Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 tolatka

30paro latki starające się o dzidzie

Polecane posty

Dzięn dobry! :) Wpadam w biegu życzyć wszystkim spełnienia marzeń!!! A przede wszystkim zostawić życzonka dla anety z okazji urodzin :) Wszystkigo dobrego, szczęścia i radośći i spełnienia marzeń!!! A nade wszystko dużo dużo zdrówka!!! Pa pa!! 🌻🌻🌻🌻

Gość anik31
Witam wszystkich z samiutenkiego ranka! oj ,oj olinku ale Ci zazdroszcze----bo pod wzgledem temperamentow roznimy sie calkowicie pod tym wzgledem to z mezem dobralismy sie idealnie dla nas mogloby byc raz na miesiac--- no wiec teraz meczymy sie oboje --ha, ha kiedys, kiedys. stary ordynator ginekologii jak szlam korytarzem powiedzial mi ze: z pani to musi byc temperamentna kobietka--- nie wyprowadzilam go z bledu---ale runal mit(przynajmniej dla mnie)jego jako kobieciarza i znawcy kobiet --hi,hi--- a tak ciekawe po czym on to stwierdzil--pewnie po chodzie(chodze rzeczywiescie energicznie) martwie sie ze ta luteine mialam wziasc od wczesniejszego cyklu,, juz nie wiem czy mi sie cos nie pokrecilo(niepotrzebnie znow przeczytalam ta ulotke) i co perfumetko bierzesz jakies witaminy? okres jesienny ku temu odpowiedni---jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to kupie sobie fatvit albo prenatal bo u mnie z hemoglobina tez kiepskawo(jem buraczki cwiklowe z papryka ale nic) przy pierwszym porodzie juz nawet mialam miec podawana krew---a cala ciaze mialam hgb--10,6(zazywalam wtedy ascofer) koncze bo cos mnie dzisiaj gadulstwo dopadlo Pa Buzki

hey dziewczynki :) Aniczku-->hihihi..ale sie usmialam:)No ale dobrze ze oboje tacy jestescie i juz...najgorzej jak pary sa niedobrane pod tym wzgledem. No i nie chce tez zeby to tak wygladalao ze \"musi,y\" bo to jakos i na mnie wtedy nie wplywa dobrze..:)choc zauwazaylam ze jednak na mojego to wplywa bo zdaza sie ze nie moze sfinalizowac sprawy:D-chyba za bardzo sie przejmuje tez.

Anetko-->ja tez chce sie dolaczyc i zlozyc Ci dzis zyczenia :ZDROWKA,USMIECHU ,POWODZENIA I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN!!!!❤️

Anetko ❤️❤️❤️ i duzo 🌼 , spełenienia amrzeń, wszytkich jak widac po wczorajszej mieszance i przeterminowanych sledziach nic mi nie ejst czuje sie ok miałam dzis pracowite dopołudnia, rano : badania, potem poł godzinna wizyta u rodzicow, potem biurakracja w gazowni, potem biurokracja w spółdzielni mieszakniowej, potem wizyta w bilbiotece, potem w biurze funduszu emerytalnego, , na koniec zakupy bo w lpdowce zarowka, , a taerz zabieram sie za oboadek, starsznie mi sie kwasnego zurku zachcialo a jutro jade na usg, boje sie czy zdzidzia w porzadku, staram sie nie nastawic, ale... obawa jest zawsze fluidki ❤️🌼❤️🌼❤️ ❤️🌼❤️🌼❤️❤️🌼❤️🌼❤️ ❤️🌼❤️🌼❤️ a luteine to ja ajdlam akurat na podtzrymanie ciązy

Gość zuzka_76
Wiam wszystkie przyszłe mamuski, jestem równiez tą która bardzo, bardzo, chce maluszka, i tez mam obawy co do mojego wieku, i ze to dopero pierwsze, i że nie mogę mieć etc ... ale mam nadzieję że w koncu sie doczekam, i urodze zdrowe maleństwo, Pozdrawiam Wszystkie 30stki

hej zuzka, ja tez jestem 76, na malenstwo sie jzu doczekalam, a tez mam nadzieje ze bedzie zdrowe, tego boje sie najbardziej, do tego jak człwoiek pracuje z niepełnosprawnymi , 2 lata miał medycyne, a przez 4 uczył sie o róznych zaburzeniach, uposledzeniach zwiedził rózne ośrodki dla uposledzonych i niepełnosparwnych ruchowo itd, to przerazenie rosnie w miare upływu czasu i powiekszajacego sie brzuszka, al;e wierze ze kazda z nas urodzinizdrowe silne i kochane maleństwo

Gość zuzk_a
HALO "Chcąca bardzo" ZYCZE TOBIE SAMYCH KOLOROWYCH MYŚLI NAPEWNO WSZYSTKO BEDZIE OK, TY JUZ WIESZ ZE JESTEŚ "ZDOLNA" A JA CAŁY CZAS MAM CZARNE MYSLI :( POMIMO TEGO ZE WYNIKI WSZYSTKICH BADAŃ MAM OK..JAKAS BLOKADA CHYBA JEST WE MNIE...CAŁA JA :(

Gość zuzk_76
ALE JAK SIE POZBYĆ SCHIZYYYYY?????:(

Gość anik31
Chcaca b. jak zazywalas ta luteinke? bo ja mam od 16dc. przez 10 dni i przerwa i w nastepnym cyklu tak samo od 16 dc. przez 10 dni chyba ze udaloby mi sie juz teraz----to wtedy nieprzerwanie mam 2 razy dz.dopochwowo 1 tbl.

witam dziewczyny, ja mam hemoglobine juz od 2 lat miedzy 9 a 10. Coraz bardziej plamie i dostalam migrene,zawsze mam przed @.Moze ze sluzem u mnie nie tak?Pisalyscie cos o wiesiolku?Sa to tabletki,czy herbatka z kwiatow czy lisci?Jak go dawkowac.Pisalyscie ,ze to na sluz,nie za bardzo zrozumialam.Czy mozna go brac nie wiedzac czy sluz jest dobry czy nie?.Moja mama ma do mnie przyjechac,to moglaby mi go przywiezc.Napiszcie prosze,co z tym wiesiolkiem. Aneta-wszystkiego najlepszego i spelnienia marzenia.🌼❤️ Chcaca-ja tez pracuje w szkole dla umyslowo uposledzonych i zauwazylam,ze ostatnio patrze na dzieciaki ze strachem.Przed planowaniem ciazy nie mialam takich problemow.Moze to dlatego,ze nasluchalam sie,jakie ryzyko niesie z soba pozny wiek matki.A to przeciez nie jest regula.Wnaszej szkole jest wiekszosc dzieci matek mlodych.

Hey droga E>C-->wiesiollka łykam w postaci kapsulek ktore przypominaja wit. E lub tran.Specyfik nazywa sie Oeparol nie kosztuje wiecej niz 30 zł.bez recepty. Zazywam od poczatku cyklu do owulacji. Masz tu linka-co prawda nic nie pisze ze wplywa na jakosc sluzu szyjkowego -ale tak jest skoro jest przez lekarzy polecany. http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=1595

fluidki wtporkowe l;ekko przezd usg zdenerwowoane, jade do krkaowa na 15 dopiero,, badanie ok godzny pworost nie wczesniej niz na 17, odezwe sie wieczor co z dzidzia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

dzien doberek:) Chcaca Bardzo-->bedziemy czekan na nowinki:)-tylko nie stresuje sie bo zapewne wszystko w porzadku a dla baby to niedobry stan taka zdenerwowana mama:D

Gość anik31
Witam, Witam juz sie wyspalam po nocce---teraz kawusia---i zakupki corcie tatus odebral z basenu i teraz mnie pogania bo mamy isc po prowiant na wycieczke jutro jedziemy--ja jako rodzic opiekun---na wycieczke z cala klasa do Bochni a co do Wiesiolka to ja kupuje tanszego(w aptece zwykle mowia o tym drozszym---trzeba sie upomniec) z firmy Natur Kaps--Wiesiolek--60 kapsulek--cena 15,30 zl i zazywam 3 razy dziennie po 1 -----od 3 dnia @ do owulacji mialam dzis ochotke kupic test i zrobic wczesniej(dopiero 7 dzien od owulacji)ale sie powstrzymalam--zacisnelam zeby jak przechodzilam obok apteki po pracy pijecie kawkee??jak duzo wciagu dnia? buziaczki dla wszystkich

Hey Aniczku:) hihihiihi- a coz by ci ten tes wykazal???pewnie nawet zarodek jeszcze sie nie zdazyl zagniezdzic na dobre a nie mowiac juz o jakims widocznym wytwarzaniu hormonu we krwi a co dopiero w moczu...:D Poczekaj poczekaj..zrobisz nie wyjdzie juz bedziesz smutki leczyc a kto wie co tam..albo bedziesz sie łudzic ze za wczsnie zrobilas (bo za wczesnie) a jak tez nic nie wyjdzie ...eeee...po co A kawke pijam ale nigdy sama wiec raczej jak chlopina juz popoludniu jest to z nim:)

a ja wiesila to tylko jedna kapsulke dziennie lykam...A to tyle az ktos Ci zalecil?

Gość anik31
w sposobie uzycia pisze,ze: dorosli--1-2 kapsulki 3 razy na dobe , a dzieci--1 kapsulke 2-3 razy na dobe wiec chyba wszystko ok olinku moze masz jakis mocniejszy u mnie w skladzie pisze :Olej z nasion wiesiolka 500mg/kaps dzienne spozycie od 2 do 6 kapsulek a o tescie mowilam tym co to niby wykrywa ciaze po 6 dniach od zaplodnienia DUZA buzka

Anik-->masz racje dawkowanie jest takie jak piszesz:) A co do testu to dziewczyny mi tu raz tlumaczyly ze owszem 6-dniowa ale od zagnezdzenia sie zarodka a to nie dzieje sie w dniu kiedy byl stosunek....wiec male prawdopodobienstwo zeby tuz po owulacji juz test taka wczesna ciaze z moczu byl w satnie odczytac.A krwi to jeszce jeszcze ale z moczu to chyba za wczesnie... Masz tu lineczka ciekawostka ale przydatna:) http://www.mediweb.pl/womens/wyswietl.php?id=706

Witajcie! Bardzo dziękuję Wam za życzenia urodzinowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrobiłam tą lazanię, ale się trochę denerwowałam. Skleił mi się makaron, bo za długo leżał na sitku (troszkę go podgotowałam), potem zabrakło mi beszamelu i musiałam dorabiać, dałam niepotrzebnie sok pomidorowy i było zbyt wodniste, ale w smaku ok. Następna będzie już lepsza. Obiecuję! :-)

Co do wiesiołka, to ja ostatnio kupiłam firmy GAL w pojemnikczku, jest tam 150 kapsułek , kosztował 21 zł, kapsułki 350mg. Ja poszłam na całość: zazywam 6 kapsułek dziennie, na śluz, bo od jakiegoś czasu bardzie sucho no i na endo. Może uda mi się zaskoczyć lekarkę w następnym cyklu?!

Dziewczyny, macie naprawdę ładne pęcherzyki i endo z tego co piszecie! Super! Luteinę brałam tak samo od 16 dc przez 10 dni. Lekarka powiedziała, że mogę brać albo 2 tabl. pod język np. wieczorem, a 1 tabl. dopochwowo rano i oczywiście gdyby test był pozytywny to kontynuować. Nie pamiętam czy Wam pisałam, ale nie dostałam od lekarki w tym cyklu tego nowego leku na stymulację zamiast CLO, bo go nie dostała. Nazywa się Semara. Będę go zazywać przez 5 dni po 1 tabl.

No to teraz juz wiem ze 3 razy dziennie nie zawadzi skoro Ty Anetko az tyle bierzesz:) Jesli nie wypalilo w tym cyklu to od nastepnej@ bede zazywac trzy razy.Cgoc ja nie odczuwam nigdy suchosci i dlatego nie chcialam tez przesadzic:)

Kiedyś miałam więcej śluzu, a od kilku miesię cy tak jakby był w zaniku ;-) Może też dlatego łatwiej było u mnie o grzybki ;-) Nie wiem dlaczego zmniejszyła się jego ilość.

E.C. nie wiem czy robiłaś PCT? Mi dopiero on wykrył przyczynę. To jest rzadka przypadłość, ale jak widzisz zdarza się. Musi być jakaś przyczyna. Może jest jakieś badanie, którego nie robiliście? In vitro jest strasznie drogie w Austrii z tego co piszesz, ale u nas też pewnie. Zabieg kosztuje od 6.000 zł w górę, ale przygotowanie podobno też jest kosztowne.