Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

Witam dziewczynki. Widze ze chyba poruszylam dosc zywy temat. Ciesze sie, ze ma mi kto doradzic. Jestescie kochane dziewczynki. Ja mam dzis dopiero 3 d.c. Chcaca bardzo, to chyba dzis pierwsze ruchy poczulas. To musi byc super uczucie. Pozdrawiam.

Olinek, ja tez od kilku cykli mam lekkie plamienie trwajace nieraz 2-3 dni przed @. To chyba rzeczywiscie powod za niskiego poziomu jakiegos hormonu. Jeszcze rok temu nigdy takich plamien nie mialam.Chyba cala juz sie rozregulowalam.

Chcaca, jak jest juz 19 tc, to bardzo prawdopodobne, że czujesz ruchy dzidi, jest to nowe uczucie i dlatego możesz nie byc pewna, że to dzidzia, ale jak Ci sie jutro powtórzy to uczucie to na pewno dzidzia. Super.

a mnie juz czasem chce sie żygac ...naprawde:( Przykro mi ze tak pisze...ale cos czasem peka tak w srodku... Tyle lat nie chcailam dziecka,Byly chwile ze myslalam ze moze bede miec tylko to jedno..a teraz kiedy Go chce....to chyba jest forma kary.. Zycze Wam spokojnej nocki a Tobie Anetko jeszcze raz zebys sie jutro nie obudzila z @ Chcaca-gratuluje-dobrze wiem jakie to cudowne uczucie....co tu duzo gadac.Kiedy zblizal sie termin porodu płakałam ze nie bede czula juz tego szkraba pod seruszkiem... Rano wpadne .Buzka:*

Witam wtorkowo, Chcąca jak maluszek? Daje znać o sobie? Ale masz fajnie!!! Anetko, mój monitoringe tym cyklu wyszedł ok, teraz jeszcze kilka innych badań, a potem prawdopodobnie też czeka mnie PCT. Powiem wam, że wtym cyklu jak wiem, że nie mam na co czekać to jestem spokojna. Już dawno tak nie miałam. Trochę szkoda, że przyszły cykl też taki bedzie. No ale mwm nadzieję, że to wyjdzie na dobre.

Cześć! :) Wpadam się przywitać. Bardzo przyjemne macie tematy :) Julko dzięki za pamięć. Ja nieustannie mam cię w myślach :D Pozdrawiam was bardzo gorąco!! Trzyamm za was wszystkie kciuki i tak z całego serducha życzę wam spełnienia marzeń!!! ❤️❤️ U mnie oki ;) Kupiłam kozaczki :P bardzo wygodne. Mam więc nadzieję, że obejdzie się bez takich jak wiosną i latem przejść... na szczęście. Buziaki dla wszytkich!!! 👄👄

hey siostry:) Dzien dobry:) Nooo Anetko,i jak????...u mnie @ na calego sie roszalala..jak\"miło\"...;)

hej dziewczynki. Chcaca i jak tam dzieciatko? Obudzilo sie juz dzisiaj? Smutasko przepraszam moze cos predzej nie uwaznie przeczytalam ale nie rozumiem czemu wiesz ze w nastepnym cyklu nic z tego? Ja mam koncowke miesiaczki i usiluje sie zmusic zeby nie liczyc dni i nie zagladac za czesto w kalendarz ale to chyba niemozliwe;-(

Pluszko dostałam leczenie na 24 dni potem po 14 dniach badania i do tego czasu (jak za młodych lat) musimy używać prezerwatyw. No i niestety do następnych starań będę 2 mesiące starsza.

NICK..........IMIĘ.......WIEK...... MIASTO... ............... TESTUJEMY julk_a..........Sylwia......31.........Sz-n..........................18.10 smuuutaska...Wanda.....31........K-ów..........................16.08 pluszka........ .Beata.....31.........R-in....... zawieszone przymusowo olinek...........Beata ....30..........K-ów........................04.10 Aneta30....... Aneta.....30..........K-ów............starania zawieszone Agatje.......Agnieszka...33.........Wellen/Belgia................ ??? anik 31.......Ania..........31.........Mielec........................30.10 KOBIETKI W CIĄŻY NICK ..........IMIĘ........TYDZIEŃ CIĄŻY.................TERMIN PORODU ellulka .........Ela...............21.............................10.12. majka74......Majka............17..............................21.12 . kikunia8.......Kinga......... ....8...........................25.01.07 nella76 .......Milena..............8............................27.01 Chcąca bardzo...... Aga....... 18............................28.02 pafnucy...........Monika....... 14.............................16.03 Czarna31 ......Beata...........8..............................19.05 STARANIA ZAWIESZONE CZASOWO genewa.........Dorota....35.........S-rz atena32........Aneta......32.........R-sko Castopea.......Kasia......34........Mazury Poprawilam swoje dane w tabelce i przesylam wszystkim starającym sie fluidki ciazowe 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️ 🌼 ❤️

genewa, atena, Castopea, czarna 🌼❤️🌼 a w dalszym ciagu nie wiem czy to dzidzius czy nie, niby cos bulka, ale nie wiem co, moze mi w kichacah gra fluidki❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌼❤️❤️❤️ smuuutaska,po leczeniu napewno bedzie lepiej pluszka, dobrze ze sie konczy bo znow ruszysz do dzieła olinek, niech @ tak nie szaleje, bo cie krew zaleje ;) solaris ❤️

Hejka laseczki:-)) Na dzień dobry masa fluidków ode mnie i od porzadnie już kopiacej mojej stokroteczki {serce]❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️serce]❤️❤️❤️ Jestem jestem chcaca , zaglądam codziennie , ale nie zawsze mam czas pisać. Ja pierwsze ruchy zaczęłam czuc jakoś ok 20 tyg. Musze wereszcie poprawić te tabelke juz mi leci 24 tydzień.

kikuniu, a do czego bys te pierwsze ruchy porownala, bo ja nie wiem czy to jeste wlasnie to popatrez jak sciagnełam cie myślami, fajnie ze sie odezwalas pisz jak najwiecej , bo jak pojdziesz na zwolnionko to sie kontakt urwie, bo w domu nie masz neta

ja pamietam ze czula sie tak jakby w brzuchu pekaly mi banieczki mydlane....:)

Gość A JA MAM35
ja mam 35 lat i w styczniu przyjdzie na swiat nasz mala kruszynka, nuz odliczam dni pozdrawiam

A ja mam 35 dzieki za wsparcie, szkoda ze nasza Genewa tego nie przeczyta, na pewno podniosłoby ja to na duchu Genewo - 🌼

Witajcie, ja dosłownie na chwilkę. Nie dostałam @, ale zrobiłam test - jedna krecha. Jakby coś miałao być, to wyszłyby już dwie, bo 29dc. Trudno. Z Clo jest tak, że jak nie ma widocznych pęcherzyków, które dałyby nadzieję na szybki wzrost, dostaję CLO na stymulację. Dostawałam go w każdym cyklu, ale lekarka zawsze chciałą zrobić usg dla pewności ok. 3-5 dc. Miłego wieczorku.

własnie olinek mam podobnie, a oprocz tego mam okropny katar i stan podgoraczkowy, bylo juz mleko z miodem i czosnkie , ale mmężus bedzie miał zapachy

Chcaca -->to to:):) a ja troszke jakos na duszce sie podnioslam:) Wpadla moja siostra i przyniosla mi zalecenia od naszej gin tzn. co moge zrobic i kiedy oraz ze mam przyjsc do niej do szpitala na monitoring nie 17-go tylko 12-go wiec jakby maly kamyczek z serduszka spadl choc na jakis czas:) Czy ktoras z Was robila sobie badanie na przeciewciala różyczkowe? oraz na toksoplazmoze? Siostra dostala takie zalecenie bo Ona ma w domu kota...ale ja mam tez male myslenice bo kota tez mialam kilka lat wstecz (jakies 4) czy ta choroba ma jakies objawy???

Anetko mam jeszcze kedno pytanie o clo.. Czy ten lek zawsze powodowal u ciebie wzrost wiodacego pecherzyka czy tez zdazaly ci sie cykle bezowulacyjne???

Gość anik 31
Olinek ja ide na USG w sobote rano---bedzie to 9 dc toxo nie robilam--pytalam sie mojego gin mowil ze niepotrzebne(jak to zwykle wg. lekarzy majacych wypisac skierowanie) pytalam w labolat.kosztuje u nas 75 zl (IgM i IgG) pytalam w poradni patologii ciazy(gdzie chodzilam) i polozna mi odpowiedziala A co to pan da?? po pierwszym poronieniu nie ma co sobie szukac choroby no i sama juz nie wiem---chyba rzeczywiscie nie bede tej toxo robila poza tym mam straszny dylemat , czy juz w tym miesiacu chodzic na ten monitoring czy odlozyc do nastepnego ( 01.08 mialam lyzeczkowanie) moj nowy gin. powiedzial ze nie ma sie czgo bac--- mloda (ha ha juz 31 lat ), zdrowa nie ma na co czekac a ja juz sama nie wiem i chce i sie boje maz planuje w styczniu wyjazd na 7 miesiecy(mam nadzieje ze mu nie wypali) ale gdyby??? to starania bylyby zawieszone AZ NA TA DLUGO chcialabym zaczac w listopadzie ale znow o poprzednia ciaze staralismy sie usilnie przez 10 miesiecy sorry dziewczyny ze moze przynudzam ale takie mysli caly czas chodza mi po glowie

olink, tokspolazmoza nie daje zdnych objajow , musisz zrobic badania krwi u nas ok 20 zł, ale niechetnie daja skierowanie na nie mimo ze płatne, jak lezalam wszpitalu dziewczyna miala martwy płód, wczoraj spotakalam sie znia w miecscie i okazałao sie ze jest wlasnie chora na toksoplazmoze i stad niezywy dzidzius, nigdy nie miala zwoerzat w domu, natomiast zona mojego kuzyna pracowla w schronisku dla zwierzat i tez to ma, boi sie zajsc w ciaze, wiec nie ma reguły skad sie to bierze pozdrawiem desczowe i przesyłam fluidki ❤️🌼❤️🌼❤️kwiatek]❤️🌼❤️🌼❤️kwiatek]❤️🌼❤️🌼❤️kwiatek]❤️🌼❤️🌼❤️kwiatek]

hey Anik i dzien dobry wszystkim:) Dlaczego przynudzasz? od tego jest to forum zeby i pytac i pozalic sie jak cos:) tak ze smiało -nie krepuj sie:) Toxo u nas jest tansze przynajmniej tam gdzie zadzwonilam to 50 zł.i te przeciw rozyczce tez-podobno mozna to leczyc nawet podczas ciazy no ale lepiej ryzyko minimalizowac prawda?(chodzi mi o toxo) Ja to badanie tez chyba sobie daruje ale nad ta rozyczka jeszcze dumam. Co do Twoich dylematow-trudno cos radzic ja nie mam za soba az tak traumatycznych przezyc ale sa tu zapewne takie dziewczyny moze One cos doradza...Moze lekarz ma racje? sama nie wiem .ważne tez jak Ty sie czujesz-czy jestes juz gotowa podjac taka decyzje?-ale widze że chyba tak:)