Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kot1

899- Ty przecież wiesz, Kochana moja----*-*-*-*-*-*

Polecane posty

Gość for ever...
witaj kocie... nie przypuszczałam, że tu wrócisz :-)

@: Iftar: czy Twój nick, to Ishtar bez jedynek?;-) A tak serio: niezbyt interesuje mnie czyjekolwiek zdziwienie lub jego brak, poza Jedyną Osobą, Która liczy się dla mnie:-), ale dobrze czasem przekonać się, że miewam rację:-) for ever...: powrót miał być inny, ale nie został jeszcze odwołany:-)

Gość for ever...
kot1 - wpadam tu doraźnie, ale nie ukrywam, że lubiłam Cię czytać.. ;-) i cieszę się, że jesteś...

for ever...: nieczęsto cieszę się, że jestem:-(, ale Wierzę, że to się zmieni... Wierzę w Nią😘, Wierzę w siebie (to niełatwe) i Wierzę w Nas😍... Nie przestanę, Kochanie😘😘😘... Bo Zwyczajnie Cię Kocham😍😘😘😘...

Gość for ever...
i zwyczajnie kocie - kochaj nadal, nie ma nic piękniejszego od miłości, oczywiście tej spełnionej, takiej gdzie są kochający i kochająca....kochany i kochana... ehhh ..... a te skrzydła, które się goją, nie należały przypadkiem do maleńkiej mewy.... ?

for ever...: A niech sobie cały net przeczyta: Należą do Najcudowniejszej, Najpiękniejszej, Najniezwyklejszej Kobiety wszystkich światów i czasów, nie malutkiej mewy, ale Wyśnionej Czarodziejki! Pewnie, że nie przestanę Jej Kochać:-), a niby jak??? Nie chcę, nie potrafię, nie mogę I TYLE!:-)

Gość for ever...
kot1 - szkoda, że ja nie potrafię tak sobie ,,wyśnić"... chyba jestem zbyt wielką realistką... ;-( pozdrawiam

Każdy potrafi, niewielu chce, ma odwagę, cokolwiek jeszcze- zawsze znajduja sie jakieś durnowate \"przeciw\":-(... Chyba dlatego, że prawie nikt nie pamieta, że jego czas ograniczony boleśnie do kilku dekad... Które błyskawicznie uciekają:-(... Posłuchaj budzących się gwiazd, gdy księżyc wysrebrza niemowlęta snów przyszłych...😘... I nie ma już ani jednego kłamstwa, tylko Oddechy Splecione...😍😘... Kocham Cię😍😍😍😘😘😘...

In the sharp shapes of life, when my memory stood in the garlands of shame... Solitude is not way to forgivenness for angel's ways... Reached Your' Hands- don't turn You back, don't walk away! How in the world can I wish for this- never to be thorn apart... Close to You to the last beat of my hearth... KOCHAM CIĘ😍😘😘😘...

Gość a ona sie w końcu rozwiodła
czy nadal sypia z mężem, jada znim sniadania w jednym łózku, spedza święta i wakacje, a ty robisz z siebie clowna na kafeteri?

W drodze wyjątku odpowiem pytaniem: a po cóż Ci ta wiedza? I tak nie poznasz wystarczającej liczby Faktów, by osądzać Ją i mnie. Clown? Istotnie, przejąłem się:-D

Proszę o pomoc obcych... to przecież nieporozumienie! W Nas jest Wszystko, Każda Odpowiedź, Kochanie!😘😘😘😍... NA ZAWSZE😍... KOCHAM CIĘ!😍😍😍😘😘😘...

Gość Gosia*****
Kocie1 - kurcze to ją porwij i żyjcie długo i szczęśliwie. Jeśli jest mężatką, to pewnie biedna żyje w jakimś toksycznym związku i nie wie jak sie wyrwać... Wiem, że nie szukasz tu pewnie żadnych rad, ale jak tak ciebie czytam, to już bym chciała żebyście byli razem. Szkoda czasu i miłości!!!! :-)

Gość Gosia*****
a swoją drogą, to mógłbyś przetłumaczyć na polski ;-) Nie znam angielskiego!!!!!! a ciekawa jestem okrutnie ;-)

Gosiu, nie zapominaj, że to moja wina:-(... Już tłumaczę, najlepiej, jak potrafie: Pośród kaleczących kształtów życia, gdy moja pamięć utknęła pomiędzy wieńcami wstydu... Samotność nie jest sposobem na wybaczanie drog aniołom. Wreszcie Dotknąłem Twoich Dłoni- nie odwracaj Się, nie odchodź! Jak mogłem w tym świecie marzyc- byśmy nigdy nie byli rozdarci... Tak Blisko Ciebie, do ostatniego uderzenia mojego serca...

Gość Gosia*****
Piękne... juz odkupiłeś winę, ileż można cierpieć!!!!

Nie odkupiłem:-(... Proszę, niech nikt, poza Nią nie mówi mi tego... To strasznie trudne:-(

Gość Gosia*****
ok. To staraj się, staraj, a wszystko bedzie tak, jak sobie wymarzyłeś... POWODZENIA życzę...

Albo nieistnienia:-(, choć to zbyt łatwe. Gosiu- nie zdradziłem Jej i nie zrobię tego nigdy, nie chcę, żeby ktokolwiek myślał, że to było to. KOCHAM JĄ, A TO MA WSZYSTKIE KONSEKWENCJE:-)

Gość Gosia*****
Ona Cie na pewno..... Ty przecież wiesz...wszystko wiesz! Życzę Wam ...eeehh, czy można bardziej kochać? Nie wiem.

Gość Gosia*****
Ty wiesz, że ja nawet nie pomyślałam o zdradzie ;-) Jakos bardziej skłaniam się do "zakazanego owocu". A poza tym, nie nam Ciebie oceniać. My możemy tylko trzymać kciuki za cudowne zakończenie....

Gość Gosia*****1
o masz jest nas dwie!!!! ja dorzucę jeszcze może 1 do moich gwiazdek.

Gość Gosia*****1
ale cieszę się, że Gosia**** myśli tak jak ja, może to takie imię ;-) ;-)

Trzymajcie:-)... Zakazany Owoc- a skądże takie zakazy? I od kogo? Jakim prawem? Dziękuję Ci, Gosiu:-) Jestem straszny:-(, ale Ona Wie, że Wierzę w Nas. To zdarza sie raz na milion lat. Albo rzadziej...

Gość Gosia*****1
no dobra, żadnych zakazanych owoców!!!! W każdym razie trzymam kciuki i już!!!!!! i mam nadzieję, że już niedługo zobacze tu wielki napis; JEST ZNOWU ZE MNĄ... itd, itd

Gość Gosia*****1
i jeszcze na zakończenie tego dnia: dla wszystkich zakochanych: Aż Tak Cię Kocham Kocham Cię okiem spragnionym, pieszczotliwą dłonią strumienia słodkich słów, czułą myślą Kocham Cię Wilgotnym słońcem świerzego poranka, melodyjnym śpiewem szklanych kropel deszczu, fal cichym szeptem i wiatru skrzydłem lekkim Kocham Cię aromatem tysiąca róż i niebem nieprzebranym Kocham sercem i dziękuję Ci za to że jesteś.... A.Burn

Gość Gosia*****
Bystry ten Kot --prawda Gosiu*****? A myslałam że zakochani nie liczą gwiazdek...Dbranoc..zmykam!

Gość no więć nie
odeszła od męża i nadal z nim sypia. O jakiej miłości wy tu mówicie??????????????????????????????????????????????????????????????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się