Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość aisha1982
alla26 Czyli Ty też się starasz o dzidziusia?Jak długo?Robiłaś jakieś badania,np.hsg?Pozdrawiam

Gość hanuula
do tinka7811 Mniej więcej po tygodniu zagoił mi się szew. Po miesiącu już praktycznie nie czułam ze miałam robioną cesarkę. Jestem juz 5 miesięcy po cesarce i nie mam żadnego "zwisu". Brzuch jeszcze nie wrócił do dawnej formy, ale nie dużo mu brakuje. Ja nie używałam żadnego pasa poporodowego, tylko ćwiczyłam i ćwiczę oraz noszę bieliznę wyszczuplającą. Na początku ćwiczyłam delikatnie. Jak czułam, że szew zaczyna boleć to przestawałam. Chcę zaznaczyć, że ćwiczyłam przed w ciążą, w trakcie ciąży i teraz ćwiczę. Chociaż ostatnio mam mało czasu na ćwiczenia. Pozdrawiam.

Gość hanuula
do tinka7811 Mniej więcej po tygodniu zagoił mi się szew. Po miesiącu już praktycznie nie czułam ze miałam robioną cesarkę. Jestem juz 5 miesięcy po cesarce i nie mam żadnego "zwisu". Brzuch jeszcze nie wrócił do dawnej formy, ale nie dużo mu brakuje. Ja nie używałam żadnego pasa poporodowego, tylko ćwiczyłam i ćwiczę oraz noszę bieliznę wyszczuplającą. Na początku ćwiczyłam delikatnie. Jak czułam, że szew zaczyna boleć to przestawałam. Chcę zaznaczyć, że ćwiczyłam przed w ciążą, w trakcie ciąży i teraz ćwiczę. Chociaż ostatnio mam mało czasu na ćwiczenia. Pozdrawiam.

Gość hanuula

aisha1982 ja staram się o dzidzie już 2 lata na hsg nie robiłam badań mam PCO i będę miała inseminację strasznie się boję

przepraszam robione miałam hsg wyszło ok oprócz tego miałam badane hormony i nasienie męża.

Gość aisha1982
alla26 Nie musisz się bać inseminacji,to nie boli i nie jest straszne.Ja miałama robioną dwa razy i bez skutku:(Staramy się prawie cztery lata:(Powodzenia,trzymam kciuki!!!

Gość preityy86
hej dziewczyny, borykam sie z grzybica... moze znacie gina na NFZ, ktory wam pomogl to swinstwo wyleczyc?? bo ja caly czas sie lecze i mi nie przechodzi... a moze to cos innego.... prosze poradzcie, bo juz nie wiem co mam ze soba zrobic :/

Gość ciężarówka80
witam ,Kuczyński daje skierowania na wszystkie badania które będą potrzebne Przy każdej wizycie krew czasem mocz, najlepiej robić w jednym laboratorium bo czasem są wahania między wynikami w różnych lab. Ja robię w tym które znajduje się w tym samym budynku pokój 18,panie średnio miłe ale konkretne i nie muszę się martwić odbieraniem wyników bo są dołączane do karty. I OCZYWIŚCIE BEZPŁATNE. Na wszelki wypadek zrób różyczkę i cytomegalię trochę to kosztuje ale będziesz spokojniejsza, Kuczyński nie daje na nie skierowania bo nasz kochany NFZ uważa za zbędne, ale jeśli pokażesz je doktorowi będzie zadowolony. Z drugiej strony jeśli będzie coś podejrzewał sam Ci je poleci. Ok. 12 tyg wyśle Cię na badania prenatalne i koniecznie idź z partnerem na rzęsach niech stanie żeby mieć czas, mój był zachwycony. w sumie po raz pierwszy ujrzał swoje dziecko.O tym że masz łykać kwas foliowy to na pewno wiesz. Powodzenia

Gość tinka7811
do hanuula Dzieki,że odpisałaś :) Ja wprost przeciwnie, mam słomiany zapał do ćwiczeń :/ Nie ćwiczę teraz i wątpię, abym po porodzie sie za to wzięła. Mam dużo ruchu na codzień, i to tyle. Szybko doszłaś do siebie po cc, tak jak piszesz.Fajnie. A co dostałaś w wyprawce ze szpitala?

do aisha1982 miałam dzisiaj inseminację teraz mnie bolą jajniki czy to normalne ? życzę Ci oby w końcu się udało i powitała Nowy Rok z fasolką :)

do aisha1982 miałam dzisiaj inseminację teraz mnie bolą jajniki czy to normalne ? życzę Ci oby w końcu się udało i powitała Nowy Rok z fasolką :)

do aisha1982 dzisiaj miałam inseminację ale bolą mnie jajniki czy Ty też tak miałaś ? życzę Ci z całego serca żeby teraz Wam sie udało i żebyście powitali Nowy Rok z fasolką :) będę trzymała kciuki my sie staramy już 2 lata.

hej, robiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny, chciałam umówić sie na wizytę do mojego lekarza czyli dr Biedryckiego, ale pierwszy wolny termin jest 7 stycznia. myslicie powinnam czekać? czy moze lepiej żebym poszla do kogos innego? jak tak to do kogo?

Gość aisha1982
alla26 Mnie nie bolały,ale każda kobieta inaczej to przechodzi.A może bolą Cię na jajeczkowanie bo przecież jak miałaś inseminację to musisz mieć zaraz jajeczkowanie...Ja w styczniu wybieram się jeszcze na laparoskopię,zobaczymy co będzie:(Tobie również życzę powodzenia i z całego serca trzymam kciuki,oby się udało:)Czekam na wiadomość:)

aisha1982 dam na pewno inseminacje miałam 16 dniu cyklu może to od zastrzyków sama nie wiem sama a jak u Ciebie ?

Gość hanuula
do tinka7811 W szpitalu dostałam wanienkę, ubranka (czapka, kaftanik,bluzeczka i spioszki). W wanience były 3 pudełka z reklamami produktów dziecięcych (ttakie pudełka dostaje się też w szpitalu państwowym). Pozdrawiam

Gość kasiaz podlasia
nie lepiej isc zamiast do kina to do kliniki ginekologiczno - polozniczej na zamenhoffa ?? , masz tam bardzo dobre warunki duzy wybór lekazy i nowoczesny sprzet. ceny sa konkurencyjne.

Gość kasiaz podlasia
mialo byc do GINA

Gość hanuula
do tinka7811 W szpitalu dostałam wanienkę, ubranka (czapka, kaftanik,bluzeczka i spioszki). W wanience były 3 pudełka z reklamami produktów dziecięcych (ttakie pudełka dostaje się też w szpitalu państwowym). Pozdrawiam

Gość hanuula

Gość hanuula
do tinka7811 Zapomiałam jeszcze o rożku. Pozdrawiam

Gość brzydulka83
witam dziewczyny chciałam was ostrzec przed dr Kowalczykiem z ul.Siewnej!!!!!!!!!! jest beznadziejny przynajmniej jako człowiek, strasznie nieprzyjemny, nic nie tłumaczy nie słucha i w ogóle, jestem w pierwszej ciązy więc nie weim co i jak a ten za przeproszeniem dupek mnie olał sobie. nie odpowiadał na pytania tylko darł sie na mnie, bo mam 4 stopioeń czystości kurcze tak mnie przeraził że przez niego przeryczałam cały dzień, takze odradzam i ide na nastepna wizytę do dr Rogoś z Witosa bo poleciła mi ją szwagierka.

Gość luska13
do brzydulka83 Może jesteś juz po wizycie u dr Rogoś? jeżeli tak, to napisz jak wrażenia i jakie badania Ci zrobiła. A byłaś na NFZ i ile trzeba czekać. pozdrawiam

Gość luska13
do brzydulka83 Może jesteś juz po wizycie u dr Rogoś? jeżeli tak, to napisz jak wrażenia i jakie badania Ci zrobiła. A byłaś na NFZ i ile trzeba czekać. pozdrawiam

Gość vesper2505
dziewczyny prosze pradzcie gdzie ja moge zrobic usg ginekologiczne tanio i szybko?

Gość VESPER2505
dziewczyny prosze pradzcie gdzie ja moge zrobic usg ginekologiczne tanio i szybko?

Gość elizabeth86
Dziewczyny znacie może ginekologa Grochowskiego z Białegostoku? Proszę powiedzcie coś o nim - pomógł którejś z was? Bardzo proszę o szybką odpowiedź

Gość agianiołek
Mam pytanie moze troche głupie... wybieram się na badanie Usg dopochwowe ale jestem dziewicą... czy mimo tego takie badanie moze byc przeprowadzone?