Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celebre_ice

Utrwalacz makijażu oczu FIXATOR - Pomocyy!!!

Polecane posty

Gość celebre_ice

Chciałabym kupić sobie taki utrwalacz szczególnie do makijażu oczu który mi się roluje zwykle po godzinie. Tylko jak to sie PRECYZYJNIE NAZYWA?? Szukałam min. na allegro ale nic nie znalazłam bo nei wiem jak to się nazywa. Fixator to chyba tak potocznie yyy?? Błagam liczę na Waszą pomoc!!!

Gość tyfankaa
wisz ja cieniem oczu nie maluje czesto, ale z tego co wiem to najlepsza jest baza pod cienie bodajże ARTDECO lub LUMENE, a ten fixator którego ja uzywam do utrwalenia podkładu to Fixing Powder ARTDECo firma.

Gość celebre_ice
tyfankoo poszperałam znowu na allegro za tym i nie ma :o jak jeszcze inaczej to sie nazywa? Co do baz to mam i tak średnio pomaga, podobno lepsze są właśnie te fixery wiem, że kosmetyczkie je stosują ale ja bym chciała mieć swój przecież nie będę co raz biegała i płacia kosmetyczce! :/

spróbuj np. pod hasłem puder fiksujący albo poszukaj stron, ogłoszeń wizażystek, czasami można kupić poprzez wizażystkę fixatory, których ona używa.

Gość celebre_ice
Znalazłam TTLKO JEDEN na allegro jakiś fixer spray o gigantycznej pojemności no i co za tym idzie..cenie HELPPPPPP

Gość co lepsze
fixator w sprayu czy puder fixujący??

Gość tu sa kosmetyki
artdeco www.estyl.pl

Gość na allegro widziałam
niedawno 2. pod nazwą artdeco puder czy ktoś tego używa? dobre to jest?

Pozdrawiam i zachęcam przyłączenia się do pomocy Dawidowi który zwyciężył chorobę nowotworową szczegóły w stopce, KOchani przekażcie znajomym stonkę Dawida niech klikają !!! pomóżmy mu :)))

Gość używa ktoś tego
tylko nie na oczy ale chodzi mi o puder do wykanczania makijazu. ma niby utrwalac makijaz.

Gość ale czy ten puder nie jest za
ale czy ten puder nie jest za jasny, coz że transparentny, uzywałam kiedys matujacego transpar ale zostawiał jasna powłoke