Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rany 1

jest starsza o 17 lat

Polecane posty

Gość rany 1

zależy mi na niej, ale nie wiem czy to uczucie. Boje się, bo jaką przyszłość ma taki związek. Nie wiem co robić. Nie wierze, że spotkam kogoś takiego jak ona.

Jest młodszy o 16 lat!!! Zależy mi na nim i kurde nie wiem co robić! Ale mamy przechlapane przez brak rozsądku, czy jak to tam zwać. :(

Gość rany 1
a ty ile masz lat? bo ja jestem stary i chyba głupi i mam doktorat he, he i nic mi to nie dało

Gość wszystko fajnie
a jaki jest jej stosunek do ciebie ??? znacie sie bliżej czy tylko tak sobie ??? jeżeli bliżej to porozmawiaj z nią, milość nie zna różnicy wieku , wiem o tym bo jestem szczęśliwą żoną dużo mlodszego faceta :)

Ja mam 43. Tytuł naukowy też mam, może nie tak poważny jak Twój, ale jednak - a głupia jak byłam tak jestem, w takim małolacie się zakochać! :((((

Gość rany 1
ona mnie kocha, chce być ze mną, choć już kilka razy próbowała zarwać z rozsądku. mówi, że nie może zabierać mi młodości , ja ma 32, a ona 48l . nie wiem ..... boję się, że ja stracę

Gość nikt za ciebie
decyzji nie podejmie, musisz to zrobić sam !!!!!!!!!

Gość rany 1
szkoda bo miałbym na kogo zwalić

Gość a co masz
zamiar zrobić?

Gość *dziewuszka
a co cie tak do niej ciagnie, dlaczego tak bardzo ci na niej zalezy, co ona ma czego inne twoim zdaniem nie maja?

Gość miałam to samo
będę z nią ,tak długo jak tego będzie chciała. Ja nie odejdę, z nikim nie było mi tak dobrze

Gość rany 1
ja tez z nią będę , dzięki

Gość *dziewuszka
a mozesz odpowiedziec na moje pytanie, naprawde jestem ciekawa

Gość rany 1
jest niezwykle piękna, atrakcyjna, zgrabna, inteligentna, zabawna dowcipna, błyskotliwa. nie nudze sie z nią. Mogę porozmawiać z nia o silnikach, o samochodach, o nowinkach technicznych, itp. a nie o tipsach, i innych problemach blondyn. Nie jest męcząca, nie zadaje głupich pytań: o czym myslisz?..... itp czy wystarczajaco wytłumaczyłem dlaczego ją kocham, czy musze powtórzyć?

Gość wystarczająco
:D

Gość rany 1
jeszcze jedno, jestem o nią zazdrosny, bo wielu facetów sie obok niej kręci i to w moim wieku. cholercia

Gość rany 1
a dlaczego pytałaś? jestem ciekawy ale nawet gdybyś to wszystko miała.....

Gość asia_2
I gdybym przeczytala to co piszecie pare miesiecy temu, to moze bylabym nadal z moim Ukochanym [15 lat mlodszym], a napewno bylabym podbudowana i walczylabym o nas, a nie sie poddala. Zazwyczaj w tym temacie pojawiaja sie pytania, a co zrobisz jak partnerka, partner posunie sie w wieku, a doswiadczenie pokazuje, ze nijak sie to ma do prawdziwego zycia. Życie za szybko ucieka, a nikt nie powiedzial, ze dziewczyna musi byc mlodsza. Jesli do tego lacza sie w takie zwiazki dorosle, uksztaltowane osoby, to w ogole chyba nie ma zadnego znaczenia, no moze troche biologia kobiety, aby ta zdazyla urodzic dziecko, chyba to wszystko, bo nawet w seksie roznica wieku, kiedy to kobieta jest starsza jest korzstna.

Gość rany 1
zdaję sobie sprawę, że nie będzie dzieci, bo .... Bardzo kocham dzieci, zaadoptujemy

Gość rany 1
asia on chyba nie zasługiwał na ciebie, jesli tak łatwo dał spokój

Gość asia_2
w tym wieku to niekoniecznie, jeszcze sa szanse przez pare lat :), a swoja droga masz racje

Gość asia_2
On bardzo walczyl, przyplacil to zdrowiem nawet :(, tylko, ze ja jestem po 30 :), a on mial wtedy 19 lat, wiec wiesz, to mlody nie dojrzaly do konca chlopak. Nie mysle tak o nim, bo sama jako dorosla kobieta nie potrafie przeskoczyc wielu rzeczy.

Gość rany 1
zdaję sobie sprawę z upływu lat, ale ja też się starzeję,

Gość *dziewuszka
pytalam z babskiej ciekawosci a poza tym pomyslalam ze napiszesz o tym co cie w niej tak pociaga to sam sie utwierdzisz w tym na ile jest ona dla ciebie kims wyjatkowym :) w zyciu najwazniejsze sa uczucia ale czasem tzreba miec duzo odwagi aby ich posluchac, czego ci oczywiscie serdecznie zycze. jest taka slawna para tim robins i susan sarandon sa malzenstwema jest miedzy nimi bardzo duza roznica wieku on jest mlodszy, maja dzieci ze swoich poprzednich zwiazkow, oboje sa slawni wiec wokol pelno pokus a mimo to sa razem, i to dlugo wiec chyba nie ma jednej recpty na szczescie. ty zdaje sie lubisz dojrzale kobiety a nie kobietki wiec moze dobrze trafiles

Gość asia_2
no pewno zreszta milosc ogarnia cale jestestwo kochanego czlowieka, a nie tylko jego powierzchownosc.

Gość rany 1
dzięki , będzie dobrze

Gość *dziewuszka
a czego ty sie wlasciwie boisz? boisz sie zakochac czy boisz sie stalego zwiazku z nia

Gość rany 1
boję się, że jej się znudzę, ona jest super, krótko mówiąc jest zajeb....

Gość galonos
chłopie, podupczyć sobie możesz byle nie za długo. Facet jeśli nie chce pozostać wiecznym dzieckiem nie może mieć partnerki wyraźnie starszej od siebie. Pamiętaj, że idzie tu o twoją przyszłość, o twoją osobowość, o twoje potomstwo.