Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

pluszko - jak ja lubie prasowac, powaznie, a polubiłam bo robie tak wlanczam ulubiny serial, robie kawunie, no etraz herbatke owocowa i nawet nie wiem kiedy minie prasowanie safran- ja tez nie wiem co to hihih, wiec sie pluszka obie wykazujemy igmosrancja e.c, piosz kiedy chcesz i co tylko chcesz , w kupie razniej, nie poddawaj sie i nie zalamuj, bo wszytko sie moze zdarzyc , gdy głowa pełna marzen, ..... a wizyta tesciwoej byla bardzo poprawna, przynisoła nam jescze prezent slubny, bo przyjechal wujek , ktory nie mogł by7c na slubie ,a koniecznie chcial nas obdarwac, a ze wujek ksiadz to mmay przeogromniaste pismo swiete, a ze misjonarz z afryki, to mamy tez i herbate z rwandy, kalendarze, krzyzyki recznie rzezbione przez murzynow itp, teciwoas chwailila pozradek i ze tak ładnie mamy, ptayla jak sie czyje, a ze przyszla z wnukie mktory ma 6 lat i jzu marudzil ze chce isac wiecx wizyta trwala moze z pol godziny, jescze zdazylam sie u moich rodzicow na placek drozdzowy załapac, mielgo wieczorku wszytkim laseczki 🌼

Jestem! My zrobiliśmy seminogram po 4 dniach, lekarka powiedziała, że tyle wystarczy. Dobrze, że przysłałaś linka, bo ja też nie wiedziałam co to sarafan, a mam coś podobnego w szafie, zastanawiałam się nawet czy go nie zwęzić. Wydaje mi się, że ja na początku nie będę miała problemów z ubraniami, bo teraz wszystkie na mnie wiszą, więc akurat się wypełnią, jak się uda kiedyś.

Chcąca ... ja też lubię prasować! Relaksuje mnie to, uspakaja, wycisza. Ale wstyd się przyznać, nie umiem inaczej prasować koszul, jak robiąc kantki na rękawach ;-)

haha niezla historia z ty sarafanem, ale dobrze ze tez nie wiedzialyscie , dla mnie to tez sukienka;-) ellulko dzieki za linka;-) Chcaca ja niby tez próbuje prasowac przy telewizji ale chyba po prostu nie lubie i tyle

bo to sie lubi albo nie ja naleze do lubiacych.Poprasuje u Ciebie Plusiu a Tymi myjniesz okienka? bo tego poprostu niebawidze a ze lubie czysto i porzadek no to...wiadmo..a jeszcze ze nie lubie tylko rolet i zaluzji ale wymyslne firaneczki no to jeszcze robota dochodzi:D:D

No to mamy klub babeczek, które nie lubia prasowac, ja sie dopisuje :-). I tez staram sie prasowac przy telewizji.

Orientujecie się, czy przed kolejną inseminacją muszę ponowić badanie na mykoplazmę i chlamydie oraz hsg? Czy te badania są cały czas ważne?

aha a ja nie znosze odkurzac, odkad jestem razem z mooim mezem a wczesniej konkubencikiem, odkurzalam moze wszytkiego 3 razy, nie znosze, oczywscie jego do tego gonie bo nie znosze brudu, ale okan lubie myc, teraz oczywiscie, tego ie robie a mowialm wam juz- nie wracam do pracy , podjelam taka decyzje

Olinku masz jak w banku okienka beda pomyte;-) Chcaca i bardzo dobrze odpoczywaj od szkdnikow szkolnych ;-) i dbaj o siebie i dzieciatko

no chyba sie ucieszy:)..bedziesz w domku jak bedzie wracal..odpoczniesz ,cos dobrego upitrasisz czasem:)...same plusiki:)

Chcaca i bardzo dobrze, dzidzia i twoje zdrowie najważniejsze. ja tez nie lubie odkurzac i robi to mój mezus, a myc okna lubię, oczywiście teraz będzie musiał zrobic to męzus pod moim nadzorem, juz mu współczuje :D

no to jak moge pisac co chce,to wam napisze,ze moj chlopak jedzie do francji do swojego taty na sobote i niedziele.Jedzie motorem.Ja juz umieram ze strachu,ze cos zlego moze sie stac.Moze jak o tym strachu napisalam ,to mi przejdzie?

E.C. na pewno wszystko bedzię OK, nawet sie nie spostrzeżesz, a twój chłopak będzie już z Tobą.

Szczypta humoru :D W pierwszej klasie podstawowej, podczas biologii, pani się pyta dzieci -Jakie dźwięki wydaje krowa. -Małgosia podnosi rękę: -Muuuu, proszę pani. -Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odgłos wydają koty? - Grześ podnosi rękę: - Miauuu, proszę pani. -Bardzo dobrze, Grzesiu Bardzo dobrze. A jaki dźwięk wydają psy? - Jasiu podnosi rękę. - No Jasiu powiedz - zachęca pani. -Na glebę skurwysynu, ręce na głowę, nogi szeroko i ani kurwa drgnij!!!

ellulka super z tymi psami fluidki z samego porana piatkowego, torby przygotowane? bo do czegos musiscie łapac ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dzis ide do szkoly poinformowac ze nie wracam i oze w koncu kupie sobie jakies spodnie!

hey hey:) Ja zlapalam do walizki ...ale tyle wyslalas ze wystarczy dla kazdej :) Dziekuje i udanych zakupow

No to znow cos optymistycznego....chyba >Kiedy ma 5 lat: Ogląda się w lustrze i widzi księżniczkę. >Kiedy ma 10 lat: Ogląda się w lustrze i widzi Kopciuszka. >Kiedy ma 15 lat: Ogląda się w lustrze i widzi obrzydliwą siostrę przyrodnią Kopciuszka: \"Mamo, przecież tak nie mogę pójść do szkoły!\" > Kiedy ma 20 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się \"za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste\", ale mimo wszystko wychodzi z domu. >Kiedy ma 30 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się \"za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste\", ale uważa, że teraz nie ma czasu, żeby się o to troszczyć i mimo wszystko wychodzi z domu. >Kiedy ma 40 lat: Ogląda się w lustrze i widzi się \"za gruba, za chuda, za niska, za wysoka, włosy za bardzo kręcone albo za proste\", ale mówi, że jest przynajmniej czysta i mimo wszystko wychodzi z domu. >Kiedy ma 50 lat: Ogląda się w lustrze i mówi: \"Jestem sobą\" i idzie wszędzie. Kiedy ma 60 lat: Patrzy na siebie i wspomina wszystkich ludzi, którzy już nie mogą na siebie spoglądać w lustrze. Wychodzi z domu i zdobywa świat. > Kiedy ma 70 lat: Patrzy na siebie i widzi mądrość, radość i umiejętności > Kiedy ma 80 lat: Nie troszczy się o patrzenie w lustro. Po prostu zakłada liliowy kapelusz i wychodzi z domu, żeby czerpać radość i przyjemność ze świata. Może wszystkie powinnyśmy dużo wcześniej założyć taki liliowy kapelusz... Pięknych dni i nie zapomnijcie liliowego Kapelusza !!!!!!!!! buziaki

Hello Babeczki U mnie za oknem piekne słońce :-). Czuje sie juz lepiej, katar przeszedł, ale teraz mam kaszel, meżus zrobił mi syropek z miodu i cebuli i jest troche lepiej. Nie ma to jak babcine sposoby :-). Manuel sie odnalazł ;-), wpadł do mnie zrobił kawusie i popedził w sina dal. Musze powiedzieć, że niedokładnie sie ogolił. Smutasko, czy wiadomo Ci coś na ten temat? :D

olinek kapelusz liliowy super bardzo mi sie pdobał, ellulka pijesz kawe, ja zrezygnowlaam, w sumie to pwoinanm przerzucic sie na burlecytynke, poszłam dzis do szkoly zaniesc zwolnienie, i po powrocie do domku zorientowalam sie ze ze wszytkimi poplotczylam a L 4 dalej w torebce hihih lece po te zakupy w koncu, potem mzoe4 zachacze o rodzicow , bo z nudow sie przekrece, moj ma zwyszedł włąsnie do pracy bedzie po 22 buu pappatki 🌼

chcąca 🌼, ale jest to kawa INKA, a ta w ciązy jest dozwolona. Ja własnie wzięłam sie za ścieranie kurzy, a za chwile wpadnie mój brat na kawusię, także nie mam czasu na nude.

oj , ale dzis cisza na topiku, nie bylo mnie pol dnia to mysallam ze bede miala duzo do czytania, widac ze weeeknd sie zaczal a ja kupialam sobie super spodnie i sukienke ciazowa, i mam chudszy portfel, ale ciuchy słodkie , bardzo mi sie podobaja , ciekawe co mezus moj powie miłej ncki kochane i weekendziku

dziendoberek w sobotnie poopołudnie, jeszcze nie wiem czy słoneczne bo jest ciemno, bezsennosc kwitnie u mnie znow, moze jest pełnia bo na to moj organizm dziala, zycze wam super udanej soboty z mnostwem fluidkow ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️

hejka chcąca kobieto o której ty wstajesz w sobotę??? jejku 5.25 masakra! mnie bierze przeziębienie i to w taką ładną pogodę brrrr. @ jeszcze nie mam choć się jej spodziewałam wczoraj, było tylko plamienie a dziś cisza. Pewnie w ciągu dnia się rozkręci. Widocznie duphaston wydłużył mi cykl. Pomimo kataru wybywam dziś z domu, nie dam się mu pozostawić w domu. Życzę miłej soboty;) pa🌼

Czesc dziewczynki nie wiem co z tym chorobami:( Wczoraj moj byl u lekarza bo tez go cos bralo...i nic nie bylo:( Z mojego obliczacza wynika ze dzis ostatnia szansa..tylko nie wiem czy ja wykorzystac czy dac Mu spokoj.Jak myslicie?w takim sensie ze np. On zle sie czuje ...od razu mowie ze nie dostal jakis silnych lekow(syrop na kaszel i jakis inhalatorek..)