Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beti_blu

DEKORACJA SALI ? PROBLEM ? POMOGĘ...

Polecane posty

Gość kitkaaaa
balony to odpowiedni materiał dekoracyjny na zabawy karnawałowe, urodziny dzieci i festyny ślub to inna bajka i do tego bardzo wytworna i elegancka - dla mnie też odpadają ślub w angielskim stylu lub włoski to jest to ale widać że wam odpowiada taki odpustowy styl typu balony, papierowe girlandy, jeszcze gościom załóżcie papierowe czapeczki :P

Gość X-DDDDD
nie obwiążemy gościom głowy materiałami żeby było wytwornie i elegancko ... wesele w turbanie ;] (nikt nie pisał o papierowych girlandach)

Gość gosia198416
Witam. Czy mogę poprosić o zdjęcia z opisem jak się robi girlandy z balonów za pomocą taśmy do robienia girland? Kupiłam taką taśmę i niebardzo wiem jak wkładać te balony żeby wyszła śruba. Balony mam złote i perłowe. Z góry dziękuję za pomoc

witam wszystkich!!!proponuje dać nobla temu,kto wymyślił to forum!!! We wrześniu jestem Starszą na ślubie i podobno do mnie należy strojenie sali.Niestety nie mam o tym zielonego pojęcia.Czy moglibyście przesłać mi zdjęcia z dekoracjami z balonów?Interesuje mnie wszystko: grona,serca,girlandy i co kto jeszcze ma. Z góry dziękuje!!!!

witam wszystkich!!!proponuje dać nobla temu,kto wymyślił to forum!!! We wrześniu jestem Starszą na ślubie i podobno do mnie należy strojenie sali.Niestety nie mam o tym zielonego pojęcia.Czy moglibyście przesłać mi zdjęcia z dekoracjami z balonów?Interesuje mnie wszystko: grona,serca,girlandy i co kto jeszcze ma. Z góry dziękuje!!!!

dekoracje sal,kościołów,samochodów,bukiet dla młodej ,tanio, warszawa i iokolice.robimy wszystko co związane z dekoracjami i kwiatami na waszym ślubie i weselu.realizujemy wszystkie pomysły;) zapraszam firmaangel@yahoo.com fanke5@wp.pl

Gość aleksandra580
Witam prosze o pomoc. we wrzesniu wychodze za maz.nie wiem w jakich kolorach mam miec przystrojona sale?jakie sa modne?myslalam o zolto-zielonym ale moglby byc problem z bukietem.albo zielony z:bialym lub zlotym lub ecri.myslalam tez o niebieskim lub turkusie z bialym lub zlotym lub ecri.sama juz nie wiem

Gość aleksandra580
aleksandra580 Witam prosze o pomoc. we wrzesniu wychodze za maz.nie wiem w jakich kolorach mam miec przystrojona sale?jakie sa modne?myslalam o zolto-zielonym ale moglby byc problem z bukietem.albo zielony z:bialym lub zlotym lub ecri.myslalam tez o niebieskim lub turkusie z bialym lub zlotym lub ecri.sama juz nie wiem

Gość mała_mi23
Mam problem bawię sie trochę w strojenie sal na wesela, osiemnastki dla znajomych. do tej pory używałam do podwieszenia pod sufit girlandy z balonów i flizelinę. chciałabym dekorowaniem sal zajęć się na poważnie i chciałabym zakupić materiał do podwieszenia pod sufit zastanawiam sie czy satyna, lub podszewka satynowa jest dobrym wyborem wydaje mi się, ze tak, ale chciałabym wysłuchać opinii eksperta:) jak zrobić ładne długie winogrono z balonów próbowałam wiele razy raz sie udaje drugim razem ie może jest na to jakaś specjalna metoda. Proszę o pomoc zwłaszcza, ze w kwietniu mój ślub i chciałabym aby dekoracja na nim była niepowtarzalna:) proszę o pomoc i odpowiedź :)

Gość kasienieczka25
Prosze o pomoc chciałam dowiedzieć sie technikę wiązania girland i serc. Wesele juz za pasem, bo w sierpniu a ja mam na głowie udekorowanie sali.

Gość aniakrzysiek6
ZWRACAMY SIĘ DO BETI_BLU LUB INNYCH SYMPATYCZNYCH OSÓB, KTÓRE POTRAFIĄ ROBIĆ SERCA, GIRLANDY, WINOGRONA, I ŁUKI Z BALONÓW. BARDZO PROSIMY O POMOC;-) CHCEMY SIĘ NAUCZYĆ ROBIĆ SERCA, GIRLANDY, WINOGRONA, I ŁUKI Z BALONÓW. JEŚLI MOŻESZ (ECIE) TO PROSIMY O POMOC. BARDZO PROSIMY WYŚLIJ (CIE) MI FOTKI Z INSTRUKCJĄ JAK TO ZROBIĆ KROK PO KROKU, CO JEST POTRZEBNE DO KAŻDEGO Z NICH OSOBNO (PO PROSTU „PRZEPIS”). BŁAGAMY, PONIEWAŻ SAMI Z MOIM PRZYSZŁYM MĘŻEM DEKORUJEMY SALĘ NA WESELE I CHCIELIBYŚMY WIEDZIEĆ JAK TO ZROBIĆ. WYBRALIŚMY DWA KOLORY BIAŁY I POMARAŃCZOWY. Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAMY NA ODPOWIEDŹ. Nasz mail to aniakrzysiek6@gmail.com BĘDZIEMY BARDZO WDZIĘCZNI ZA KAŻDĄ ODPOWIEDŹ.

Gość Tynka_ka
Witam. Tak się cieszę ze znalazłam tą stronkę. I oczywiście mam problem. Chcę sama zrobić dekorację sali i nie wiem jak zrobić serce z balonów ale takie grube- ono jest chyba z paru sznurów balonów. Jak się do tego zabrać?? Pomóż bo ślub już 16 sierpnia!! Aha chciałam połączyć bordo ze złotem takie małe baloniki- bardziej mi się podobają. porsze o instrukcje na forum i na meila!!

Gość www.dekolife.pl/forum
moze tutaj sie czegos dowiecie www.dekolife.pl/forum, ja uzyskalem na maila sporo cennych informacji od admina tej stronki. pozdrawiam konrad

Gość bocian7074
Witam wszystkich. Prosiłbym o instrukcje najlepiej ze zdjęciami jak z balonów zrobić kiście winogron. Pozdrawiam

Gość keszczuk
Helo!Ja też bym prosiła o instrukcję robienia tych Girland:( bo znalazłam instrukcję jakąś taką na grube:( a serducho jak ułożyć ? Pomocy wesele za miesiąc a mi umowa o dekorację sali uległa rozwiązaniu a ja niestety mam do tego 2 lewe ręce

Gość keszczuk
aa jak coś to proszę informację na maila

Gość gochams
witam ! za miesiąc mam ślub! a zdecydowałam się ubrać sale sama, ale nie mam troche pojęcia jak to zrobić, prosiła bym o jakiś pomysł na emaila gochams@wp.pl, mile widziane zdjęcia i instrukcja jak zrobic girlande i serce! za odpowiedz z góry dziękuje!

Gość ludzie do cholery
przecież ten topik był załozony 2 lata temu!!!! ta laska co go założyła już się tu nie udziela!!! patrzcie na datę czasem :o

Jeśli ten topik został założony i jest to zawsze można sie czymś podzielić i nie jest istotne ze został założony 2 lata temu. Ja napisałam jakiś czas temu i udzielono mi pomocy. Wiec teraz ja zostawiam linka i napewno zobaczycie tam techniki wiązania balonów juz napewno coś sie nauczycie. Pozdrawiam. http://www.youtube.com/watch?v=VhcXdA5Rg7c&feature=related Oprócz linka zostawiam opis wiązania girland : 1. Do zrobienia girlandy z balonów potrzebujemy - balonów (dobrej jakości) - sznurek lub żyłkę - dmuchawę do balonów 2. Dmuchamy balony dwa na raz jeden trzymamy w jednej ręce a drugi w drugiej 3. Jeżeli nie używaliśmy do dmuchania balonów sprzętu na którym można ustawić jakiej wielkości mają być nadmuchane nasze balony, należy je włożyć do miernika aby upuszczając powietrze otrzymać żądaną wielkość. 4. Jak już trzymamy dwa balony jednakowej i ustalonej wcześniej wielkości w obu rekach związujemy je ze sobą końcówkami balonów, tak aby powstała para związanych dwóch balonów. 5. W taki sam sposób przygotowujemy kolejną parę. 6. Jak mamy dwie pary, łączymy je ze sobą w miejscu węzła zawijając je o siebie tak aby powstała czwórka balonowa. 7. Układamy balony tak aby była płaska i przywiązujemy w miejscu węzła sznurek 8. Dmuchamy następne pary robimy z nich czwórki a następnie dokładamy do poprzednich za każdym razem obwiązując sznurkiem w miejscu łączenia. 1.dmuchasz jeden balon (jeszcze go nie wiązać)tylko trzymać za końcówkę tak aby powietrze nie uciekło i drugi balon tak samo ,i dopiero teraz wiążesz dwa nadmuchane balony ze sobą za ogonki(końcówki) 2.nawlekasz żyłkę między dwoma krzesłami naprężasz 3.bierzesz dwie pary balonów (czyli razem 4) i nawlekasz na żyłkę tak aby była ona w środku końcówek balonów(na krzyż) 4.następne pary nawlekasz tak samo ale dosuwając do poprzedniej i umieszczając w przerwach między poprzednimi. 5.jeśli czujesz opór dosuwając balony, możesz żyłkę lekko poślinić i wtedy suwają się bez problemu. Taką samą techniką robi się serca, tylko zamiast żyłki stosujesz drut o kształcie serca a nakładanie balonów jak wyżej. Najlepszy jest drut ocynkowany i taki żebyś mogła go ukształtować Zawiesza się za żyłki od girland, a na środku pod sufitem mocujesz 4 girlandy w krzyż ,ale również można wymyśleć coś innego Jedna para balonów składa się z dwóch różnych kolorów np; bordo i białego. Na żyłkę nawlekasz jeden \"poziom\" czyli potrzebujesz dwóch par ( 4 balony). Nawlekasz na krzyż tak aby żyłka znajdowała sie w środku ,a później następny poziom nawlekasz również na krzyż tylko przesuwając zgodnie z ruchem wskazówek zegara w szczeliny poprzedniego poziomu itd...

Gość kamiśia
bardzo proszę o pomoc chodzi mi o serce z balonów wyślij mi fotki i instrukcje bardzo cię proszę na moją strone!!!!POZDRAWIAM I Z GóRY DZIęKUJE BUżKA

Gość keszczuk
dzięki Kasienieczka

Gość Agu__s
Witam. Potrzebuję porady w sprawie dekoracji sali w której będzie odbywała się moja osiemnastka. Sala nie jest zbyt duża, nie chodzi mi także o efekt weselny ale o to by dekoracja była ładna, zrobiona z pomyslem. Którego niesety mi brak :| doradźcie jakie kolory balonów, jakie serpentyny do nich i jak to wszystko porozwieszać :))z góry dziękuję :)

Gość blue1000
Witam! Beti_blue - również poprosiłabym o instukcję oraz zdjęcia jak wykonac na girlandę z balonów. Moj adres: blue1000@wp.pl na którejs ze stron internetowych widzialam rozwniez zdjecie - pieknie wykonana z balonów (białych i czarnych oraz dodatkow)rzeczywistych rozmiarów pare mloda. Czy wiesz moze jak mozna wykonac takie cudo ? Bradzo proszę o odpowiedź Pozdrawiam

Gość beatka14m
Witam! Beti_blue proszę o pomoc. Muszę zrobić girlandy na slub kuzynki, kupiłam w tum celu taśmę do robienia girland. Niestety nie mogę sobie z nią poradzić. Jeśli mogłabyś mi krok po kroku wyjaśnić jak to zrobić byłabym bardzo wdzięczna. Mój adres: beatka14m@neostrada.pl

Beti_blue bardzo prosze o pomoc, chodzi o zrobienie girlandy... od dluzszego czasu szukam i czytam na necie jak to zrobic i nadal nie bardzo wiem, prosze o dokladny opis \"krok po kroku\" (bo teraz mam tyle na glowie ze inaczej nie bede rozumial) i jakies fotki.... prosze o szybka pomoc bo slub juz za 5 dni a ja zarywam nocki i szukam na necie i nic konkretnego nie moge znalesc... z gory dziekuje AREK arek.kabala@wp.pl

Gość magmagda
a co najepiej jako tlo za mlodymi?? kwiaty na stolach to beda lilie biale, sciany na sali sa w kolorze waniliowym- delikatne krysztalkowe zyrandole - biale serwetki - chce zeby bylo tak czystko, skromnie ale elegancko ogolnie! tylko nie mam pomyslu na to tlo za nami..:/ HELP !! moze lilie wiszace? a moze lampki? balony odpadaja bo sala nie jest zbyt duza ogolnie! pomozcie dziewczyny slub juz za 3 tyg//

Gość kinga199
Pomóżcie! jak zrobić kule z balonów i podajcie jakieś strony z instrukcja. Bardzo proszę i z góry dziękuje.

Gość sklep.decomariage.pl
Była tutaj mowa o białych lampkach weselnych, więc zapraszam do internetowego największego sklepu ślubnego. Tam także znajdziecie taśmę do wiązanai girland balonowych. Polecamy ! Deco Mariage

Gość sklep.decomariage.pl
Była tutaj mowa o białych lampkach weselnych, więc zapraszam do internetowego największego sklepu ślubnego. Tam także znajdziecie taśmę do wiązanai girland balonowych. Polecamy ! Deco Mariage