Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość gość
Na pewno przydadzą Ci się profesjonalne urządzenia do pakowania. Ja mam hurtownię i sporo przydatnego sprzętu zakupiłem w http://www.vipak.pl/ . Mają świetne ceny.

Gość Janina z Grudziądza
Same guppy reklamy a dziewczyny nic nie muwiom ehhh

Działam w branży bankowej już od kilku lat i zawsze szło mi świetnie jednak ostatnio dochody zaczęły spadać sam nie wiem czym to było spowodowane. kolega mi poradził abym zaufał CCIG dla zainteresowanych strona https://ccig.pl/. Na początku jakoś sceptycznie byłem nastawiony do tego pomysły, ale zaryzykowałem. W krótkim czasie zysk w mojej firmie naprawdę podskoczył nie spodziewałem się takiego efektu widać, że znają się na tym co robią i robią to z pasji a nie przymusu. Pracują dla najlepszych mieli okazję obserwować zmiany jakie zachodzą w biznesie i reagować na potrzeby Kontrahentów, dostarczając innowacyjne, wszechstronne, a także dopasowane i elastyczne rozwiązania. portfolio jest najlepszym dowodem, na to, że im się to udaje! Jeśli ktoś jest w takiej samej sytuacji zaufajcie CCIG

Gość gość nicky
Nie wiem po co wciskaja te reklamy, eeeeech szkoda gadac... Dzien mija za dniem, cos tam po malutku znika z wieszakow, ale jakos rewelacja bym tego nie nazwala. Ciekawi mnie co zrobila Butik94 czy walczy czy sie poddala?

Gość Janina z Grudziądza
Mam nadzieje że ona bendzie twardom kobitkom i se poradzi a na smutki to ja se zawsze dobrom nalewkie duldam i fajno jest pa pa

Gość dużaB
witam, ludzie pomóżcie. Za 2 tyg otwieram butik z 50% odzieżą używaną z różnych stron świata, a na pozostałe 50 % towaru tutaj nowego nie mam pomysłu gdzie zakupić. Miałam pojechać do Centrum Ptak pod Łodzią , ale wielu z WAs opisuje ,że to tandeta.... Dajcie dobre namiary na producentów, hurtownie , które oferują coś naprawdę niepowtarzalnego. Z góry serdeczne dzięki

Gość gość nicky
Ludzie ratujcie dajcie namiary. Powodzenia.

Gość gość
polowa używki, polowa nowego towaru???Co to za pomysł??

Gość gość
A z odzieza uzywana to jest tez butik? Nie szmatex?

Gość gość
Jak używki to.tylko chińdzcxyzne weź to będzie lepsze

Gość gość
Cześć Dziewczyny.Jak tam u Was handel w nowym miesiącu?

Gość gość nicky
Moda xxl: jak idzie? Ja jade w nocy na zakupy zobacze co maja. Nawet troche sie ruszylo trzeba sie cieszyc z tego co jest. Szukam bialych bluzek i ladnych kurtek na chlodne wieczory. Pozdrawiam wszystkie :)

Gość gość modaxxl
Hej. NICky a gdzie jeżdziłas?? Do Głuchowa?? U mnie maj rewelacyjny wyszedł. A w czerwcu różnie, jeden dzień bardzo dobry,za to nastepny strasznie słaby,ale do przodu, nie jest najgorzej. Cienkie kurteczki to i mi by sie przydaly. Koniecznie napisz czy cos ciekawego upolowałaś :) a jakich białych bluzeczek szukasz?? eleganckich-rozpinane z kołnierzykiem? jeśli tak to moge coś polecić, u mnie dobrze schodzą. Ja tydzień temu byłam po towar. Powiedz mi kochana masz facebooka?? Jak idzie u reszty? chyba też dobrze skoro taka cisza

Gość gość
u mnie na tę chwile maj lepszy ,porównując utargi spadek ok 30 %.

Gość gośćAnia 74
Witam Dziewczyny.U mnie chwile było ok.ale znowu cisza.cały czas szukają sukienek na wesela. Jutro jadę do Rzeszowa może coś będzie jeszcze ładnego.Pozdrawiam.

Gość gość nicky
Modaxxl: nie mam facebooka znaczy mam, ale tylko uzywam messangera z ukochanym... Kupilam bluzki wloskie z bawelny, na kolnierzyk rzadko biore... Kilka lnianych ze srebrnym nadrukiem. I sukienki w kwiaty. I kurteczki cienkie, ale nie do konaca takie jak planowalam. Ogolnie zadowolona. Maj u mnie wlasnie slabo biorac pod uwage ze wszyscy maja lepiej. Czerwiec wedlug normy na razie. Zobaczymy jak bedzie dalej. Czekam co pojawi sie u konkurencji. Pogoda ladna przed nami polowa misiaca, podsumowac bedzie mozna cos. A Butik94???

Gość gość
Dziewczyny znacie może jakieś sklepy z Ptaka w Rzgowie które prowadzą sprzedaż hurtową odzieży damskiej i mają swój profil na facebooku? Sklepy które dodają nowości na facebooka i można się z nimi dogadać i zamawiać nowe kolekcje? Takie jak np: paparazzi fashion. Chciałabym znaleźć z 3-4 butiki z których będę ściągać odzież dobrą jakościowo i w przyzwoitych cenach. Jeżeli takie znacie wypiszcie proszę ich nazwy :) A i jeszcze jedno pytanko byłam już w rzgowie w Ptaku a czy orientujecie się jak jest w Warszawie? Słyszałam, że też mają fajne ciuszki, w niskich cenach. Czy ktoś z Was tam był? Jak nazywa się te Centum w Warszawie? Dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Znam taka firme i zamawiam od nich. Dlatego sama musisz ich odszukac.

Gość lubomijka
Przy zakłądaniu sklepu z odzieżą warto się dobrze zorientować w temacie odpowiedniej organizacji pomieszczenia. To ważne, żeby było odpowiednio dużo przestrzeni żeby się klientki o siebie nie ocierały. Tutaj kilka wskazówek http://szyldytablice.pl/dobra-organizacja-sklepu-sprzedaje-prezentacja/ Poza tym zadbaj o dobre oświetlenie, ciekawe dodatki i oczywiście porządne przymierzalnie - sama osobiście nie cierpię tych szmacianych płacht....

Gość gość
Jak tam dziewczyny u Was w biznesie.Ja nazwozilam mnóstwo sukienek i coś nie za Bardzo jest jakieś zainteresowanie.Mam nowy pomysł.chce Otworzyć w sklepie kawiarenke byłam już Złożyć nawet na dotacje.Może Trzeba zrobić małe zamieszanie i może będzie ogólnie większe zainteresowanie.U mnie w okolicy nie ma za Bardzo takiego miejsca żeby usiąść napić się kawki i zjeść dobrego ciasta.

Gość gość modaxxl
Hej. Jak tam handel idzie? U mnie duzo slabiej niz w maju

Gość gość nicky
a ja jak zwykle - jak czegos wiecej wezmę to nie idzie, a jak trzy sztuki to zaraz nie ma... lipiec - myślisz że cos jeszcze złapiemy? czy juz kompletna klapa? dzisiaj gorąco jest ja padam. pozdrawiam Was wszystkie.

Gość gość modaxxl
Nicky ja tez tak mam, ze jak czegos wiecej wezme to sie nie podoba i wisi, a jak tylko 2-3 bo nie jestem pewna, to schodzi raz dwa. U mnie tez goraco, a podobno weekend jeszcze cieplejszy. Mam nadzieje ze w lipcu bedzie szlo, zamierzam za tydzien jechac po sukienki i bluzki, a Ty kiedy wybietasz sie po cos nowego? Pozdrawiam

Gość gość nicky
Ja bylam wlasnie a w lipcu to juz tyylko resztki mozna dopasc... czekam co bedzie ten tydzien ma lac to kicha. I burze maja byc...

Gość gość nicky
Ja bylam wlasnie a w lipcu to juz tyylko resztki mozna dopasc... czekam co bedzie ten tydzien ma lac to kicha. I burze maja byc...

Gość gość modaxxl
Nicky to już w najblizszym czasie się nie wybierasz?? ja chyba w piątek jadę i mam nadzieję,że coś jeszcze ciekawego z bluzek i sukienek dostanę. Kiedy zaczynacie w sklepie przeceny?? Ma ktoś może w sprzedaży jakieś fajne narzutki ,bluzy w wiekszych rozmiarach takie do zarzucenia na chłodniejsze dni czy wieczory?? pozdrawiam

Gość gość nicky
Pewnie pojade bo musze ale to jest takie kupowanie na sile... Zawsze w lipcu jestem niezadowolona z zakupow, wiec to bedzie tradycyjnie wyjazd z gatunku "po co tu przyjechalam ".....

Gość gość modaxxl
Haha, Nicky ja mam najczesciej takie mysli-po co ja tu przyjechalam, hehe. No ale jade w piatek, musze podobierac kilka rzeczy i cos nowego kupic. Kiedy jesienne rzeczy bedziesz sciagac do sklepu?