Gość aroniowy sok Napisano Styczeń 18, 2011 Do ghkgk: Ale ja szukam właśnie prywatnego! - takiego, do którego pójdę i zostanę na dłużej. Szczerze mówiąc to na pieniądzach mi nie zależy, byle mieć pewność, że ktoś sie mną dobrze zajmuje. W trakcie studiów chodziłam do akademickiej ze zwykłego lenistwa - po prostu mieszkałam na miasteczku akadem. i do przychodni miałam 3 min. Tylko wtedy chodziłam profilaktycznie, byłam młodsza i w ogóle. A z wiekiem chyba staje się hipochondryczka;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghkgk Napisano Styczeń 18, 2011 odezwij sie do mnie na maila : elemencik7@wp.pl to napisze co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahor Napisano Styczeń 19, 2011 a ja lubię dr zabielan z królowej rodzin. prowadzi moja pierwsza ciaze. starsza kobietka, ale posmieje sie, pozartuje. jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ka-tie 0 Napisano Styczeń 19, 2011 Dziewczyny, wiecie coś może o Dr K. Jaworowskim? Przyjmuje w Eskulapie na ul. Nowy Świat. Umówiłam się na wizytę u niego zupełnie przypadkowo, bo nazwiska z listy lekarzy w Eskulapie i tak mi nic nie mówiły więc powiedziałam dla Pani rejestrującej że bez różnicy, po telefonie do przychodni doszłam do wniosku że mogłam najpierw poczytać opinie o lekarzach a potem dzwonić i się umawiać, no ale trudno, umówiłam się choć o tym dr nic nie wiem. Byłabym wdzięczna za opinie na temat dr bo w necie żadnych opinii nie ma:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lisss Napisano Styczeń 19, 2011 Ja chodzę do Jaworowskiego na fabryczną. Ogólnie facet jest starszy i wydaje się być niezłym lekarzem, choć nie z powołania. Nie robi badań, leki przepisuje na oko (nie ma to jak leczyć kogoś lekami na grzybicę gdy ten ktoś w końcu robi prywatne badania i okazuje się, że ma infekcję bakteryjną). Poza tym jest (a raczej bywa) niemiły, niedelikatny. Przy wsadzaniu wziernika zaczął na mnie krzyczeć "luźno brzuch, luźno brzuch trzymaj!". Przed badaniem nie zapytał mnie nawet, czy jestem dziewicą a jestem bardzo młoda. Nie robi pełnego wywiadu, chce jak najszybciej pozbyć się pacjentki. Przy okazji odradzam równieć Piotra Sitnika, który przyjmuje w przychodni na sienkiewicza. Ten to dopiero artysta. :) Nie ma pojęcia o chorobach kobiecych, tabletki anty zapisuje od ręki, nie robi badań, podczas gdy się przebierasz pyka sobie w pasjansa. Zawsze po wyjściu od niego zaczynałam się śmiać z jego niedouczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erejejka Napisano Styczeń 20, 2011 hej a może wiecie gdzie mnie przyjmą popołudniu jutro do ginekologa dobrze byłoby na nfz ale wiem że to trudne więc mogłaby być nawet prywatna wizyta....??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość erejejka Napisano Styczeń 20, 2011 zależy mi na jak najszybszej wizycie. dobrze by było nawet w weekend :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ka-tie 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Eskulap na Białówny albo na Nowym Świecie:) ale to prywatnie, na NFZ raczej nie możliwe że przyjmą z dnia na dzień niestety. Ja wczoraj zadzwoniłam o 15 to pani pytała czy zapisać na dziś czy na jutro, więc jest możliwość wizyty tego samego dnia co telefon do przychodni. Tu masz link do lekarzy i dni w których przyjmują http://eskulap.bialystok.pl/?20,Ginekologia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ka-tie 0 Napisano Styczeń 20, 2011 Odnośnie dr Jaworowskiego, dziś byłam i pan dr bardzo przyjemny i kompetentny, pyta o wszystko, nie musiałam nawet o nic pytać bo wszystko sam mi powiedział:) przy badaniu delikatny, nie odczuwałam żadnego dyskomfortu, ogólnie bardzo przyjemne wrażenie pozostawił pan dr po sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Parti 0 Napisano Styczeń 21, 2011 Wcześniej ktoś pytał o dr Makowską. Miła, sympatyczna, nie lubi spóźnień. Generalnie bez zarzutów. Prowadziłam u tej p. dr ciążę. Badania zlecane, podczas wizyt bardzo obszernie wyjaśniała problem. Jednak w momencie gdy coś się dzieje p. Makowska nie przyjmie bez uprzedniej rejestracji i nie odbiera telefonu! Przez co byłam zmuszona iść do lekarza prywatnie gdzie po opisaniu swojego problemu usłyszałam "prosze natychmiast przyjechać, ktoś panią przyjmie". Dalej było szybko - wizyta - szpital - podtrzymanie ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia150 Napisano Styczeń 21, 2011 wczesniej pytalam o dr makowską i jednak zdecydowałam się na wizyte u niej, na nfz. bylam jak nabrdziej mile zaskoczona. pani bardzo mila, kompetentna, wszystko dokładnie wyjaśniła i odpowiadała obszernie na moje pytania. w gabinecie siedzialam moze z pół godziny.mialam od razu standardowe badanie na 'samolocie' i dodatkowo zrobila usg dopochwowe [czego nigdy wczesniej nie mialam, a chodzilam i prywatnie i panstwowo na wizyty] i jeszcze skierowala na inne badania. jest tylko jeden minus wg mnie, 'wejscie' do gabinetu niestety nie odbywa sie o tej godzinie, na ktora ktoś byl zapisany, ja np. weszłam 20 minut po swojej umowionej godzinie :) ale generalnie wszystko na plus, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChlopekRoztropek Napisano Styczeń 21, 2011 Z tego co wiem, taka swoista "biala lista" sprawdzonych ginekologow znajduje sie na stronie wpadki.pl W razie czego mozna sie nia posluzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna-eliza-manuela Napisano Styczeń 31, 2011 Dzieczyny kochane, ręce mi opadają. Chodzę po ginekologach żeby dostać pigułki anty i żaden nie chce mi zrobić badań. Stanęło na tym, że mam trzy recepty na skrajnie różne pigułki - Yaz, Harmonet, Microgynon (te biorę, bo zapisał je jeden z ponoć najlepszych ginekologów w białym, witając mnie pytaniem - "to jakie tabletki pani sobie życzy?", więc staram się mu zaufać. Chociaż skutki uboczne mam już po 1 tabletce). Znacie może państwowego ginekologa, u którego nie ma zbyt dużych kolejek a który poważnie traktuje to zagadnienie? Tzn zleci mi jakieś badania, wytłumaczy, spróbuje dobrać jak najlepiej a nie wypisze receptę zanim zdążę cokolwiek powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mrowkan5 Napisano Luty 8, 2011 dr czeczuga zleca badania zanim przypisze antykoncepcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość makarenna.opi Napisano Luty 9, 2011 dr Pytko tez zleca, przynajmniej w moim wypadku tak było; po pół roku miałam u niej badania kontrolne, potem następne; wszystko było ok - tzn tabsy nie powodowały skutków ubocznych; ale wiesz - ja jestem jej stałą pacjentką, więc mówię z mojej perspektywy; pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za.... Napisano Luty 9, 2011 Witam! Byłam dzis u dr.Kluczyk.Jestem strasznie zawiedziona. Byłam pierwszy raz na wizycie ginekologicznej potraktowala mnie przedmiotowo nic mi nie wytlumaczyla pomimo to ze bylam pierwszy raz.Nic sie od niej nie dowiedzialam tylko ze wszystko wporzatku.Zero badan jak np. usg ,badanie piersi. Nie polecam a zwłaszcza osobom ktore ida pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga1b Napisano Luty 11, 2011 a ja polecam dr Janusza Zawistowskiego z Eskulapu,jest świetny.Wszystko dokładnie omówi i wyjaśni. Dla młodych dziewczyn idących po raz pierwszy do ginekologa też jest bardzo delikatny i sprawia że strach przed wizytą znika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bbbbbbbbbbbb Napisano Luty 12, 2011 za przeciez pisałam o tej lekarce , zenie robi badań a mimo to poszłaś do niej ............ .Nie ma to jak przekonać sie na własnej skórze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za.. Napisano Luty 12, 2011 Dobrze pisalas ale rowniez byly inne wypowiedzi na temat dr.kluczyk a wiadomo jak pisza na forum prawda?Raz poszlam wyrazilam opinie i tyle tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzybki66 0 Napisano Luty 21, 2011 hej, a co sądzicie o doktor Żebrowskiej która przyjmuje na słonimskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzybki66 0 Napisano Luty 21, 2011 wcześniej byłam u Kluz-Kowal Anny i to była masakra. byłam u niej w DSK nie miałam okresu przez ok 1,5 roku. nie byłam pełnoletnia więc poszłam z mamą a ta baba wydarła mordę na moją mamę i powiedziała że kieruje mnie na niedżwiedzią, myślałam że jest ze mnął narawde żle skoro odsyła mnie do innego lekarza. na nast dzien ku mijemu zaskoczeniu zobaczyłam tą wstrętną babę, ale że nie jestem z białegostok to skoro przyjechałam postanowiłam zaryzykować. wszystko nie trwało nawet 10min, nawet mnie nie zbadała tylko wypisała tabletki. brałam je i okres sie pojawił, tylko że był tak obfity że myślałam że to jakiś krwotok, moja mama jak to zobaczyła to się zrobiła biała, w nocy cały dół piżamy był zalany i pościel oczywiście też. wiecej do niej nie poszłam. ona przyjmuje w szpitalu gdzie płacą jej od godziny a na niedźwiedziej ma od pacjenta więc tam odsyła i ma podwójny pieniadz. durna byłam że żadnej skargi ie napisałm. wyślę że to dlatego że nie płacilam z awizytę. kobieta jest chamska,bez kultury i dziwię się jak ona może leczyć ludzi z takim podejściem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heavenn20 0 Napisano Luty 22, 2011 Witam serdecznie, Jakiś czas temu byłam u Pani ginekolog Elżbiety Sucheckiej. Zrobiła ze mną wywiad na temat mojego zdrowia itp. i wypisała Cilest. Niestety, czuje się po nim koszmarnie, a brałam je 2 miesiące. Ból głowy jest nie do wytrzymania. Poza tym mam humory, depresje itp. Dodam, iż wcześniej brałam przez rok tabletki yasminelle i także źle po nich się czułam. Chcę w końcu dobrać odpowiednie tabletki dla mnie i postanowiłam zrobić dokładne badania. Czy Pani Suchecka zleca takie badania? Orientujecie się dziewczyny? Bo jak nie, to muszę koniecznie zmienić lekarza..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olciafasolcia 0 Napisano Luty 23, 2011 Witam. Ja ostatnio byłam u dr Biedryckiego na Storczykowej. Przyjmuje tam samo na nfz i prywatnie. Właściwie to złego słowa nie mogę powiedzieć, miły, dokładny, o wszystko wypytał- nawet o choroby w rodzinie. Co prawda moje leczenie dopiero się zaczęło, więc zobaczę jak będzie dalej,ale na razie jestem zadowolona. Plusem jest też to, że nie jest łasy na pieniądze. Na pierwszą wizytę umówiłam się pryw., bo zależało mi na czasie, ale po badaniu sam zaproponował kolejną wizytę na nfz. Za wizytę zapłaciłam 100zł i oprócz badania gin. miałam wykonaną cytologię, usg jajników oraz stopień czystości, także wszystko w pakiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olciafasolcia 0 Napisano Luty 23, 2011 Jeszcze tylko napiszę słówko o Kluz-Kowal. Otóż miałam wątpliwą przyjemność pracować w miejscu, w którym pani dr przyjmowała pacjentki i serdecznie się do niej zraziłam. Jest niemiła, zero szacunku dla pacjentów oraz współpracowników a także, a może przede wszystkim- kiepski z niej lekarz. Na badania kieruje do "swojego" lab., które ceny ma wyższe od przeciętnego o jakieś 20%. Dziwna z niej kobieta, która bardzo lubi pieniążki a nie lubi pacjentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zagubiona86 Napisano Luty 24, 2011 Już tu kiedyś pytałam o ginekologa dobrego w leczeniu infekcji no i go znalazłam: trafiłam na dr Oniszczuk w Eskulapie. Okazało się, że poprzednia gin (dr Kulesza) leczyła na oko grzybicę, która po badaniach okazała się infekcją mieszaną, która nawracała z powodu nie leczonej nadżerki. Dr Kulesza twierdziła, że nadżerką nie należy się martwić, bo jest mała, sama zaczyna się goić i nic z nią nie trzeba robić. Na szczęście traf chciał, że w wakacje Kulesza była na urlopie a ja z kolejną infekcją poszłam do Eskulapu właśnie, bo tam mnie szybko przyjęto. Nadżerkę trzeba było wymrozić, ale przedtem zrobić wszystkie potrzebne badania, wyleczyć infekcje itp. Kasy wydałam mnóstwo, ale nie żałuję, bo w końcu jest w porządku. Panią dr Oniszczuk polecam z czystym sumieniem, dokładnie wypyta, odpowie na pytania, powie jakie badania trzeba zrobić. Tylko jest taki problem: wizyta kosztuje 80zł, za badania też trzeba płacić dodatkowo (ostatnio za badania kontrolne przy przyjmowaniu tabsów zapłaciłam 170zł). Nawet po głupią receptę trzeba zapłacić te 80 zł za wizytę. Tak więc stanęłam przed wyborem lekarza na NFZ i tak się zastanawiam Biedrycki czy Dąbrowski? A może Sitnik? A od Kuleszy na ul. Słonimskiej uciekajcie. U mnie olała nadżerkę, nie zlecała żadnych badań mimo ciągłych problemów z infekcjami. Z uporem maniaka pakowała we mnie Nystatyne, chociaż poprawy nie było. Może i jest miła, delikatna podczas badania ale co z tego skoro nie umie wyleczyć? Siostrze też kazałam od niej uciekać, poszła do Oniszczuk i też wyszło parę zaniedbań dr Kuleszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicka5 0 Napisano Luty 25, 2011 Witam drogie koleżanki mam do was pytanie co powiecie mi o doktor Małgorzacie Pytko?? Pytam ponieważ ostatnio u niej była i zdiagnozowała mi podejrzenie policystycznych jajaników tylko ze tak powiemi nijak to sie ma do objawów . Bo nie posiadam żadnych oprócz tego że na usg niby widziała ona pęcherzyki. Narobiła mi stracha że aj. I mam do was pytanie czy ona czasem dla prawie każdej pacjentki nie wystawia podejrzenia takiej dignozy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady law Napisano Luty 25, 2011 dr Gmyr na Swobodnej, zdaba cie raz na 6mc a tak to recepte w minute zatatwiasz, tylko zapyta czy wszystko jest ok:D mi sie to podoba:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka3 Napisano Luty 27, 2011 Witam!Co myślicie o doktorze Ulasiuk z Napromedica?Wybieram sie do niego w celu prowadzenia ciąży.Z góry dziekuje za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abi128 0 Napisano Luty 28, 2011 Czy dr. Nesterowicz przyjmuje prywatnie? bo wiem ze w Naptomedice i na Królowej Rodzin to tylko na nfz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość billy killy Napisano Marzec 1, 2011 Nicka 5, jeśli chodzi o doktor Pytko to ja nie mam do niej żadnych zastrzeżeń, a leczę się u niej od dawna. Nigdy nie postawiła mi takiej diagnozy, a miałam już różne ciekawe przypadki. Ona jest dość ostrożna, przy czym chyba woli dmuchać na zimne i dlatego zleca mnóstwo badań - osobiście wolę takie podejście, niż założenie, że wszystko się wygoi. A jakie masz objawy? bo napisałaś, że objawy nijak mają się do diagnozy. Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach