Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

witam, drogie panie, bardzo!! odraszam pania Ewe Nowak ... niestety porazka, wizyta z funduszu wyglada tak \\\"szybko, szybko, nie gadamy, badamy sie, badamy sie, ja nie wiem o co pani chodzi, hmhm, tak, nastepny prosze ....\\\" i doslownie poswieca 5 min na pacjata, strasznie sie spieszy. Ale jak sie przyjdzie prywatnie to \\\'ęą i nagle super z niej babka co doradzi i pogada i po 30 minutach skasuje 150zł\\\' tylko ze ani prywatnie ani z funduszu nie bada piersi z wlasnej inicjatywy, piguly przepisuje bez badan, mi dala za slabe, nie moglam czekac w 2tg na kolejna wizyte wiec poszlam do niej prywatnie i znowy wziela 50zł za wypisanie recepty. Moja kolezanka poronila przez nia bo pani doktor odniosla wraznie ze ona wcale nie chce byc w ciazy (rzeczywiscie to byla wpadka ale nie bylo mowy o usuwaniu) a panie Nowak jak sie o poronieniu dowiedziala to powiedziala \\\'nie wiem o co pani chodzi, mozna bylo utrzymac te ciaze ale pani widac nie chciala ....\\\' a i jeszcze po jej badaniu HCG gdzie wynik byl w gornej granicy powiedziala za na 50% jest pani w ciazy ... Sory, ale uwazam ze takie bledy i takie traktowanie sa nie na miejscu ...

Gość monikkkkk
Pani Nowak !! tak to była moja pierwsza gin. jak zaczełam chodzić ! i tez odradzam !! naprawde chodziłam na fundusz i było normalnie tylko to było jakies 2 lata temu napewno wiec poszłam do niej prywatnie i co potraktowała mnie jak !!! nic szczególnego tak samo jak było a kase tez skasowała miało być 70 zł a kazała zapłacic 100zł juz wicej do niej nie poszłam nie po to płace zeby nic z tym nie robiła ( staram sie z mezem o dziecko ) a ona a to tzreba szczepionke kupic i wziasc a to toksykoplazme zrobic ... i tak nie wiadomo jak !!! WIEC JUZ DO NIEJ NIE CHODZE

Gość madzia3665
głupia baba potwierdzam

Gość madzia3665
byłam do niej na początku ciązy moze w 7 tyg na potwierdzenie trochę przestraszona bo zachorowałam na zapalenie gardła i bałam sie jak to dzieciaczek zniesie a ona tak usg 80 zeta no tak jest pani w ciązy ale albo w bliżniaczej albo krwiak się pani zrobił i i tak i tak to źle ja w szoku że mi lekarz takie rzeczy mówi nie np gratulacje jest pania w ciązy zaraz obejrzymy dzidziusia jak by się człowiek spodizewał a same złe rzeczy tweirdząc jeszcae ze moge poronic i sama jest sobie winna bo jestem chora na te gardło.... normalnie szok jak by sama choroby sobie szukała tym bardziej że planowaliśmy dziecko wiec w ogóle szok no to ja ostatrni raz u niej byłam bo mi jeszcze nagadała że homeopatyczne gówno trzeba brac nawypisywała jakiegośbadziwia za kupe kasy które w ogóle nie działa a aktualnie jestem juz w 9 miesiacy czekam na dzieciaczka kriwak po tyg się wchłonął jak mi orzekł lekarz z polikniki od arciszewskiego artrur nowak i wszystko spoko wiec niech ta baba lepiej leczy zwierzątka nie ludzi bo głupia ogrniczona i jeszcze wredna (państwowo czy prywatnie jeden grom

Gość paulapaula
Witam Od kilku lat leczyłam się dermatologicznie- miałam straszne problemy z cerą. Trzy lata temu trafiłam do bardzo dobrego dermatologa- on jako jedyny zlecił mi różnego rodzaju badania- między innymi miałam badanie ginekologiczne. ( leczenie dermatologiczne skończyło się powodzeniem).Wtedy to wykryto u mnie PCOS. Od tamtej pory regularnie brałam tabletki antykoncepcyjne- yasminelle, lekarz przepisywał mi je i przeisywał... w końcu pomyślałam, ze chyba coś jest nie tak z tym lekarzem- ginekologiem, skoro ciągle przepisuje mi te tabletki, o nic nie pyta, nie robi badań. postanowiłam umówić się na wizytę do innego ginekologa, w celu konsultacji, czy powinnam brać te tabletki, czy nie jest to już zbyt długo itp. Od nowego lekarza usłyszałam, ze powinnam je odstawić, ze za długo je biore itp. Tak więc zrobiłam... teraz jednak nie wiem czy słusznie... pomału zaczynam zauważać, iż stan mojej skóry zaczyna się pogarszać (tzn.widzę powolny nawrót "pryszczy"- jak na razie są to pojedyńcze wypryski, ale od tego się zawsze zaczyna). Chciałabym teraz prosić o rade, co mam z tym robić, bo sama juz nie wiem... może wy polecicie mi jakiegś dobrego lekarza- ginekologa, najlepiej gdyby przyjmował on na NFZ, bo prywatne wizyty są strasznie drogie

Prosze o pomoc... rok staram sie o dziecko i nic z tego nie wychodzi... niektóre badania mam wykonane ... czy ktoś moze mi poradzić do jakiego lekarz sie udac by porobil mi wszystkie niezbędne badania na Nfz najlepiej położył do szpitala na kilka dni.... prosze o pomoc!!! bo juz nie wiem dzie sie udac,,,

Gość Allka
Polecam prof Sławomira Wołczyńskiego znakomity lekarz zajmujący się bezpłodnością.

Gość Anusiek..
hej dziewczyny! napiszcie prosze ile ginekolodzy biora prywatnie? Chodzilam do P. Nowak, z NFZ, mam mieszane zdanie o niej :/ A poniewaz zamierzam zajsc w ciaze to chcialabym ogolny poglad na ginekologow zrobic. Bo do niej juz nie pojde, niby cytologie zrobila ale heh... jakos tak bezosobowo tam bylo.

Gość xKamillax
Wejdź na www.znanylekarz.pl i napewno kogoś znajdziesz, ja tak zrobiłam i nie żałuję ;-)

Gość Anusiek...
do xKamillax: a do kogo chodzisz? ktos godny polecenia?

Gość dr Wasilweski przyjmuje
na Antoniuku Fabrycznym.

Gość czekoladka131313
hey dziewczyny:D mam problem...otoz,jestem z okolic B-stoku i jutro chce jechac do ginekologa ale...,i tutaj problem,nie mam pojecia gdzie? nie mam ksiazeczki a chce by mnie przyjeto prywatnie i najlepiej od razu jutro-wyjezdzam za kilka dni..;/ pomozcie..czy jest to wykonalne?:D pozdrawiam

Gość maleństwo2222
Dziewczyny, kiedyś byłam w przychodni na ul Królowej Rodzin. Robią tam badania na NFZ. Niestety minęło już kilka lat i nie wiem jak tam jest aktualne... Czy któraś z Was tam chodzi? Jakiego lekarza polecacie? Proszę o opinię:)

Gość spicy
Dziewczyny, a co powiecie o dr Henryce Zabielan? I może któraś z Was wie ile kosztuje badanie ginekologiczne w Eskulapie?

Gość karakalu
Ja chodzę obecnie do dr Nesterowicz. Polecam.

Gość monikkkk
:) odswierzam

Hejka!! MAm problem.... Poniewaz...przed długim weekendem dokładnie 29 kwitnia..chłopak dogadzał mi paluszkami..wczesniej miałam okes jakos 4 kwietnia..a ze 30 kwietnia wylatywałam bałam sie bramek..bo czuje sie głupio poporsu..nie wime czemu...no i sie bałam..nie to ze samego lotu tylko bramki;/... no jakos dolecialam.,.pozniej leciałam 6 do PL i równiez miałam problm baramką i znow przeszukiwanie strasznie byłam zdenerwowana ...no i z tego co wiadomo następny okres od 4 kiwetnia powinnam dostac 2-6 maja... a jeszcze nie dostałam...;[ co moze byc powodem ..prosze pomozcie... przyznam ze nie spałam jeszcze z chłopakiem... prosze o pomocc :(:(:( bo bardzo sie boje ze cos mi dolega:(((

Gość Aneczka77777
podejrzewam ze jestes ciązy. strach przed bramkami na lotnisku to jeden z objawów wczesnej ciazy!!

Gość tao9
dostałam dzis okres czyli nie jestem ;]

Hej, właśnie dowiedziałam się, że jestem w ciąży...jeszcze to do mnnie tak naprawdę nie dociera:) Chciałabym pójść do lekarza i potwierdzić, bo narazie to tylko zrobiłam test. Proszę o pomoc, doradzcie mi dobrego lekarza:) Pozdrawiam

Gość kasiunkaaaa
mam pytanie do was dzieczyny. Najwygodniej byloby mi chodzic do eskupalu do Pani chomczyk. Chcem zaczac przyjmowac tabl.ant. ale boje sie ze co miesiac bede musiala placic za wizyte tylko po to aby dostac recepte. Czy jes mozliwosc przypisywania tabletek na kilka miesiecy ?

Gość lilanya
kasiunkaaaa -> a ile kosztuje wizyta w eskulapie? Z tego co wiem, to można załatwić sobie receptę na kilka opakowań. Jestem z poza Białego i szukam dobrego aczkolwiek niedrogiego gina. Czy możecie mi kogoś polecić i podać cenę za wizytę? Taka podstawową badanie i recepta ;p

Gość rrosti
Polecam doktora PIetrzckiego Z klinki Bocian na Akademickiej.Jest przesympatyczny i kompetentny. Jak się umawia to trzeba powiedzieć że wizyta ma być na NFZ w przeciwnym razie trzeba zapłacić. Porównując Pietrzyckiego i Wasilewskiego wygrywa zdecydowanie Pietrzycki

Gość kasvina
Polecam pana Zdzisława Pieciukiewicza:) Przyjmuje na Jałbrzykowskiego (koło kościoła Zmartwych. Panskiego na wysokim stoczku). Byłam bardzo zestresowana pierwszą wizytą ale dzieki niemu wszystko przebiegło w miłej atmosferze i bezboleśnie:) polecam naprawde;] jest lazienka wszystko spokojnie bez pośpiechu i delikatnie:)

Gość qwertynkowaczekolada
Jan domitrz Malgorzata Oniszczuk oboje prywatnie i panstwowo pierwszego nie jestem pewna pzdr

Hej, Trafiłam na ten post przypadkowo, gdyż rozważam wybór lekarza prowadzącego ciążę (dr Lipski Zamenhofa v. dr Sobolewski ul Parkowa) chcę rodzić cc. Przy okazji zapoznałam się z opiniami o dr Oniszczuk i na 100% odradzam, oczywiście u mnie rozpoznała też brodawczaki tez zaleciła krioterapie nie omieszkała przy tym walnąć komentarz dot. mojego nagannego prowadzenia się i jak to przez takie jak ja załapuje się takie choróbstwa. Ja przerażona pierwszy facet w łóżku, stały związek on przysięga ja go wyrzucam z domu i po kilkudziesięciu (tak kilkudziesięciu) wizytach, kolposkopiach, sześciu cytologiach różnymi metodami bo niedowierzałam żadnej i teście z krwi na oznaczenie typu wirusa wychodzi że wirusa nie mam! Oczywiście przy okazji zrobiłam rozeznanie i najlepszy w tej kwestii jest dr Paweł Knapp (syn Profesora - również ginekologa) bardzo mądry lekarz, ogromna wiedza na temat szczepionki i badań nad tym wirusem, zdrowe podejście. Na pewno jest na oddziale w PSk ale chyba w Poradni nie przyjmuje. Swego czasu moja koleżanka byla u niego na wizycie w Klinice na Zamenhofa. Jeśli macie podejrzenie HPV to tylko ten człowiek.

Gość salix
cytologie mozna robic na 6 sposobow?! to ciekawe...Drogie panie nei opiwadajmy tu bzdur! Sposob robienia cytologii jest JEDEN, sa rozne sposoby opisywania pobranej probki.. Bo potem sie rodza legendy, ze panna usiadla na deske klozetowa i zaszla w ciaze;-)

Cześć wam, co do ginekologa to właśnie byłam w przechodni na ul.Królowej Rodzin i powiem,że nie było źle.Wcześniej byłam na ul Mickiewicza i tam płaciłam za wizytę ale to z własnej durnoty bo mogłam na NFZ za freee wiec jak zapłaciłam babka była miła na mickewi. Nom a wiadomo jak się płaci to ma się dobrze... Obiecałam se że nie pójdę do faceta ginekologa bo wiadomo sadziłam że kobieta będzie milsza itp.Ale powiem,że jestem miło zaskoczona bo facet widać fachowiec jest i jest starszy gdzieś po 40 wiec nie wstydziłam się. Powiem że warto tam iść zrobił mi badania i dał skierowanko na dalsze badania. Ale wiecie ja za pierwsza wizytę wolałam zapłacić żeby mieć konfort i wiedzieć, że dobrze zajmą się mną. :] A doktor dobrze się mną zajął,delikatnie i jest ok. No i fajnie bo tu przyjmują do 22h i se dzwonisz umawiasz się na wizytę też przyjmują tu w niedzielę,dla zapracowanych polecam.:)

Gość anagrom
Hej, Czy ktos może słuszał jakies opinie o dr. Kulikowskim Marku??