Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stonoga

RÓŻOWT ELSEVE Z PERŁĄ...

Polecane posty

używałyście? jeśli tak to jakie jest Wasze wrażenie bo na reklamie wygląda zachęcająco (ale przecież wiemy jak to z reklamami bywa). Bardzo lubie szmpony tej firmy i ciekawi mnie jak sprawuje się ta nowość? :)

Nowość niezła, jak dla mnie podobna w działaniu do żółtego Elseve, tego co \"ujarzmia\" niesforne włosy. Różowy ma bardzo fajny zapach, bo żółty już mi się znudził, i włosy są miękkie, i łśniące, oczywiście nie tak proste i lśniące, jak na reklamie ;-) Ogólnie polecam, tylko trzeba uważać z ilością, i nakładac raczej na końce włosów, bo po odżywce z perłą szybciej włosy się przetłuszczają.

ladnie pachnie,,ma przyjemna konsystencje, wlasnie taka prelowa...ale z dzialaniem..hmmm.. powiem szczerze, ze stosowany sam nie ma wplywu na wlosy.Przynajmniej ja nie mialam ich gladszych..tak jak zwykla po muyciu normalnym szamponem sie zachowywaly. Jednak do tego szamponu jest jeszcze odzywka do splukiwania i druga bez splukiwania z dronbinkami brokaciku. Jesli uzyjesz wszystkoch produktow wlosy naprawde sa przyjemniejsze w dotyku (ja mma suche strasznie wlosy i grube i nic tak nid podzilalao na nie jak wlsnie ten elsev rozowy i maseczka z zoltek i olejku rycynowego:)) Jednak uwazaj na ta odzywke z brokacikiem, bo jesli za duzo jej nalozysz obciazysz wlosy i szbko sie beda pzetluszczaly. Pozdrawiam!

bardzo dziękuje za opinię :) chyba jendak kupie i spróbuje jeszcze się nie zawiodłan na ich szmponach, do tej pory używałam regenium i bardzo mi odpowiadał dam znac jakie efekty są nowego :)

mysle ze nie pozalujesz, ja nie przepadam za ta firma (oststio podobno sie popsula) ale jestem zadowolona z szamponiku, glownie dlatego ze ladnie pachnie! daj znac jak efekty. Pozdrowionka!!

dzię biegen na zakupy a że główke myję codziennie to jutro napisze co i jak :) buziaki :)

Gość akcejorts
Też go mam powiem szczerze że zapach nie ciekawy , jak dlamnie to ładniej pachnie czerwony. A czy dobry moim zdaniem nic specjalnego.Ale ogólnie szampony Elseve są dobre.Pozdrawiam.

Gość gabi 30
Podzielam opinię, że szampony Elseve są dobre szczególnie żółty-odżywka super, ale po rózowym spodziewałam się więcej, dla mnie jest gorszy od żółtego.

Gość moja ocena
ocena w sklai 1 - 6 daje 3+ moze dlatego ze sa szampony ktore lepiej wypadaja przy tym

no więc tak: wyszorowałam to swoje futro (prose do pasa włosy) nowym elseve, nałożyłam odżywkę i jaki efekt? Nawet niełzy. Włosy są mięciutkie, ładnie pachną ale czy błyszczą się bardziej niż po innym szamponie? tego nie wiem, połysk chyba taki sam jak zawsze ale w dotyku są znacznie przyjemniejsze i bardziej \"lejące\". w skali od 0 do 10 dałabym jakies 7 tylko czy po zakończeniu tej butelki kupie następna czy wrócę do niesmiertelnego w moim przypadku elseve regenium? podzielę się na pewno pozdrowionka :)

no wlasnie ja tez dzis wyszorowalam wlosy tym szamponkiem. Sianko mi sie zrobilo po nie ulozylam (tez mam proste za ramiona ale niesforne strasznie) niedlugo mi sie konczy butla rozowego szamponku ale chyba skusze sie na cos innego (po zaachu zawsze wybieram szampony) wiec jak cos ciekawego wybiore i przetestuje to dam znac. buziaki!

czyli mamy podone zdanie lilu lilu, że nowy perełkowy elseve jest całkiem całkiem, zakupu sie nie żałuje, ale chyba jednak sięgnie się po coś innego po zakonczeniu buteleczki no to czekam na opinie kolejnego jaki przetestujesz :) buziaczki :)

wiesz co Stonogo tak sie zastanowilam i chyba nie trafilam jeszcze na szampon czy odzywke ktora by mnie powalila na kolana i do ktorych bym wracala...HMMM. ni ma nie ma,,w lato lubie stosowac timotej ozezwiajacy z mieta i to wszystko. A jak to jest u Ciebie?

Gość prawda jest taka ze
jak sie nie ma pieniedzy na dobre odzywki to sie kupuje takie gowno niestety - nie stac was na kosmetyki z gornej polki z tego co widze

prawda jest taka ze nie jestesmy na tym forum zeby sie przechwalac na co kogo stac, tylko zeby sie podzielic spostrzezeniami. akurat nauczylam sie tego ze marka nie musi wcale oznaczac ze cos jest super. Kupilam oststnio w seforze tusz diora i okazal sie totala porazka, nic gorszego wczesniej nie miaalam. a jesli Ty myslisz ze markowe=dobre to jests kolejna ofiara marketingu.

Gość prawda jest taka ze
a widzisz ja uzywam tego czego uzywaja w salonach fryzjerskich(i to tez w jednym na 100.... tylko to tez nie jest byle co - ale w tym wypadku cena przeklada sie na jakosc 80 zl za odzywke ale efekt nieporownywalny (tych kosmetykow w telewizji nie reklamuja tak jak tego rozowego badziewia i kto tu jest ofiara markteingu???

ja tez uzywalam tych odzywek ktore sprzedaja salony fryzierskie( alkurat sklada sie tak ze moja przyjaciolka jest fryzierka) i one na mnie tez nie dzialaja. Ja mam bardzo nietypowa strukute wlaosa, tzn jest ich bardzo duzo, sa ciezkie i strasznie suche. Moze na Ciebie dzialaja takie zwykle odzywki ale nie na mnie. Ostatnio wybralam sie do apteki i poprosilam zeby mi sporzadzili specjalna odrzywke. Moze to cos pomoze

Gość prawda jest taka ze
nie wiesz jeszcze a jakiej odzywce mowie a juz zgrywasz mardale - boze trzymaj mnie z dala od takich ludzi!!

Gość prawda jest taka ze
swiadczy to o tobie ze jestes zarozumiala i zbyt pewna siebie - w koncu ty wiesz jakiej odzywki uzywama zeby stwierdzic ze ona na ciebie nie dziala - zalosne....

a skad wiesz ze nie wiem . wszystkie fryzierskie sa robione na jednaje bazie tylko dodatki maja inne. Poczytaj se sklad zanim sie wypowiesz..matko... jak chcesz sie chwalic to idz gdzies indziej bo pogadac normalnie nie mozna.

Gość prawda jest taka ze
kobieto na jakiej ty wiosce mieszkasz ze sie wypowiadasz za wszystkie salony fryzjerskie???????

Gość jesli chodzi o włosy
a ja polecam gliss kur-satynowy brąz. Długo się wahałam czy go kupić ale kupiłam i jestem zadowolona. Włosy się ładnie błyszczą, układaja, a zapach jest cudowny po prostu. Tylko, ze ja uzywam szamponu i odzywki jednocześnie. W sumie to jak uzywam szamponu to zawsze uzywam takiej samej odżywki, dopiero wtedy widac moim zdaniem efekty. Szampon myje a odzywka zamyka łuski włosów

wgladu w nasze konta bankowe dieki bogu nie masz, a i ilosc kasy jaka posiadasz (lub tak ci sie tylko wydaje) nie wspolgra z twoja inteligencja a tym berdziej taktem.I wiecej szacunku do ludzi. Nie mam wiecej ochoty z toba dyskutowac. Stonogo - dam znac jesli cos fajnego wpadnie mi w raczki! ps. a co myslisz o tych wszystkich mgielkach do wlosow? uzywalas jakiejs? ja mialam kiedys raz (ni pamietam firmy) i strasznie mi sie wlosy przetluszczaly. Ale musze przyznac ze to wygodne w uzyciu. Pozdrwoionka!

Gość prawda jest taka ze
wiesz co porzadki zacznij od siebie bo to ty udowodnilas jak tepa istota jestes ale wybaczmy twoim rodzicom kazdy ma prawo do bledu....

bo widzisz dziecko...nie wiem czy zauwazylas ale rynek kosmetyczny dysponuje okreslona gama kosmetykow. Te najlepsze mozna znaezc w markowych salonach fryzierskich porozsiewanych po calym raju (jak bys nie wiedziala podaje przyklad Jean Louis David) gdzie fyzjerki nakladaja je na czupryny klientek ale tez sprzedaja je. Wiec tych okreslonych najlepszych firm jest kilka zaledwie i wlasnie ich kosmetyki rownie zwyprobowalam. Oprocz tego one wszystkie maja podobny sklad(normy okreslone z gory) a roznia sie detalami foirmami i cenami. I po tym takze wnosze ze dzialaaj podobnie!!! Poki co nic nowego jeszcze nie wymyslono. Zastanow sie dziecko zanim sie osmieszysz...zegnam ostatecznie.

Gość Różanna
A ja uwielbiam pantene 2w1 - pięknie pachnie, włosy sie po nim ślicznie układają i nie muszę używać już odżywki. Polecam z czystym sumieniem.