Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość nagianiołek
Mam pytanie moze troche głupie... wybieram się na badanie Usg dopochwowe ale jestem dziewicą... czy mimo tego takie badanie moze byc przeprowadzone?

Gość nagianiołek
Mam pytanie moze troche głupie... wybieram się na badanie Usg dopochwowe ale jestem dziewicą... czy mimo tego takie badanie moze byc przeprowadzone?

Gość Ellla2345
tak moze byc- ale przez odbyt

Gość aisha1982
alla26 Ja miałam inseminację w 14dc,a czasami w 13dc,ale to zależy kiedy przypada u Ciebie owulacja i jak pęcherzy dojrzewa.Pewnie już wiesz czy się udało???Jestem strasznie ciekawa,więc napisz czy jest już Was dwoje???:)

Gość azz
Mija rok i chciałam z wami podzielić się doświadczeniami o wizytach u naszych gin. W tym roku urodziłam córeczkę. Uważam że jest koszmarnie jak nie zapłacisz to nie masz. Państwowo chodzę do dr Olechno. Czasami nie mogę do niej się dostac bo nie jestem z białego. I co jest u niej minusem to nie mam usg tylko w piątki. Jest normalna miła. Uważam że ważne jest czy lekarz ma usg. 4 miesiące po urodzeniu przez cały tydzień bolało mnie podbrzusze moja lekarz była na urlopie więć poszłam na warszawską. Tam przeżyłam koszmar.Nie mogłam się zarejestrować musiałam się tłumaczyyć i się kłócić. Zarejestrowałam i poszłam do dr Lewczuk baba może występować w horrorach z wyglądu to nie ale z podejścia. Kurcze dla kogo tam siedzą, szkoda dla nich krów do badania. Po jej badaniu brzuch jeszcze gorzej mnie bolał. Musiałam zrobić badanie wynik dostałam ale ona już skończyła prace. A tego samego dnia wyjeżdzałam. I nic z tego nie wyszło. Pielegniarki startują w konkursie kto jest gorzej nie uprzejmy. Jak ktoś szuka komunizmu to niech idzie na warszawską. Zrobiłam usg na parkowej u Leśniewicza. Może nie jest super miły ale to świetny fachowiec Z usg wyszło że mogę mieć problemy z zajściem w ciąże ale 3 nie planuje. Mieszkam w suwałkach i tu jest prawdziwy koszmar jak chcesz iść do lekarza to tylko prywatnie bo państwowo to przyjmuje gin weterynarz.

Gość andia
chyba Lewkowicz nie Lewczuk...

Gość andia44
chyba chodzilo Ci o Lewkowicz, a nie Lewczuk

aisha1982 niestety ale wyszła I kreska :( teraz robię przerwę bo miałam grypę i przyjmowałam przez 10 dni antybiotyk i chyba dam na luz bo straciłam już nadzieję a jak u Ciebie ?

Gość aisha1982
alla26 Przykro mi bardzo:(Ja też już tracę nadzieję,ale przychodzi taki moment,że myślę sobie:nie wolno się poddawać,wciąż mam szansę,przecież nikt nie powiedział mi,że nie mogę mieć dzieci,nie ma żadnej diagnozy...A w Twoim przypadku jedna kreska nie musi świadczyć o negatywnym wyniku,czasem we wczesnej ciąży nie wykaże test...Jestem dobrej myśli i mam nadzieję,że w przyszłym roku doświadczymy cudu macierzyństwa:)Ja wybieram się na laparoskopię w styczniu.Pozdrawiam.

Gość aisha1982
alla26 Przykro mi bardzo:(Ja też już tracę nadzieję,ale przychodzi taki moment,że myślę sobie:nie wolno się poddawać,wciąż mam szansę,przecież nikt nie powiedział mi,że nie mogę mieć dzieci,nie ma żadnej diagnozy...A w Twoim przypadku jedna kreska nie musi świadczyć o negatywnym wyniku,czasem we wczesnej ciąży nie wykaże test...Jestem dobrej myśli i mam nadzieję,że w przyszłym roku doświadczymy cudu macierzyństwa:)Ja wybieram się na laparoskopię w styczniu.Pozdrawiam.

Gość soana
Dziewczyny, Polecam Wam dr Waldemara Ostapiuka. Bardzo sympatyczny Pan, konkretny zawsze wytlumaczy co i jak, poświeca tyle czasu ile tzreba, traktuje każdą klientkę bardzo indywidualnie, robi pelne badanie lacznie z usg. Leczyla u niego nadzerkę. Odradzam Wam dr Kluczyk.

Gość szuwarek1916
a do jakiego isc jak chce sie brac po raz 1 tabl. anty ? ktorego polecacie i ile kosztuje wizyta razem z tymi badania do dobrania tabeltek ?

Gość szuwarek1916
a do jakiego isc jak sie chce brac po raz 1 tabl.anty ? Ktorego polecacie i ile kosztuje wizyta i te badania do dobrania tabl ?

Gość Ewcia83
Do "luska13" - ja 2 dni temu byłam pierwszy raz na wizycie u Dr. Rogoś ale nie na ul. Witosa tylko na Upalnej 1a lokal 71 bo teraz tam się przeniosła ma bardzo ładny nowy gabinet. A badania na NFZ jakie mi zrobiła to usg, badanie piersi, kolposkopia, cytologia i chyba stopień czystości. Z antykoncepcji to wypisuje Yasmin, Harmonet, Yasminelle i jeszcze tam jakieś inne ale nie pamietam nazw bo tylko te z powyższych brałam. Kolejki do zapisania się na wizytę niema tak jak u większości ginekologów w Białymstoku.. Pozatym wizyta przebiegła miło i przyjemnie. Do "szuwarek1916" - jak jesteś ubezpieczona, to nic nie płacisz za wizytę Musisz tylko mieć ze sobą dowód i legitymację ubezpieczeniową, jak nie pracujesz to rodzinną. A jeżeli chodzi Ci o płacenie za wizytę to nie wiem ile kosztuje ale z tego co się orientuję to chyba 50 zł u Dr. Rogoś bo moja koleżanka niema ubezpieczenia to tyle płaci..

Gość Ewcia83
Do "luska13" - ja 2 dni temu byłam pierwszy raz na wizycie u Dr. Rogoś ale nie na ul. Witosa tylko na Upalnej 1a lokal 71 bo teraz tam się przeniosła ma bardzo ładny nowy gabinet. A badania na NFZ jakie mi zrobiła to usg, badanie piersi, kolposkopia, cytologia i chyba stopień czystości. Z antykoncepcji to wypisuje Yasmin, Harmonet, Yasminelle i jeszcze tam jakieś inne ale nie pamietam nazw bo tylko te z powyższych brałam. Kolejki do zapisania się na wizytę niema tak jak u większości ginekologów w Białymstoku.. Pozatym wizyta przebiegła miło i przyjemnie. Do "szuwarek1916" - jak jesteś ubezpieczona, to nic nie płacisz za wizytę Musisz tylko mieć ze sobą dowód i legitymację ubezpieczeniową, jak nie pracujesz to rodzinną. A jeżeli chodzi Ci o płacenie za wizytę to nie wiem ile kosztuje ale z tego co się orientuję to chyba 50 zł u Dr. Rogoś bo moja koleżanka niema ubezpieczenia to tyle płaci..

Gość Ewcia83

Gość madziasta b-stok
hej dziewczyny moją ciąze prowadził R. Urban, ale naprawdę polecam Dr. Rećko, przemiły i kompetentny lekarz, z tego co wiem przyjmuje państwowo w przychodni koło szpitala PSK, naprawdę polecam!

Gość madziasta b-stok
widze, ze piszecie o Dr. Karwowskim. Bylam u Niego raz na Zamenhoffa i musze przyznać, ze bylo ok. Wogole nie czulam takiego spiecia ktore towarzyszy mi kazdej wizycie u ginekologa, lekarz bardzo mily i sumienny. Pozatym warto wspomnieć o Dr. Jaworowskim, pracuje w MSW i prywatnie przyjmuje nad apteka pod lwem. Pozdrawiam!

Gość soler
Witam. Czy może ktoś mi powiedzieć coś na temat dr. Izabeli Sipowicz z Królowej Rodzin na TBS-ach? Jestem w pierwszej ciąży( czekanej przez 5 lat) i nie wiem czy ta Pani jest kompetentna w tym temacie.Dziekuje:)

Gość soler
Witam. Czy któraś z was miała prowadzoną ciąże przez dr.Ize Sipowicz?

Gość Ewcia83
Ja niestety o Izie Sipowicz nic nie słyszałam od nikogo nawet nie wiedziałam że taki lekarz jest....

Gość majkaaaaaaa
A ja polecam dr Kinalskiego. Mam endometriozę 3 stopnia. Na obu jajnikach miałam duże torbiele, z czego jedna z podejrzeniem nowotworu. Wszyscy lekarze, do których wcześniej trafiałam, mówili że jednego z jajników na pewno nie da się uratować. Do dr Kinalskiego trafiłam w środę, w czwartek byłam już w szpitalu, w piątek operacja. Nie ruszono ani odrobiny jajnika. Od operacji minęło 7 miesięcy, a ja jestem teraz w 8 tyg. ciąży :) Dr Kinalski jest trochę \"mrukliwy\", mało delikatny, ale jak widać skuteczny. Ogólnie polecam oddział ginekologiczny na Warszawskiej. Naprawdę wspaniała opieka i warunki :) Jestem z warmińsko-maz., ale jeśli znowu będę musiała być krojona, to tylko tam.

Gość majkaaaaaaa
A ja polecam dr Kinalskiego. Mam endometriozę 3 stopnia. Na obu jajnikach miałam duże torbiele, z czego jedna z podejrzeniem nowotworu. Wszyscy lekarze, do których wcześniej trafiałam, mówili że jednego z jajników na pewno nie da się uratować. Do dr Kinalskiego trafiłam w środę, w czwartek byłam już w szpitalu, w piątek operacja. Nie ruszono ani odrobiny jajnika. Od operacji minęło 7 miesięcy, a ja jestem teraz w 8 tyg. ciąży :) Dr Kinalski jest trochę \"mrukliwy\", mało delikatny, ale jak widać skuteczny. Ogólnie polecam oddział ginekologiczny na Warszawskiej. Naprawdę wspaniała opieka i warunki :) Jestem z warmińsko-maz., ale jeśli znowu będę musiała być krojona, to tylko tam.

witam, lekarze u ktorych bylam : Dabrowska9czy jakos tak) z >Berlinga, wredna jedza skutecznie mnie zrazila gdy mialam 19 lat. lawreszuk wczesniej swobodna teraz chyba Siewna, starsza babka. Zmienila mi pigulki po poprzedniej, stwierdzajac ze nie powinnam brac 3-fazowych Ogolnie ok Gmyr z ul. Swobodnej czytalam tu ze nie mila i niedelikatna. Ja w sumie nie mam zastrzezen. W razie jak zglosilam jakis problem, bez problemu dostawalam skierowanie na dodatkowe badania np usg piersi, jajnikow itp. Prowadzila moja pierwsza ciaze i przy pierwszym badaniu jak okazao sie ze test pozytywny robila to bardzo delikatnie zeby niezaszkodzc fasolce :) Wczesniej ktos pytal o zwolnienia, na kazdej wizycie sama pytala czy chce zwolnienie z pracy. A jej podejscie do pacjentki takie normalne poprostu bez zbednikow, ze tak powiem Bielecki- zetknelam sie z nim W PSK na patologii ciazy, przez usg dopochwowe niewidzial 6 tyg ciazy, wreczajac mi jednoczesnie wizytowke do prywatnego gabinetu aby powtorzyc badanie. wszyscy na sali dostawali pigulki nie wiedzac jakie i po co, a jak zapytalam go co mi daja uslyszalam ze to nie powinno mnie obchodzic !!! SZtrotmajer Białowny trafilam do niego z 2 ciaza i nie bardzo mi sie podoba, w ciagu 6 mies mialam raz robione badanie krwi, jak zapytalam czy nie powinnam miec zrobionych zerkna w poprzednie wyniki ze w normach sie miescilam i stwierdzil ze nie, nie wiem co o tym myslec. NIe kazdemu moze tez odpowiadac jego sposob bycia, mnie ogolnie irytuje ;/ A po przeczytaniu calego watku chyba wybiore sie do Lipskiego lub Karwowskiego z zamenhoffa, bo ostatnio zapadla decyzje ze bede wlasnie tam rodzic. Mam nadzieje ze wasze opinie nie zawioda :D Pozdrawiam

Cześć. Chciałabym Wam polecic moją Panią doktor Terese Aleksiejczuk z Zamenhofa. Prowadzi juz moją drugą ciążę i jestem zadowolona.Konkretna, rzeczowa, odpowie na pytania, zleci badania a przede wszystkim nie zostawi samej sobie np. przy porodzie. Wiem bo rodziłam z nią w szpitalu państowym.Poważnie traktuje pacjenta.

Gość roxy13
Witam, analizuję ten temat i w wypowiedziach z maja znalazłam poniższy: "ewaaaa1 jesli chodzi o dr A. Nowaka z Zamenhofa to bym uważała na niego. niby jest uprzejmy i rzeczowy,żeby zdobyc zaufanie a póżniej próbuje poderwać taką pacjentke w wiadomym celu... przeciez głośna była sprawa że zrobił krzywde dla jednej ze swoich dziewczyn." Czy ktoś wie o co chodziło z tym zrobieniem krzywdy? I czy ktoś z Was do niego chodzi? Jaki jest? Na Zamenhofa bardzo go "promują", ale może dlatego, że przyjmuje codziennie... Proszę o opinie jego pacjentek.

Gość roxy13
Hej analizuję ten temat i w wypowiedziach z maja znalazłam: "ewaaaa1 jesli chodzi o dr A. Nowaka z Zamenhofa to bym uważała na niego. niby jest uprzejmy i rzeczowy,żeby zdobyc zaufanie a póżniej próbuje poderwać taką pacjentke w wiadomym celu... przeciez głośna była sprawa że zrobił krzywde dla jednej ze swoich dziewczyn." Czy ktoś wie o co chodziło z tym zrobieniem krzywdy? Czy któraś z Was do niego chodzi? Na Zamenhofa bardzo go praomują, ale może dlatego, że przyjmuje codziennie i ma duże "moce przerobowe", proszę o opinie.

ja tam w ciąży do nowaka chodzę i dla mnie spoko,,,, co do molestowania to czytałam ten komentarz i jakoś nie wierze,,, może i kto by chciał żeby go molestowano,,, ale nie bardzo wierze. może i jakaś laska chciałyby żeby ją molestoał ale jakoś nie wyszło...

ja tam w ciąży do nowaka chodzę i dla mnie spoko,,,, co do molestowania to czytałam ten komentarz i jakoś nie wierze,,, może i kto by chciał żeby go molestowano,,, ale nie bardzo wierze. może i jakaś laska chciałyby żeby ją molestoał ale jakoś nie wyszło...