Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

Ogólnie jestem ciut roztrzepana:), objawia się to m.in, tym, że nie mamy jeszcze planów na podróż poślubną:) Początkowo nawet o tym nie myśleliśmy, zaczęlismy niedawno i teraz to chyba zdecydujemy się na jakieś last minute,albo np wypad do Zakopca:)?? Mamy dość spory rozrzut, bo A. chciałby do Maroka;)heh, a ja chciałabym do Pragi, ponieważ tam szczególna figura Św. Jana Nepomucena wysłuchawszy moich marzeń:), dała mi w prezencie na 21 urodziny spotkanie z cudownym facetem, moim A:), teraz po niecałych trzech latach jest nasz ślub... wypadałoby tam wrócić i podziękować:)

hallo kobiety!!!! jak kogos to pocieszy to mój ksiądz (z cennikiem w laminacie) prosi \"co łaska\" 800 za ślub. żadna mnie chyab nie przebije:D

Dzięki za kwiatuszka Tijko:) A co do daty... po zaręczynach spojrzałam w kalendarz i pasowała mi tylko jedna - 12 sierpnia:), nie wiem dlaczego jedna w całym roku:), ale... zrobił się z tego 13, taki jedyny w swoim rodzaju:). Kinimodku, będziemy Cię wspierać:):):):):)zobaczysz:)

Ami... masz sporo czasu, przejdz się jeszcze może do innego księdza... jest wiele pięknych kościołów i myślę, że bardziej ludzkich księży....:) Będę zaraz uciekać. Jestescie Thebesciaki, pamiętajcie o tym:)🌻

no to mnie zaskoczylas z ta cena ladna laska a ja myslalam ze wiekszego zdziercy niz moj ksiadz to niema

Gość Łoj łój
Łoj kochanie aż tak bardzo to nie płacze, bo to jego ostatnie dni wolności i ma pewne objekcje co do tego. A dzisiaj będzie M A S A K R A!

tijka masz racje co do tej pogody nigdy sie nieprzewidzi tylko ze ja bardzo bym chciala isc do kosciola na piechote a jak bedzie brzytka pogoda to nic z tego nie wyjdzie

Dzieki dziewczyny za to że trzymacie za mnie kciuki mam nadzieje ze na serio nic złego sie nie stanie A łoj łoj miłego dnia ci życze

powiedzcie mi czy zeczywiscie przed slubem jest tyle biegania i zalatwiania spraw ja opucz ksiedza to jeszcze nic nie zalatwila jesli chodzi o formalnosci bo sale i grajkow mam juz zamowionych

kamilaz Ja tez mam kosciół koło bloku dwie minutki i jestem w kościele ale wole pojechac autem mniej gapiów

kamilaz - protokol przedslubny, nauki (+ poradnia), spowiedz, potem zglosic sie do usc po zawiadczenia i akty slubu (dokladnie to sie nawet nie orientuje, bo to jeszcze przede mna) i je dostarczyc ksiedzu. formalnosci chyba tyle. reszta to wesele i sprawy z tym zwiazane.

Czy ktoś się za mną stęsknił????????/ ;) No nic dziwnego, że o mnie zapomniałyście ;) Ja wam dam łobuzice jedne :D A tak w ogóle to bardzo serdecznie was witam 😘 😘 Nie wiem czy wy to wyczówacie ale ja jestem dziś w wielkiej euforji. Czuję, że mnie energia rozpiera i mam ogromną ochotę zrobić to przybranie na samochód bo wszystko co potrzebne dzis zakupiłam. Wiecie co nie wiedziałam, że wizyta u kosmetyczki może tak odmienić człowieka albo fortuna na mnie gdzieś czeka bo dzis kilka osób mnie nie poznało ;) Wiecie, nie mam ochoty pracować dziś a jutro to pewnie z bekiem będę szła do roboty :p

A dziękuję za zdjęcia. Katko wyglądałaś przepięknie a ta suknia istny miód :D

Aguu jak to sie nie stesknilismy cały czas mówimy o tobie bo w ten weekend juz jest twój wielki dzien Dziewczyny jak napisac prosbe o potwierdzenie przybycia

a niekupilas zaproszen z juz z kartka na ktorej juz to napisane a ja narazie uciekam pa ale jeszcze tu wruce

Hello czy może mi ktoś podesłać zdjęcia Marcy????? :( Ja uciekam idziemy dziś zobaczyć bobaska mojej kumpeli :) jak na razie tylko poprzez USG, ale to już coś :D do jutra dziewczyny!!!!

Kini ja miałam normalnie napisane mniejszym druczkiem \"Prosze o potwirdzenie przybycia do połowy lipca.\" Bez ceregieli ;)

Kini \"prosimy o potwierdzenie przybycia do dnia 12 sierpnia 2006 pod numerem tel. 0000000000\" Lista (zapomniałyście o Kathi łobuzice:P ) zabulina - 3 lipca 2004 senioritka1111 - 3 czerwca 2006 maniusia001 - 3 czerwca 2006 tiki-tak - 17 czerwca 2006 diabełek-mały - 17 czerwca 2006 keyti - 8 lipca 2006 marcela82 - 8 lipca 2006 marcy - 22 lipca 2006 katka_u - 22 lipca 2006 a_guu - 5 sierpnia 2006 etaath - 12 sierpnia 2006 kiedyś - 13 sierpnia 2006 nobi - 19 sierpnia 2006 wi82 - 26 sierpnia 2006 tijka - 26 sierpnia 2006 no to co - 2 września 2006 demiselle - 2 wrzesnia 2006 agatka1984 - 9 wrzesnia 2006 Kathi- 9 września 2006 holly - 16 września 2006 kasiak84 - 16 września 2006 kinimod - 30 września 2006 ewelinka5555 - 30 września 2006 mx3 - 7 października 2006 narzeczona_ - 7 października 2006 ewa-marchewa1984 - 14 października 2006 flegmatyczka - 25 grudnia 2006 ami27 - 2 czerwca 2007

dziendobry... kiedys jak tam wasze przygotowania?, agu a ciebie energia rozpiera? mnie sie wcale tego slubu nie chce i sie zastanawiam jak tu sie wykrecic:D:D a serio to co byscie zrobiły gdyby przyszedł na wasz slub taki bardzo bardzo nieproszony gosc? taki nieproszony i niechciany taki ktory wam zle zyczy no i w ogole...???

Dzieki tak napisałam Nie nie miałam tego tekstu w zaproszeniach bo miałam recznie robione przez jedna dziewczynę

jestem z powrotem ile mniejwiecej przed sluem kupuje sie sukienke bo niewiem kiedy zaczac zania chodzic

ethath nie rozumiem: na ślub czy na wesele? Na ślub to niech sobie będzie, w końcu kościół to miejsce publiczne, każdy może przyjść. A na wesele to sobie tego nie wyobrażam: skoro to osoba nam nieżyczliwa, to po prostu byśmy nie zaprosili. A jeśli chodzi ci o to, że chciałaby się wprosić, to bym powiedziała, że w restauracji mamy zapłacone za tyle osób ile będzie i niestety nie możemy już tego zmienić. Jakby się obraziła to trudno- przecież i tak była nam nieżyczliwa

chodzi o to ze sam widok przprawia mnie o mdlosci ...ba! nawet myslenie... do knajpy to nie ma mowy ale jak mi nie daj bog sie w kolejke z zyczeniami ustawi???

ethaath jezeli ma moj slub by przyszla taka osoba to ja bym nania niezwracala wogule uwagi to jest jedyny dzien w twoim rzyciu i musisz go przezyc jak najcudowniej nikt ci niemoze zepsuc tego wieczoru wiec baw sie dobrze traktuj jak powitrze

kamilaz ja suknię zaczęłam szyś pół roku przed datą ślubu ale tak wcześnie nie polecam bo jak doszło co do czego to cala kiecka byla do poprawy :o 3 miesiące to chyba tak w sam raz ale nie później.

juz a ja planowalam zaczac szukac pod koniec sierpnia poczatki wrzesnia a co sadzicie o kupnie sukienki z anonse i jakie sa mniej wiecej ceny w salonach

eth ignotuj i to wystarczy, udawaj, że nie widzisz a jak ie będziesz widzieć to jeszcze lepiej. Ja też mam obawy, że przyjdzie ktos kogo nie chce widzieć na oczy ja by nie chciała tej osoby znać ale nie masz wpływu na to czy przyjdzie czy nie więc olewka to cie ratuje ;)

Ja chyba nie mam żadnej takiej osoby. Ja bym chciała, żeby jak najwięcej osób przyszło. A jeśli kogoś nie planowałam? I tak mi będzie miło, że przyszedł, nawet jeśli przyjdzie tylko po to, żeby później obgadać