Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiątko

CELLULITIS!!!

Polecane posty

No szlag mnie już trafia! Wypróbowałam tyle kosmetyków na ten pieprzony cellulitis i nic! Kochane, co proponujecie?

Ja slyszlam ze skuteczne sa tabletki na cellulitis- Cellassene. Sa drogie-kosztuja ok 200 zl. Niestety ja ososbiscie ich nie wyprobowalam, choc mam to w planach. Zalozylam nawet dwa topiki na tym forum, bo chcialam sie dowiedziec,czy sa rzeczywiscie tak skuteczne,jak mowia. Niestety,nikt nie raczyl mi odpowiedziec. Nie wiem,czy kobiety faktycznie nigdy ich nie uzywaly,czy po prostu olaly sprawe. Ja w kazdym razie mam zamiar je wyprobowac i mam nadzieje,ze okaza sie takie skuteczne,jak mowia.

Ja już smarowałam się Vichy, Avonem, Oriflame\'em, L\'Orealem i wszystkim, co dostępne w sklepie. I masowałam się takim urządzeniem Zeptera, owijałam folią uda i nic.

Ja planuje kupic te tabletki, do tego jakis dobry krem na cellulitis, duzo pic i dorzucic jakies cwiczenia na pupe i uda. Moze taki zmasowany atak cos da.

Slyszalam,ze Clarins na cellulitis jest bardzo dobry,ale niestety nie na moja kieszen. Wiec chyba poprzestane na Lorealu ;)

ja uzywam serii z eveline-serum,krem i zel pod prysznic,2 razy dziennie,choc z rana to krotko tylko serum smaruje jak mam na 8 zajecia:):)albo jak zaspie:):)do tego owijam sie po tym wieczorem folia na min.30min, no i gabka ostra:)teraz zaczelam drugie opakowania i przyznaje efekty sa bardzo dobre,w porownaniu z innymi mazidlami te jak dla mnie sa najlepsze,a jak sie zawine folia to pozniej taki przyjemny chlod jest:):D:Dwiem ze powinnam jeszcze cwiczyc,a i jeszcze staram sie pic duzo wody dla oczyszczenia. A i babki pamietajcie ze jedna z przyczyn cellluitisu jest branie tab.anty,u mnie tak bylo,okropnosc po nich mialam,teraz jest w miare:):)

Aha,i jeszcze myslalam o regularnych masazach ostra rekawica. Ja mysle,ze samo stosowanie balsamu nie ma szans podzialac. Trzeba cellulitis zaatakowac ze wszystkich mozliwych stron. Nie ukrywam,ze bardzo licze na te tabletki.

U mnie raczej winne sa slodycze, a nie tabletki anty. Kiedys bralam i cellulit mi sie wcale nie powiekszyl po nich. Odstawilam je jakies dwa lata temu,a cellulit mi sie rozrosl dopiero w ostatnim czasie.

Gość TTTTTTAAAAAKKKKKK
ROWER!!!!!! SŁYSZELISCIE O CZYMS TAKIM??? TO POMAGA PARE MIECHOW I PO KŁOPOCIE..:):d:d

Co do ceny Cellassene, to tez mnie troche przeraza,ale twardo oszczedzam. Bo jezeli jest tak skuteczny,jak pisza,to warto wydac te 200, albo nawet 400 z l(na dwa opakowania).

kiedys mialam okropny cellulitis na udach, pupie i brzuchu! blee był naprawdę duuzy. teraz nie mam go prawie w ogole, no delikatny na posladkach ale w porowaniu do tego co bylo to naprawde nic. wyleczyłam sie dzieki algom, które hoduje we własnym domu. Słyszłaście o algach? codziennie polewam sie woda z nich, a co kilka dni wcieram granulki w uda, tyłek i brzuch. cellulitis zniknął :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
Cellulit a nie cellulitis!!!!!!!!!! Cellulitis to poważna choroba krążeniowa, a cellulit to tzw. skórka pomarańczowa!!!!!!!

eeeee ma racje:) ASiKYoASiK mam twoj przepis na te algi z innego topiku:D:D:D:D ale nie mam jeszcze tych alg, z kad je zdobyc??gdzie kupic??

ja wam powiem co jest najlepsze na celulit...woda mineralna i duzo zielonej herbaty...no i dobre sa cwiczenia przunajmniej dwa razy w tygodniu-mnie bardzo pomoglo..polecam

Gość blebloczyca
a jakie cwiczenia wykonywać? Ja jestem bardzo szczupła,a najwięcej cellulitu mam na udach,i to z przodu !! fe straszne:P do maja ma go nie być :)narazie masuję się ostrą rękawicą,też zamierzam kupić to serum Eveline ;) a skoro algi są dobre to fajnie bo zamówiłam balsam ujędrniający z algami ;) Działajmy dziewuszki :)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
polecam czerwoną herbatę i ćwiczenia na steperze

Upsssss Chyba sie pospieszylam z ta \'hodowla\"alg, nie mam juz tego. ASiKYoASiK moglabys napisac jak to sie robi???

Dobra juz sama znalazlam:D:Dteraz brakuje mi tylko alg Algi należy hodować w szklanym naczyniu. 1. Przygotowanie: - 3 łyżeczki od herbaty kryształków; - 4-5 łyżeczek cukru; - 6-8 sztuk rodzynek; 2. Produkty włożyć do szklanego naczynia (np. 1 litrowego słoja ) i zalać l litrem zimnej wody - przegotowanej lub mineralnej nie gazowanej. Zamknąć naczynie. Jeśli nakrętka na słoik jest metalowa, to pod nakrętkę podłożyć folię, aby nie było styczności z metalowym wieczkiem. Odstawić na 24 godziny. 3. Codziennie zlewać wodę przez plastikowe sitko, algi dokładnie przepłukać (najlepiej pod bieżącą wodą), zalać ponownie 1 litrem wody, dodać 4-5 łyżeczki cukru (lub mniej 2-3). 4. Rodzynki należy wymieniać raz na tydzień. 5. Codziennie pić zlaną wodę. W przypadku nie zużycia nie należy wylewać wody, lecz stosować ją do mycia rąk, przemycia twarzy, moczenia nóg. 6. UWAGA!!! BRAK CUKRU I RODZYNEK ORAZ UŻWANIE METALOWYCH PRZEDMIOTÓW SPOWODUJE ZNISZCZENIE ALG. Ach, i lepiej sie polewac tym niz pic??moze picie tez pomaga??ciekawe:D

Gość sluchajcie sluchajcie
Sa tabletki na celulit za 60 zl firmy,ktora produkuje tabletki ze skrzypeu na wlosy i skore..nie wiem jak dzialaja ale moze warto sprobowac...!!

hejka, sorki ale dopiero sie dzis pojawiłam:) Picia nie próbowałam bo jakos przełknąć tejk wody nie moge..:/ Ale polewanie sie nią i wcieranie kryształków polecam:)

A ja mam świetne efekty po Guardianie Zażywam go na odchudzanie i przy okazji skutek uboczny to zmniejszony cellulit!!! I to nie jest tylko moja opinia bo wiele kobiet które ten preparat stosują mają ten sam efekt:D

julka78-->a ile ten preparat kosztuje??w aptece mozna nabyc??na recepte??dlugo zazywalas??jak efekt odchudzania??

Ja jeszcze nie mam, ale juz niedlugo, bo jak sciesne skore to skorka jest. Powiedzcie mi zatem prosze czy masaz ostra gombka pod prysznicem a potem lodowaty prysznic na strategiczne miejsca i krem na cellulit to dobry pakiet..????????