Biało-czarna 0 Napisano Sierpień 20, 2009 Eviee - dzięki! Ja do niego trafiłam chyba z rok temu, i też wydał mi się Ok. a na znanylekarz ma 75 % dobrych opini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciowa Napisano Sierpień 24, 2009 HEj mam pytanie do was, mam nadzieje ze pomozecie!!! Czy ktos slyszał o doktorze GOŁASZEWSKIM przyjmuje na antoniuku -napromedica. Mysle o nim jako o lekarzu prowadzacym. Ktos moze cos wie? Dzieki z gory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do_Biało-czarna Napisano Sierpień 24, 2009 Mogę Polecić Ci: 1. dr Młodzianowską z Zamenhoffa, bardzo konkretna, dokładna kobieta 2. dr Kurzątkowskiego, na warszawskiej przyjmuje na fundusz- super specjalista, ale małomówny 3. u Biedryckiego kiedyś byłam ale wydał mi się małodokładny, o nic praktycznie nie spytał i kazał w ciążę zachodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ivi..... Napisano Sierpień 26, 2009 Ze swojego doświadczenia z czystym sumieniem mogę polecić dr. Oniszczuk, kompetentna, dokładna, robi rzetelny wywiad no i zleca badania a nie przypisuje tabletki tonami bez mrugnięcia okiem co tez ważne poświęca odpowiednią ilość czasu na pacjentkę, dokładnie wytłumaczy jak ma się wątpliwości i pytania. Nie polecam absolutnie Arciszewskiego jak dla mnie strata pieniędzy za taka wizytę trwającą parę minut, bez wywiadu miałam wrażenie ze mnie olewa i nie słucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssylwia Napisano Sierpień 28, 2009 Cześć dziewczyny! Czy któraś z was zetkęła się może z ginem Michalakiem Stanisławem lub z Przepieściem? Proszę o opinie . ALbo może kogoś polecicie z Psk ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowa na forum Napisano Wrzesień 2, 2009 witam:) chciałabym się dowiedzieć,jakie są wasze opinie o Kowalczuku z Siewnej.Mam nadżerkę i wysyła mnie na wypalanie za 500zł.trochę dużo,dlatego chce wiedzieć,czy jest dobrym lekarzem i solidnym,czy naciąga na kasę...Pozatym czytam, ze wypalanie można zrobić za darmo,która z was miała i gdzie robiona była-i jaki lekarz was skierował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lujka 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 polecam dr Wojtka Karwowskiego, super lekarz, prowadziłam u niego ciażę i jestem stałą pacjentką. Miły, rzetelny, pełen fachowej wiedzy człowiek, każda wizyta jest miłym spotkaniem opartym na trosce o pacjentke .polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnulka297 Napisano Wrzesień 7, 2009 DO SSYLWIA Ja chodziłam w czasie ciąży do Michalaka. Z czystym sumieniem mogę Ci go polecić. Jest dokładny, na wszystko odpowiada wyczerpująco. Poza tym gdy w ciąży miałam problemy to mogłam o każdej porze do niego zadzwonić, nawet w nocy. Przyjeżdża on też do porodów, nawet wtedy gdy nie ma dyżuru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietka A Napisano Wrzesień 8, 2009 Bylam na pierwszej wizycie u ginekologa...Pierwsza i chyba niezapomniana:) Byłam u dr Sobolewskiego- fakt- przyjmuje prywatnie- 70 zl za wizyte ale jesli chcecie czuc sie komfortowo- o tyle ile mozna bedac u tego typu specjalisty, takze fachowej porady, sympatycznej atmosfery- goraco polecam...Dr Sobolewskiego z kolei poradzila mi przyjaciółka- dziekuje jej i Doktorowi:) Przyjmuje na ul Parkowej. Dodatkowo zamieszczam link gdzie mozna poczytac, uwazam ze 37 komenatrzy kobiet nie moze byc wyssanych z powietrza : http://www.znanylekarz.pl/37193/dr-slawomir-sobolewski/ginekolog/bialystok/2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietka A Napisano Wrzesień 8, 2009 Bylam na pierwszej wizycie u ginekologa...Pierwsza i chyba niezapomniana, u dr Sobolewskiego- fakt- przyjmuje prywatnie- 70 zl za wizyte ale jesli chcecie czuc sie komfortowo- o tyle ile mozna bedac u tego typu specjalisty, takze fachowej porady, sympatycznej atmosfery- goraco polecam...Dr Sobolewskiego z kolei poradzila mi przyjaciółka- dziekuje jej i Doktorowi:) Przyjmuje na ul Parkowej. Dodatkowo zamieszczam link gdzie mozna poczytac, uwazam ze 37 komenatrzy kobiet nie moze byc wyssanych z powietrza : http://www.znanylekarz.pl/37193/dr-slawomir-sobolewski/ginekolog/bialystok/2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka0 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 Kluz-Kowal. Ktoś o nią pytał przyjmuje na Niedźwiedziej. Kobieta która naciągnęła mnie na szereg badań, gdyż nie mogłam zajść w ciążę, a wystarczyło zbadać nasienie męża- najtańsze badanie. Po miesiącu przyjmowania tabletek na poprawienie kondycji plemników, zaszłam w ciążę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdaiga Napisano Wrzesień 24, 2009 Witam wszystkich.Szukam dobrego, fakt głupie słowo bo każdy podobno jest dobry w tym co robi tylko jeden sie zna , drugiemu się nie chce a trzeci zdzirra pieniadze.Do rzeczy; mam wykryta endometriozę , leczę sie od kilku lat niestety mój lekarz ktory o tej chorobie miał jakies pojęcie zmarł, inni dobrzy lekarze nie wiedzą jak zabrać się do leczenia tej choroby. więc poszukuje lakarza, który leczy ta chorobę, ktora rujnuje mi moje zycie.Słyszałam że w Białymstoku jest taki lekarz.Jeżeli ktos wie który to proszę o kontakt, bede wdzieczna. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gumisiowa............ Napisano Wrzesień 30, 2009 Moze orientujecie się ile kosztuje wizyta u dr Jacka Szamatowicza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kontracept Napisano Październik 6, 2009 EWA NOWAK - stanowczo odradzam! Po pierwsze straszna z niej sknera. Gdy konieczne było wykonanie badania poziomu hormonów we krwi, to stwierdziła, że to drogie badanie i nie da ma skierowania bo nie wie czy będę cały czas jej pacjentką. Ale to pikuś. Byłam w ciąży i na początku to ona ja prowadziła. Zdażyła się sytuacja, że nie wyjaśniła mi kwestii konfliktu serologicznego, ( spóźniła się do pracy, a miała multum pacjentów,więc szybko mnie zbyła) Poszłam do prywatnego lekarza, żeby wyjaśnił mi tą kwestię. Gdy Nowak zobaczyła jego wpis w mojej karcie ciązy, wściekła się, wyzwała mnie od nieodpowiedzialnych pacjentów, mówiła, że jak się już raz wybrało lekarza to trzeba do niego chodzić. Zapisanego na poprzedniej wizycie usg mi nie zrobiła, bo stwierdziła,że jeżeli ja zachowuję sie niewporządku wobec niej to i ona też będzie niewporządku. Poszłam do rzecznika praw pacjenta. Rzecznik powiedziałam, że to już nie pierwsza skarga na tą ginekolog. PO postępowaniu dostałam pismo, że moja sprawa kwalifikuje się do urzędu wyższego szczebla i wtedy jakies konsekwencje będą mogli wyciągnąć. Dałam juz sobie z tym spokój. Nie chciałam się juz więcej denerwować. Maluszek w brzuchu czuł te wszystkie emocje. Nie polecam!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bdrewienko Napisano Październik 8, 2009 Witam. Czy dr Kurzątkowski oprócz tego ze przyjmuje w przychodni na Warszawskiej pracuje w szpitalu na Warszawskiej? Jestem w ciazy i chcialabym by moja ciaze prowadzil jakis specjalista, ktory pozniej przyjmie mnie w szpitalu w ktorym chce rodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eiveee Napisano Październik 8, 2009 tak, jest tam zastępcą ordynatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bdrewienko Napisano Październik 9, 2009 To super. Moze wiecie jeszcze ile kosztuje u dr Kurzątkowskiego wizyta na Legionowej jak pojde prywatnie? Bo nie wiem czy mnie stac ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bdrewienko Napisano Październik 9, 2009 A gdzie przyjmuje dr Stanisław Michalak? I ile kosztuje u niego wizyta? Którego lekarza bardziej polecacie: dr Michalaka czy dr Kurzątkowskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anieani Napisano Październik 15, 2009 hej w ciąży lepiej chodzić do ginekologa państwowego czy prywatnie? byłam na slonimskiej panstwowo ale jakie taki niesmak pozostal... zastanawiam sie nad prywatnym ale czy warto? czy ktoras z was chodzila moze do pana doktora marka dąbrowskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DObdrewienko Napisano Październik 16, 2009 Michalaka nie znam, ale Kurzątkowskiego mogę z czystym sumieniem polecić. (byłam u wielu innych prywatnie i państwowo i żaden nie wykazał się taką wiedzą, profesjonalizmem i kompleksowym podejściem do różnego rodzaju problemów). Za każdą wizytę płacę u niego 80 zł (bez względu na to czy z USG czy bez). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bdrewienko Napisano Październik 17, 2009 Cieszę się, że ten wątek znów ruszył, ponieważ już muszę podjąć decyzję w jakim szpitalu chcę rodzić. Spotkałam sie z opiniami na stronie "Ranking lekarzy", że wizyta u dr Kurzątkowskiego kosztuje 150 zł. Czy to prawda? I może jeszcze jest ktoś jeszcze kto mogłby powiedzieć coś na temat dr Michalaka?? Chciałabym dobrze wybrać pomiędzy tymi dwoma lekarzami, dlatego tak dociekam... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edytta Napisano Październik 20, 2009 Michalak przyjmuje na Sienkiewicza chyba 81, nie jestem pewna, w tym budynku jest także PZU. Jak ja chodziłam do niego, a było to około 2 lat temu, to gabinet miał nie za bardzo (ale chyba nie to się liczy). Wtedy wizyta kosztowała 100zł. Myślę, że teraz jest drożej. To dobry lekarz, dba o swoje pacjentki, można zawsze do niego zadzwonić, u mnie sam zrobił cesarkę. Jest bardziej sympatyczny i rozmowny niż Kurzątkowski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwo87 Napisano Październik 23, 2009 Wiem, że na tym forum polecacie dobrych ginekologów, ja natomiast chce odradzić dr. Łazewską, nie dość ze była bardzo niemiła, to powiedziała ze najprawdopodobniej dostane raka szyjki macicy i że przepisze mi tabletki, ale one i tak mi nie pomogą (to po co przepisywać?). Przepisala mi również maść, której NIE MOŻNA używać do narządów płciowych, co przeczytałam na ulotce, a nie dowiedzialam sie od tej pani...Wyszlam z gabinetu ze lzami w oczach. Później jak poszłam do innego lekarza (dr Knappa) to dopiero mi wytlumaczył o co chodzi, że wcale nie jest to nic groznego i nie ma powodu do niepokoju. Także jeśli któraś z Was się wybiera, radzę sie zastanowic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowe_słoneczko Napisano Październik 23, 2009 Witam serdecznie i proszę o radę. Od ponad pół roku męczą mnie nawracające stany zapalne pochwy. Żaden ginekolog nie potrafi mi pomóc, przepisują mi różne leki, które nie pomagają. Mam dość tych wszystkich publicznych lekarzy, którzy nie umieją mi pomóc. Co myślicie o prywatnej klinice na Parkowej? albo o doktorze Sobolewskim? Może tam znajdę profesjonalistę, który mi pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowe_słoneczko Napisano Październik 23, 2009 Witam serdecznie i proszę o radę. Od ponad pół roku męczą mnie nawracające stany zapalne pochwy. Żaden ginekolog nie potrafi mi pomóc, przepisują mi różne leki, które nie pomagają. Mam dość tych wszystkich publicznych lekarzy, którzy nie umieją mi pomóc. Co myślicie o prywatnej klinice na Parkowej? albo o doktorze Sobolewskim? Może tam znajdę profesjonalistę, który mi pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sun_she Napisano Październik 26, 2009 Ja byłam w Eskulapie u dr M. Oniszczuk. Bałam się trochę tej wizyty ponieważ pierwsze moje spotkanie z wziernikiem okazało się klapą i badanie nie zostało przeprowadzone- tylko ból i zażenowanie. Więc postanowiłam się wybrać do dr Oniszczuk. Moje wrażenie jak najbardziej pozytywne, bardzo sympatyczna, dokładny wywiad (bez głupich aluzji jakie czasem padają) bardzo delikatne umiejętne badanie, praktycznie bezbolesne, tłumaczy co i jak, ma czas dla pacjenta, no i bada piersi o czym inni lekarze zapominają albo im się nie chce ruszyć. Więc jak się zastanawiacie do kogo iść to polecam na 100%. Nie wiem tylko jak to jest z tymi badaniami (cytologie itp) sądziłam, że ona sama od razu pobierze próbki do badania, a okazało się, że musze iść do laboratorium i tam mi ktoś je pobierze. Dziwne, myślałam że załatwię wszystko na miejscu z jedną sobą, jeden stres, za jedną kasę i tylko przyjdę po wynik, a tak to pewnie jeszcze trafie na kogoś „nie w humorze” zabulę za każde badanie, no i tu jest minus tej polityki Eskulapu, no ale specjalista bez zarzutu, także polecama z tego co czytałam to można na ubezpieczenie zapisać się w przychodni akademickiej Jak ktoś wie coś wiecej o w/w placówkach to proszę o wypowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
010588 0 Napisano Październik 26, 2009 a moze wiecie czy w bialymstoku zajmuje sie ktos labioplastyka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Euromilk Napisano Październik 27, 2009 Pani dr Oniszczuk tel 604-903-012 to jej prywatna kom do tego w eskulapie na Nowym Świecie (70 zł) i Przychodni Akademickiej na NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szurum burum Napisano Październik 27, 2009 Anieani?? a na słonimskiej to byłaś u Mikołajewskiego?? On to taki mruk...kiedyś jak miałam problemy z nadżerką to chodziłam do niego, teraz zmieniłam....chodze też państwowo, ale i gabinet jakiś sympatyczniejszy i dr chyba w porządku, choć ostatnio to mam różne wahania. I się zastanawiam czy nie wybrać się do kogoś prywatnie....i podobnie DObdrewienko - chcę rodzić na Warszawskiej. DObdrewienko - i zdecydowałas się na wizytę do któregoś z lekarzy?? Daj znać co i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szurum burum Napisano Październik 27, 2009 szwagierka chodzi prywatnie do DR Ułasiuka i jest bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach