Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mama

Jesteś w ciąży ? ... Proszę napisz ile masz lat.

Polecane posty

Gość Ja mam 20 lat
Pierwsze dziecko (synka) urodziłam w wieku 19 lat- taka niby wpadka, bo trochę zaplanowana ;) Powiedziałam wtedy, że nie chcę mieć więcej dzieci(traumatyczne przeżycia związane z porodem, komplikacje po porodzie i takie tam...), a teraz zastanawiam sie dlaczego mi się okres spóźnia ;)

Gość jeszcze nie mama
Hmm... jak to niby wpadka? ... Czyli Ty zaplanowałaś tą ciążę a Twój partner myślał że to wpadka? ... Dobrze rozumiem ? :)

Gość Ja mam 20 lat
Nie nie! nie oszukałam swojego terażniejszego męża! Wszyscy poza nami myśleli, że to była wpadka, a tymczasem my z narzeczonym(wtedy) zaplragnęliśmy mieć dzidzię i stało się co stać sie miało :D

Gość Ja mam 20 lat
sorki za błędy

Gość jeszcze nie mama
Też rozważam taką możliwość ponieważ nie wiem jak zareagują na naszą decyzję najbliższe nam osoby... Planuję z moim partnerem świadomie "dorobić" się maleństwa a najbiższym powiedzieć że to wpadka... :)

Gość jeszcze nie mama
I kolejny komentarz nie godny komentarza .... :/ żałosne ...

Gość jeszcze nie mama
Bardzo proszę o znalezienie sobie innego tematu do żartów ... zresztą bardzo prymitywnych :/

Gość do Jouliet
z czego? z wpady? czy bardziej z becikowego?

Gość jeszcze nie mama
Bardzo dziękuję moderatorowi za usunięcie tych głupich i niezbyt miłych wpisów :)

Gość Ja mam 20 lat
Poprosiłam i usuneli, naprawdę nie wiem skąd w ludziach tyle agresji i wulgarnych słów :(

Pierwsze dziecko urodzilam w wieku 21 lat a teraz drugie urodze bede miala skonczone 27. Pozdrawiam:):):):) 🌻❤️🌻❤️🌻❤️🌻

Gość Malwina 30
Cześć ja mam 30 lat wynik testu pozytywny nie potwierdzony przez gina, to bedzie moje pierwsze dziecko.

Gość acha26
26 latek. pierwsze dziecko

Gość a ja mam 25 lat i jeszcze
jestem za młoda bo mam za niską pensje by dać dziecku godne życie, wykształcenie. mój narzeczony jest w tym samym wieku, za 2 lata rozpoczynamy starania. zazdroszcze tym co szybciej się "ustawiły"

jeszcze-nie-mamo ja mam rocznikowo 22 latka,stramy się od sierpnia,też nie jestem pewna czy już jestem gotowa,ale wiem że baaaaaaaaaaardzo chcę mieć dzidzię,więc myślę,że miłość całą resztę jakoś załatwi. Trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki,za siebie też i do roboty!!!:)

Gość zzzzzzzzzzzzzz
ja mam 30 lat, to drugi bobas, 1 dziecko 25 lat

Gość kolorowych snów
mam 23 i ani nie planuje ani nie mam :) za 4 lata jak ukoncze wszystkie studia rozpoczęte by nauką i kasą się już nie martwić a zająć się dzieckiem :)

Gość 28 tydzien
jak zaszlam w ciaze mialam 19 lat, synka urodze majac 20 :)

Gość WITCH3
ja urodzę na poczatku kwietnia mając 24 lata ,a w lipcu 25 mi stuknie

Gość xxxxxowa
> jeszcze nie mama Kobiety mają takie nagłe przypływy instynktu do spełnienia się w roli matki, z doświadczenia powiem, że powraca on jak bumerang co 2 lata (bynajmniej u mnie :D). Zastanówcie się z partnerem, czy macie możliwości lokalowe dla dziecka... i wolnych środków około 600 zł miesięcznie na pieluchy, zasypki, odżywki i lekarza. O wyposażeniu wstępnym nie wspomnę. :D

Gość Pierwsz dzieciatko
w ieku 19 lat, teraz jestem w ciąży z drugim, dzidzia będzie na poczatku sierpnia. Mam 30 lat i..... uważam , że to trochę za późno... :(

Gość ja24
21 lat gdy urodziłam Bartusia teraz myśle nad drugim ... jednak pamietaj że pieniądze to nie wszystko ważna jest miłość i rodzina.

Gość Basik22
mam 22 lata nie całe jeszcze 6 tydzień ciąży:)Kocham moja fasoleczkę i jestem bardzo szczęśliwa!

Gość ANNNZUZIA
Mam 35 lat jestem w 2 tygodniu ciaży pierwsze dziecko urodziłam w wieku 22 lat drugie 24

Gość oleńka87
Ja miałam 15 lat jak urodziłam Mateuszka. Straszny poród, ale jak teraz na niego patrzę, to jestem szczęśliwa. Dzisiaj ma 3 latka, ja nie myślę na razie o kolejnym dziecku. Nie jestem z jego ojcem, bo okazał się być nieodpowiedzialny (swoją drogą starszy ode mnie o 3 lata). Rodzina na początku strasznie się oburzała, tato chciał mnie z domu wyrzucić, bo "z corką puszczalską nie będzie pod jednym dachem", ale potem mu przeszło i teraz poza wnukiem świata nie widzi. A ja kończę szkołę w tym roku, nie mam w ogóle zaległości bo przyjaciele mi tak pomogli, że chodziłam do szkoły, potem nadrabiałam i wyszłam na prostą. Teraz staram się dostać na studia po maturze, żeby mój maluszek był ze mnie dumny. Pozdrawiam !