Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oda do mlodosci

czy do ginekologa mozna isc z miesiaczka?

Polecane posty

Gość Oda do mlodosci

albo dosc intensywnym plamieniem? Nie bedzie glupio na mnie patrzyl?

Gość raczej nie...
..po pierwsze to jak sie położysz na fotelu to cały pobrudzisz a po drugie bedziesz sie głupio czuła..

jesli koniecznie musisz to idz w koncu dla ginekologa to nic dziwnego nie bedzie ale ja wolalabym poczekac az okres minie bo niekomfortowo bym sie czula a w sumie kilka dni w te czy wewte to zadna roznica

Myślę, że nie. Przecież nawet Cię nie zbada. Moją znajomą (dostała miesiączki siedząc w poczekalni) \"pogonił\".

Gość to zalezy czy bedzie cie badal
czy nie :o

Ja raz musiałam iść do ginekologa z okresem, bo mi się po prostu nie kończył i w tym był problem (trwał parenaście dni i musiałam brać tabletki żeby go zakończyć). Jak masz coś podobnego to nie ma wyjścia, trzeba iść z okresem.

Ninka --> to zalezy od lekarza moja mama ostatnio poszla i tez akurat dostala miesiaczki a miala wizyte umowiona duzo wczesniej i zbadal ją normalnie z tymze podobno bardzo moja mame bolalo ale to nie jest tak ze Cie nie zbada w koncu to jego praca nie ?

teoria - napisałam o tym, co spotakło moja koleżankę. Z faktem dokonanym już chyba nie ma sensu polemizować?

Ninka ---> no ok tylko ze najpierw napisalas ze PRZECIEZ NAWET CIE NIE ZBADA wiec chcialam wyjasnic ze to nie prawda i nie tylko w przypadku mojej mamy :D

Gość Oda do mlodosci
ja nie mam okresu (powinnam miec juz od kilku dni) ..tylko plamienie, do gina musze isc wlasnie dlatego bo nie wiem co sie dzieje z emna:( w kazdej chwili moge dostac okres i dlatego pytam bo nie wiem czy jest sens

Oda do młodości------------ wszystko zależy od tego, dlaczego chcesz iść do lekarza w trakcie miesiączki. Jeśli przebiega ona jakoś nieprawidłowo albo są inne zdrowotne komplikacje, to idź bez obaw (ja miałam prawie miesiąc trwające krwawienie, więc musiał mnie zbadać) .Ale jeśli nie musisz zostać natychmiast zbadana, wówczas poczekaj, aż okres się skończy.

Gość gbc
to wszytsko zxależy z czym do niego chcesz iść. jeżeli na kontrolne badanie albo w ogóle, na badanie przydatków, to zależy od samego gina czy Cię zbada czy tez nie. jak widąc różni mają różne podejście do tego. ale jeżeli chcesz isć do gina, zeby sprwdził czy nie masz jakiejś infekcji pochwy to nie masz po co, bo i tak nic nie zauwazy.

Gość Oda do mlodosci
dziekuje bardzo za odpowiedzi:D Pozdrawiam

Gość takalalama
ja byłam u gina z miesiaczka-miałam problemy okresowe i non stop sie ze mnie lało-wiec nie miałam wyjscia-a na fotelu nic nie pobrudzisz bo on ma tam miske taka wysuwana-nie jest to nic przyjemnego ale nie takie rzeczy widział

Gość Majkaaa
lepiej idź do tego ginekologa,oni są różni ale kurcze są lekarzami i powinni nieśc pomoc,lekarz krwi się nie boi,musi Cię zbadac bo musi stwierdzic skąd te plamienia,jaka jest ich przyczyna.Ja byłam kiedyś z okresem bo miałam 17 dni i trudno pobrudził sobie łapki ale zbadał mnie.

jeśli musisz iśc to idź. I nie słuchaj jakiś głupich komentarzy :) niczego nie pobrudzisz.Ja jak musiałam to raz poszłam,owaszem krępujące to jest ale sa przecież różne rzeczy.Gin mnie badał - to tez idzie przerzyć w takim dniu