak tam dzisiaj u Butik i Modaxxl? coś pohandlowałyście?

Gość edycja80
Ja korzystam z hurtowni www.fashioncentrum.pl Prowadzę sklep wielobranżowy. Idealne rozwiązanie dla mnie bo tam mają wszystko. Jakościowo niezłe. Ceny dobre chociaż elektronike kupuje w innej hurtowni www.azelektronik.pl. Sam musisz zdecydować. Rynek jest bardzo szeroki. Jak zaczynasz biznes to nie baw się w to co najtańsze. Z własnego doświadczenia wiem że to co droższe lepiej się sprzedaje. Jak tanie to często ludzie mówią że za tanie i nie kupią ''bo zaraz się rozwali''

Gość cherrylady1
Ja korzystam z hurtowni www.fashioncentrum.pl Prowadzę sklep wielobranżowy. Idealne rozwiązanie dla mnie bo tam mają wszystko. Jakościowo niezłe. Ceny dobre chociaż elektronike kupuje w innej hurtowni www.azelektronik.pl. Sam musisz zdecydować. Rynek jest bardzo szeroki. Jak zaczynasz biznes to nie baw się w to co najtańsze. Z własnego doświadczenia wiem że to co droższe lepiej się sprzedaje. Jak tanie to często ludzie mówią że za tanie i nie kupią ''bo zaraz się rozwali''

Gość gośćkasica
witam.pozdrawiam wszystkich...ja rowniez dolączam do szacownego grona prowadzących wlasne biznesy... :)