Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buszko

TESTY OWULACYJNE - skuteczne przy planowaniu płci???

Polecane posty

Gość buszko

Chciałabym aby udało Nam z mężem się ustrzelić chłopca.Chciałabym się dowiedzieć jaka jest skuteczność tych testów i czy któraś z Was drogie kobietki mogłaby napisać jak to się przełożyło na zaplanowanie chłopca. Bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam.

Gość buszko
Odświeżam

Hej Ja też w tym miesiącu ich używam ale nie jestem zadowolona albo ja ich nie umie odczytywać albo/// kreski nie sa jednakowe trudno tez zawsze robic o tej samej porze wątpie w ich skuteczność A dlaczego tak bardzo chcesz mieć syna? Ja mam córke i chciałabym mieć drugą córke

Gość buszko
Ja bardziej bym chciała syna wtedy cała odpowiedzialność za wychowywanie dziecka spadnie (tak myślę na ojca). Wydaje mi się że nie umiałabym wychowywać córki i dlatego wygodniejszy byłby chłopiec. Poza tym to byłoby moje pierwsze dziecko.

Gość ----------------------
z tego co wiem, jak sie za bardzo chce to nie wychodzi!! poprostu wmawiasz sobie ze nie chcesz miec dziewvczynki i poza chlopcem swiata nie widzisz, a jak urodzisz panne to co oddasz bo nie bedziesz umiala wychowac??? a w czym rozni sie wychowanie dziewczynki od chlopca jak jest niemowlakiem???? jestes za bardzo przewrazliwiona!!!!! ciesz sie ze wogole bedziesz mogla zajsc w ciaze, a o plci i tak nigdy nie zadecydujesz ja tez na poczatku bardzo chcialam miec syna, naczytalam sie glupot, w koncu po pol roku prob zaszlam w ciaze i bylo mi obojetne co sie urodzi, teraz wiem ze bedzie jednak syn, jednak rownie dobrze moglabym miec corke

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
odświeżam

Gość buszko
A kto jeszcze się wypowie?

Gość tez planująca
9 lat temu planowalam drugą ciąze , jako ze coreczke juz miałam chcialam miec synka. Uzywalam testów owulacyjnych ( jakich w tej chwili mnie nie pytajcie, bo nie mam zielonego pojecia) .Nie wiem czy to kwestja przypadku czy mojego planowania ze mam teraz uroczą parke( choc nie raz malo sie nie pozabijaja ). Pozdrawiam i zycze powodzenia!

Gość buszko
Czyli teściki troszkę jakby pomogły. Pozdrawiam.

Gość buszko
odświeżam.

Gość buszko
odświeżam

Gość agula32
Cześć buszko,to znowu ja.Chciałabym ci tylko uświadomić że wychowywanie syna nie spadnie na twojego męża.Bo to ty będziesz matką i to jest twoje zadanie,mążź może jedynie ci pomóc ale dla pocieszenia ci dodam,że dzieki temu to ty będziesz w przyszłości dla niego ostoją i spokojem gdzie będzie mógł przyjść i się wyżalić.Jeśli twój mąż sprawdzi się jako ojciec to oczywiście on też będzie dla niego wzorem,to wszystko zależy od was.Powodzenia.

Gość Buszko
Dzięki Agula.Tak bardzo bym chciała urodzić chłopca.Ale zobaczymy jak się Nam uda. Mam pytanie jakiej firmy są nieomylne testy jakiej marki polecacie?

Gość buszko
Czy ktoś by coś doradził?

Ja używałam testów do planowania mojego wymarzonego synka. Na szczęście się udało i mój skarb ma już pół roku. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Ponadto bardzo zachęcam do zakupów na porównywarce cenowej CoZaCena ze względu na wygodę i szybkość.