Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pysiątko

CELLULITIS!!!

Polecane posty

Gość konkursowa
hej, widze ze o jakims konkursie piszecie... a widziałyscie ten konkurs na facebooku odnośnie cellulitu?

Gość wert983
Skuteczny i przyjemny jest program antycellulitowy evy natury

Gość zxco
zaje...cie dziala kwas hialurownowy, jestem po zabiegu u dr Widerkiewicza i musze powiedziec ze daje swietne efekty

Gość mandarynka__03
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Kobiety-laczcie-sie/113671365312516 bierzemy udział w tym konkursie. wyniki 11 maja po 20 powodzenia dziewczyny :)

Gość evelajnaaaaaa
ale podzielicie sie cos wygraną z nami co ?:Dtrzymam kciuki ;]

Gość kajn
Witam, ja po wielu próbach pozbycia się cellulitu (używania kremów w tym Vichy, stosowania tabletek) w końcu zdecydowałam się na zabiegi kosmetyczne bańką chińską i jestem zszokowana efektami, bo już po 4 zabiegu widać było efekty a po 10 skóra jest napięta i wygładzona (nawet bez stosowania balsamu do ciała). Zabieg początkowo jest trochę bolesny i czasami mogą wystąpic niewielkie zasinienia ale każda kolejna wizyta dodawała mi motywacji i możliwość relaksu.Zabieg nie należy do najtańszych ( u mnie 50 zł za zabieg) ale jak pomyślę ile kasy wydałam już na inne środki to warto było w 100% .Pozdrawiam serdecznie :)

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Kraków:98 zł zamiast 270 zł za zabieg TechniSpa Guinot z poprzedzającym seansem w saunie oraz badaniem stopnia zaawansowania cellulitu przy użyciu kliszy termoczułej w Garden SPA - możliwość kontynuacji zabiegów z 15% zniżką http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,78449?nlp

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Wrocław:65 zł zamiast 130 zł na jeden z czterech zabiegów w Centrum Zdrowia i Modelowania Sylwetki Derma Bell - kapsuła SPA, ujędrnienie i pielęgnacja http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,78321?nlp

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Poznań:110 zł zamiast 240 zł za karnet miesięczny na 10 wejść do kapsuły podciśnieniowej Vacu Master Fit oraz dwa wejścia na platformę wibrującą w MASTER-FIT http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,78598?nlp

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Poznań:110 zł zamiast 240 zł za karnet miesięczny na 10 wejść do kapsuły podciśnieniowej Vacu Master Fit oraz dwa wejścia na platformę wibrującą w MASTER-FIT http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,78598?nlp

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Opole:39 zł zamiast 90 zł za zabieg elektrostymulacji całego ciała ze specjalnym programem spalania tkanki tłuszczowej oraz cellulologię w Salonie Urody Maria http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,80418?nlp

Gość polecam grupon
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Opole:39 zł zamiast 90 zł za zabieg elektrostymulacji całego ciała ze specjalnym programem spalania tkanki tłuszczowej oraz cellulologię w Salonie Urody Maria http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,80418?nlp

Gość stylowka
Wracając do efektywnego dbania o skórę i walczenia z cellulitem. Dzisiaj znalazłam ciekawe informacje na stop-cellulit.com, które zebrały wszystko co powinnam wiedzieć na temat pomarańczowej skórki. Zgadzam się z tym, że trzeba obrać dobrą strategię i zadbać o siebie na wszystkich możliwych poziomach. Czyli odpowiednia dieta + ćwiczenia + pielęgnacja i terapia, która pozwoli na jeszcze bardziej efektywne działanie.

Gość gorąca oferta
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Warszawa:145 zł zamiast 500 zł za zabieg Stop-Cellulit w Instytucie Urody New Look http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/,89550?nlp

Gość gorąca oferta
Aktualna oferta Groupon.pl w mieście Warszawa:145 zł zamiast 500 zł za zabieg Stop-Cellulit w Instytucie Urody New Look http://www.groupon.pl/in/.Cw5MFQ/ ,89550?nlp

Poszukujemy Pań borykających się z cellulitem, które chciałyby skorzystać z porad najlepszych ekspertów i opowiedzieć o swoim problemie przed kamerą. Zainteresowane Panie proszę o przesłanie aktualnego zdjęcia i numeru telefonu - m.lokaj@stars-impresariat.pl

Gość luiza ze szczecina22
a próbowałyście krem Cellu-line z Homeofit-lab? Ja go stosuję od miesiąca i widzę postępy w pozbyciu się cellulitu. Nie wspominając o 1cm mniej w biodrach :) Najtaniej go kupiłam na homeofit-lab.com

Gość luiza ze szczecina22
a próbowałyście krem Cellu-line z Homeofit-lab? Ja go stosuję od miesiąca i widzę postępy w pozbyciu się cellulitu. Nie wspominając o 1cm mniej w biodrach :) Najtaniej go kupiłam na homeofit-lab.com

Gość Stecunia
ja polecam olejki naturalne dodawane do peelingów i balsamów które wmasować trzeba codziennie, tutaj znajdziecie jakieś: www.aromatic.aromagroup.pl pozdrawiam:)

Gość Endermologia Wrocław
Dziś i jutro na portalu groupon.pl dla Wrocławia promocja na jeden z najskuteczniejszych zabiegów antycellulitowych - endermologię! Za 48zł zabieg 35min. i 40% rabatu na pełna serię zabiegów. Polecam:)

Gość Eelina72
ja sobie poradziłam skutecznie z celulitem a raczej mój masażysta sobie poradził w ciągu miesiąca wyeliminował go w 95% teraz tylko o siebie dbam i na razie (dwa lata) nie ma nawrotów więc polecam masaż antycelulitowy

Gość Eelina72
Ja sobie poradziłam A raczej poradził sobie mój masażysta w ciągu miesiąca celulit zredukował o ok95% pilnuje się i na razie(dwa lata) nie mam z tym kłopotu

Gość Eelina72
upssss coś się zawiesiło

Gość cherylla
Według mnie by wygrać z pomarańczową skórką trzeba walczyć na każdej możliwej płaszczyźnie. Dieta, ćwiczenia i odpowiedni zabieg. Kiedyś miałam robiony na rozstępy i przekonałam się, że faktycznie take rzeczy działają. Jeśli chodzi cellulit to w tej jednej klinice gwiazd La Perla, proponują Smooth Shapes, który jest połączeniem lasera, światła biostymulacyjnego, masażu rolkami. Wszystko w jednym - ciekawe rozwiązanie. Czy ktoś z Was już próbował?

Gość dana dana
na cellulit najlepsze są fitokosmetyki, czyli kosmetyki fitoterapetyczne. Mi pomogły! Szkoda dziewczyny kasy na jakieś zabiegi, bo trzeba chodzic kilka razy i ssą tylko z kasy.

Gość zespół empiro
Masażyści zapraszają na masaże całościowe -odchudzające czas ok 120min -antycelullitowe czas ok 120min -relaksacyjny czas ok 90min -klasyczny czas ok90min częściowe odchudzający/antycelulitowy - uda i pupa czas ok45 min - brzuch czas ok 45 min - ręce czas ok 30 min - łydki czas ok 20min relaksacyjny/klasyczny -nogi pupa czas ok 45min -brzuch czas ok 30 min - kark czas ok 15 min -ręce czas ok 30 min salon znajduje się na jelonkach w warszawie istnieje możliwośc dojazdu do pacjenta kontakt 519366529 fundacjaempiro@interia.pl

Gość truskawkowapolewa
Nie wiem czemu, ale jeszcze nigdy żaden krem antycellulitowy mi nie pomógł i uważam, że tylko marnowałam na nie pieniądze. Teraz zastanawia się czy nie skorzystać z masażu czekoladowego w Primavera Spa, ponieważ wyczytałam na ich stronie, że masaż ten jest bardzo skuteczny w walce z cellulitem. Czy ktoś z was już go stosował?

Gość zespół empiro
my często stosujemy do masażu czekoladę rzeczywiście daje to dobry efekt aczkolwiek nie ma zauważalnej różnicy między czekoladą a dobrą oliwką np kawową lub cynamonową Przy czekoladowym masaży skóra jest delikatniejsza i na pewno chudszy portfel pacjentki bo zabiegi czekoladowe i miodowe sa droższe masażysta z empiro

Gość nika chce na pole
ćwiczę i w domu i aerobik 4 razy w tygodniu Do tego mam pracę ruchliwą i kur.... wa nic!! Przytyłam 8 kg i jest masakra Przedtem nic nie miałam nic A teraz to mi sie płakać chce Ciągle wpieprzam i ciagle mam ochote na słodkie Nie jestem w ciazy Po prostu sie roztyłam i nie moge za cholere tego zrzucic i mnie wszystko wkurza a najba I co z tego ze w biodrach mam 92 jak one nie sa szerokie tylko waskie a dupa do tyłu jak u kaczki Co za figura popieprzona i jeszcze ramiona szerokie Jestem okropna Nie moge patrzec na siebie!!!! Sorry dziewczyny to nie uzalanie sie, to jeden z tych kilku dni w miesiacu gdy mam sieie dosc Własnie dostałam okres :))