Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana

wyczułam guzek w piersi!czy to może być gruczoł z pokarmu??

Polecane posty

jestem 3-mce po porodzie. Karmiłam 1 m-c. Ostatnio wyczułam w prawej piersi mały guzek. Czy może to być z karmienia?? czy zaniknie to ?? niewiem czy iść do lekarza tyle teraz słyszy się o no wiecie o raku itp.odpiszcie.

Gość Miareczka
Koniecznie wybierz się do lekarza. Nie wolno czegoś takiego lekceważyć. To pewnie nic poważnego, ale trzeba to sprawdzić. pozdrawiam

Gość Asia......
ja dokladnie to samo ostatnio wyczulam, karmilam nawet nie miesiac piersia, hana-mysle ze to wlasnie gruczol, ja jestem pol roku po poprodzie

Asiu ja też tak myślę ale chyba pójdę do gina co mi zależy.

Gość Asia..
ja z początku tez chcialam isc do ginek. ale zauwazyłam to samo na drugiej piersi i dokladnie w tym samym miejscu, wiec mysle ze to napewno gruczol.

Gość aśka72
Cztery miesiące po porodzie nagle temperatura urosła mi w ciągu godziny do 40 stopni. Mojego synka karmiłam właśnie piersią trzeci miesiąc. Pojechałam na pogotowie i tam lekarz stwierdził anginę. Zapisał antybiotyk. Nie pamiętam po jakim czasie temperatura spadła, ale pamiętam, że pierś zaczęła mnie boleć. Poszłam do ginekologa i ten stwierdził, że to początek ropnia spowodowany zastojem pokarmu. Antybiotyk i ściąganie pokarmu pomogło. Synek ma już 6 lat, więc szczegółów nie pamiętam.