Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

przygotowania w toku- bo ślub w tym roku

Polecane posty

🖐️ ja tylko na moment :) zaba, dołączam się do zachwytów nad meteorologami. u mnie dzis zapowiadali 22 st., cieplutki dzień. a w rzeczywistości jest zimno, a na niebie jest jedna wielka chmura...

To ja mam jak maniusia:) zaba ciesz się ze słońca, bo u mnie i szaro, i buro.

Cholera, ale to może oznaczać, że ten front, co miał iść w nocy od Was do mnie, i jutro przejść dalej, zmienił zdanie, albo co najmniej zwolnił.. i w związku z tym jutro może być u mnie badziewnie.. No do jasnej Anielki, co to w ogóle za zawód!!!!!!

Zróbmy sobie własną prognozę, przecież jesteśmy rozsiane po całej Polsce :P Pewnie będzie bardziej miarodajna :o

ok, w takim razie na zachodzie zimno, i jedna wielka chmura na niebie :P aaa, przed chwilą w radio powiedzieli że na zachodzie i południu zachmurzenie, i możliwe burze... a jeszcze rano zapowiadali ciepełko... ależ ta pogoda jest zmienna hehe zaba, może u Ciebie pogoda się zmieni za kilka godzin. tylko szkoda że ja się tak letnio ubrałam i teraz marzne, nie nadążam herbat parzyć na rozgrzanie ;)

maniusia a skąd Ty jesteś? Bo ja już się pogubiłam.

Maniusia, to przyjmij garść ciepłych myśli do rozgrzania ❤️ 👄 ;) OK, to na południu mamy upał i bezchmurne niebo. Moja prognoza (robiona "ku radości wszystkich") [reklamy, muzyczka, wychodzi Zabulina w najnowszej kreacji Simple] Jutro front, co dzisiaj wisi nad Maniusią i Agatką, rozwieje się bez śladu i wcale nie pójdzie sobie nad południową Polskę:) I w całym kraju będzie ciepło i słonecznie:) Kropka:) Zobaczymy, czy jestem lepsza od meteorologów:P

zaba - nadajesz się do tej roboty :D a ciekawe jak u no to co, ona w końcu bardziej w centrum :) a mamy kogoś znad morza?? bo ciekawa jestem jak na północy. wtedy to byśmy miały już wszystko, całą Polske obstawioną :)

To się jeszcze okaże, czy się nadaję;) Wkurzyli mnie, idę po truskawki to dobry poprawiacz humoru.

to dla mnie też kup :) bo chodzą za mną już od jakiegoś czasu, a jakoś spotkać nie mogę ;)

maniusia wg 90 % Polaków to ja jestem znad morza, bo ze Szczecina :) SA do morza to mam dobre 100 km. holly chyba z Gdyni nie? zaba zrobiłabyś furrorę swoją prognozą :) Ja Ci w każdym bądź razie wierzę :)

Komu truskawek? :) Uprzedzam, że jeszcze są trochę kwaśne, ale przynajmniej są krajowe, więc chociaż nie chrupią :P Agatka - większość ludzi ma takie skojarzenie ze Szczecinem moim zdaniem przez czołówkę Telewizji Szczecin, która swojego czasu np. nadawała program "Śmiechu Warte". Jak byk było tam morze i mewa. Ja sama byłam zdania, że Szczecin leży nad morzem, ale miałam kiedyś chłopaka ze Szczecina (początek studiów) który wyprowadził mnie z błędu :P Jak promotor ocenił część literaturową?

trochę musiałam poprawić i teraz sprawdza ją moja właściwa promotorka, bo wcześniej to była jej doktorantka, która się nami zajmowała na laboratoriach.

🖐️ Dawno mnie nie bylo :) :) U mnie rano bylo lekkie zachmurzenie, ale cieplo, a teraz jest slonecznie i mega cieplo :). To w ramach czynienia wspolnej prognozy pogody ;) My po chrzcinach, P byl chrzestnym :). Wrocilismy wczoraj wieczorem dopiero. A wyjechalismy juz w sobote, takze w sumie 3 dni nas nie bylo w domu. Jakos przezylismy z Gabi, chrzciny byly w takim lokalu bankietowym- duuzo miejsca, ogrod, pokoj dla matki z dzieckiem (z duzym lozkiem i lozeczkiem), wiec Gabi miala sie gdzie wyciszyc i zdrzemnac. Co prawda miala braki ogolnie we snie, bo pozniej szla spac na noc i drzemki krotsze, ale bylo naprawde OK, nie umeczylismy sie. Za 3 tyg mamy kolejne chrzciny i tych sie bardziej obawiam, bo beda w domu, mnostwo ludzi i ogolnie pewnie bedzie harmider. No zobaczymy. Napisalam wiecej, ale Gabi wola am am, wiec ide jej grzac obiadek :)

Witajcie! 🌼 I jak tam moja kariera meteorologo - pogodynki? :D U mnie jest ładnie i ciepło! A u Was?? Zasuwam dzisiaj na sesję :classic_cool: będzie baaardzo niezwykła, jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem. No to co - fajnie przemyślane były te chrzciny:) Świetnie, że tak się udało :) Może i za 3 tygodnie będzie dobrze.. :)

no to co witaj z powrotem :) zaba u nas ładnie i ciepło :) Jak obrobisz zdjęcia to czekamy na próbkę tej niezwykłej sesji :)

I`m back :classic_cool: Ekstremalność sesji trzeba było trochę \"przykręcić\", bo się okazało, że z suknią Panny Młodej się nie da, ale i tak jestem trochę poobijana, i mam mnóstwo prania, hehe :classic_cool: Uwielbiam tą robotę:) ❤️

🖐️ zabu- zadradzisz cosik szczegolow tej sesji? Strasznie tajemniczo brzmi :). Cos mi sie zdaje, ze jak moj brat bedzie przebakiwal kiedys (jeszcze nie szybko :) ) o slubie to bedziemy z Toba pertraktowac ;). Co prawda naszego fotografa tez polecilabym kazdemu z czystym sumieniem, ale on nie umie jakby co sukienki podratowac :D ;). 🌻 Maniusia, Ewa- jak tam samopoczucie? Ktos pisal o rybce w menu dziecka- rzeczywiscie superwartosciowa (Gabi dzis szamala pyszne pulpeciki z dorsza na obiadek :) ), ale ja uwazam, ze 6-sty miesiac to zdecydowanie za wczesnie. Ja w ogole popieram stary schemat. Ale to moje zdanie, oparte na opinii kilku super specjalistow, ktorych mialam szczescie spotkac. A rozne dzieci sa naprawde roznie zywione. Dziecko mi sie na spanie w ciagu dnia buntuje, ojjjj ile ona ma energii, nie wiem skad dzieci ja czerpia. Naprawde niebywale :) Ja dzis stacjonuje w Wwie, bo jutro wizyta koejna u dentysty, brrr :(. Brat dzis wrocil z wyjazdu, czarny jak murzyn i tylko mnie wkurza :P. Bo ja przy nim bielsza niz kartka papieru, choc wydawalo mi sie, ze na tych codziennych spacerach juz sporo sie opalilam (buzia i dekold szczegolnie) ;). Dzis jechalam rano z P i jak przjezdzalismy Wisle to jakis koles kukal przez CB radio :D. Normalnie \"kuku, kuku, kuku\" co chwila. Pytam sie co to za wariat, a on, ze codziennie tak robi (ktos ma stacjonarne cb), a czasem np beczy \"bee bee\" :D. I to jak juz P jedzie miedzy 7 a 8 rano- ze sie komus chce- ludzie sa dziwni ;). Ja bym wolala pospac :) Planuje kupic sobie dobra, profesjonalna prostownice do wlosow. Czy ktoras z Was moze cos polecic? Dobra, uciekam, bo dziecko chyba chce sie w koncu oddelegowac do spania :)

No to co - byle nie Philipsa!!!! Kupiłam, cóż za katastrofa! :( Najlepiej poczytaj sobie forum Wizaz http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=170 Hehe - co do Twojego Brata, moja Droga, to jeśli będziemy gadać, (choć Warszawa to daleeeeko), kiedyś, w przyszłości, to mam nadzieję - wyłącznie dlatego, że będę w czołówce polskich fotografów ślubnych, a nie dlatego, że umiem podratować kiecki;) :P A w ogóle, to co tu tak cicho??? Oczywiście jak będzie Galeria z tej najnowszej sesji, to Wam podam linka, sama nie mogę się doczekać:):):)

zabciu, to ratowanie kiecek to tylko taki mily dodatek ;). Powiedz mi, bo wiem, ze chyba zdarzalo Wam sie robic zdjecia ludziom mieszkajacym daleko od Was- jak wtedy jest z plenerem? Czytalam wizaz kochana, oj czytalam. Czytanie o prostownicach to bylo moje zajecie w wolnym czasie w ostatnich dniach :). Juz chyba wybralam: http://allegro.pl/item369877065_prostownica_ga_ma_25_mm_z_regulacja_temp_tondeo.html Zasatanawialam sie jeszcze nad prostownica Remingtona, bo ponoc tez jest swietna (sama mam suszarke tej firmy i bardzo sobie chwale): http://allegro.pl/item366309271_prostownica_remington_s1031_regulacja_temp_lcd.html ale wlasnie na wizazu czytalam, ze po jakims czasie plytki zaczynaja sie lekko zdzierac. Wiec chyba ta GA.MA jednak :) Zmykamy na spacerek, tymczasem 🖐️ A po powrocie pojem truskawek :) mniam (choc to jeszcze nie to na co czekam). A ostatnio w sklepie widzialam juz czeresnie (kocham!), ale 25 zl za kg jeszcze mnie odstrasza ;)

No to co - zdaje się, że czekamy \"na te same\" truskawki;) Tzn pyszne, słoneczne i .. w dobrej cenie, która pozwoli opychać się nimi w kilogramach (to już mój przypadek;) ). Na razie truskawki nie są już chrupiące, a to, jakby nie patrzeć, jakiś postęp;) Czereśnie - moja miłość :classic_cool: trzeba wyczaić dobry moment, gdy będą już w rozsądnej cenie, i kupować szybko, bo od lipca już mogą być robaczki, w tych wczesnych nie ma. A ja jednak preferuję robaczki żywe i nie w moim gardle;) Co do Twojego pytania o plenery - kochana, robiłam sesje \"daleko\", gdy byliśmy na studiach... natomiast teraz nie bardzo sobie to wyobrażam, bo M w poniedziałek rano idzie do pracy, ja pewnie też prędzej czy później znajdę sobie przyjemną posadę psychologa, więc takie weekendowe dalekie wyjazdy zupełnie odpadną. No chyba, że do znajomych, ale w tym przypadku też dużo byłoby różnych \"zależy\". Co do pleneru w takim przypadku - robi się go w dniu ślubu. Mamy to już \"sprawdzone\", działa, gdy jesteśmy sprawni;) :classic_cool: na wypadek niepogody zabieramy ze sobą oświetlenie studyjne i prosimy, by Młodzi mieli upatrzone jakieś ładne miejsce zapasowe (zameczek, pokój hotelowy, zrujnowana fabryka - do wyboru, do koloru, byle by prąd był;) ). Wejdź sobie np. na naszą stronę na plenery w Album 2 - tam masz sesję robioną w trakcie wesela na zamku. Więc absolutnie nie jest to rozwiązanie \"od biedy\", jeżeli jest się dobrze przygotowanym, a pochlebiam sobie, że my jesteśmy:)

..a co do tego gościa w CB... :D Cóż, ludzie mają różne pasje.. ;) Ja za oknem mam kukułkę \"na żywo\" :)

no to co zależy jak często używasz prostownicy- ja na przykład teraz regularnie, ale za to na ok. 10 pasm włosów, bo na więcej nie mam cierpliwości :P Więc ja bym wybrała tą tańszą :) Truskawki mmmmmmmmmm Czereśnie mmmmmmmmmmmmmmmmm :D Czekam, czekam :) Dzisiaj idę z kumpelkami do kina na jakąś głupkowatą amerykańską komedię. Kurde miałam dzisiaj się wziąć za pracę, ale wczoraj u mamy zostawiłam wszystkie notatki :( idę za to poprasuję, bo trochę jestem do tyłu w pracach domowych przez to pisanie :)

Dziewczyny a co u Kasiaka? Odzywala się do was? Bo holly zapracowana, maniusia się ciąży, a reszta bawi małe pasożyty :) W sumie Kasiak też :), ale zawsze znajdowała dla nas czas

Uważaj, Agatka, bo Ci zaraz przytłuką za te \"pasożyty\" :D Hmm.. zapomniałaś notatek..? Hmm.. wiesz, co by Freud na to powiedział? ;) Kasiak pewnie zajęta. Nie chcę Jej \"wywoływać do tablicy\", bo nie chcę być niegrzeczna. Pewnie jak będzie mieć czas, to zajrzy :) Maniusia, jak Ci się ciąży? :D PS Ja TEŻ jestem full zapracowana, a zaglądam (jak mi się np. generują RAWy) , więc Holly też trzeba przywołać do porządku :P :D

Agatka- nie zamierzam prostowac codziennie, nie mam na to czasu ;). No zastanawiam sie jeszcze nad wyborem, wieczorem cos zamowie. 100 zl roznicy w cenie, jesli mialaby byc rzeczywiscie trwalsza to moge dolozyc. Z drugiej wlasnie strony nie bede jej raczej codziennie meczyla :) Moim osobistym zdaniem (przeczuciem) Kasiak sie \"obrazila\" (w cudzyslowiu, bo nie do konca o typowe obrazenie sie chodzi). Nie wiem czy ktos lapie co mam na mysli. A moj pasozyt wlasnie zaczal marudzenie przeddrzemkowe ;). Ide ja przewinac, bedzie proba uspienia, a potem sie szykuje do dentysty-sadysty ; )

zabulina Freud by pewnie rzekł, że o seksie myślałam, więc zapomniałam, albo że tak mi się chciało, że zapomniałam, żeby mieć czas na seks :) No to co co do Kasiaka, to chyba wiem, o co Ci chodzi, ale chyba nie o to chodzi Kasiakowi :) Przecież jest dorosła i nie będzie się na całe życie obrażała za pierdoły. A tak na marginesie to chyba nie byłoby obrażenie w tym przypadku tylko bunt :)

Agatka, a Tobie tylko jedno w głowie:P Otóż Freud w takim wypadku orzekłby (kto wie - może słusznie?) że nieświadomie, ale specjalnie zostawiłaś te notatki, żeby nie pisać pracy :P Tak, tak, on nie tylko o seksie, w odróżnieniu co do niektórych :P

Agatka- totez ujelam to w cudzyslow :). No niewazne, mniejsza o to. Mam pewna \"teorie\", ale przemilcze. Moze Kasia w koncu sie pojawi. zabu- widzialam juz ten Wasz plener. Bardzo fajny. Choc ja powiem Wam szczerze, ze nie chcialabym pleneru wylacznie w zamknietych pomieszczeniach. Mnie zawsze ujmowaly plenery nad morzem, ale nie przypuszczalam, ze zisci sie to moje ciche marzenie. No ale tak sie poukladalo potem samo, ze sie udalo. drugiej zas strony jak patrze na Wasze zdjecia (tzn robione Wasza reka :) ) np w zamkach jakis, na lakach czy jakis super ruinach to tez baaaardzo mi sie takie scenerie podobaja. Zabulino, ja rozumiem doskonale, ze Wy macie swoje inne zajecia i tylu klientow na miejscu, ze nie na reke Wam chetni z daleka :). No ale ja sobie tak tylko hipotetycznie pisze, wszak brat nawet zareczyn jeszcze nie planuje i mysle, ze slub nie wczesniej niz za 3 lata ;), takze wiele sie jeszcze moze zmienic. Niemniej na pewno jak tylko sie dowiem o takich planach i zacznie sie organizacja to powiem im o Was na pewno :) :) Gabi cos sie przy usypianiu wyciszyc nie mogla. W koncu ja sie polozylam, ja sobie na sobie, przytulilam, przykrylam kocykiem i zaczela przysypiac. Tak juz sobie zaczynala drzemac lekko kilka minut, zapadac w sen, a ja tak na nia patrzylam, bo mega slodko wyglada spiac i nagle nie otwierajac oczu w tym pol snie powiedziala: \"mama\", \"ma-maa\". Tak cudnie slodko. Naprawde smiem twierdzic, ze dla takich momentow warto miec dzieci ;)

Gość doremifasolasidoooooooo
no jasne, że Kasiak zwiała stąd, skoro wszelkie Jej pomysły są na każdym kroku negowane i krytykowane, co innego wyrazić swoją opinię, a co innego ZAWSZE wyrażać swoją opinię zupełnie odwrotną. Jestem sobie w stanie wyobrazi, jak się czuła, kiedy tak wszystkie miałyście inny pogląd, a Ona sama-inny. Może po prostu do Was nie pasuje, nie?I tak się Jej dziwię, że tyle tu z Wami wytrzymała przy takiej "wiecznej krytyce":P