Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiaHiacynta

Pomóżcie. Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość głupiaHiacynta

Mam problem. Bardzo wielki. Otóż wczoraj z chłopakiem za daleo troszke poszlismy.. A mianowicie. najpierw ja mu robiłam "dobrze" ale nie mial wytrysku tylko taki śluz w którym podobno też jest pare plemników ale które na rękach wysychają i umierają podobno po 20 min bez przyjającego środowiska. Po pół godzinie on kazał mi samej sobie robić "dobrze" I teraz nie wiem czy nie jestem w ciąży pomóżcie błagam.

Gość jytj
raczej nie,raczej na pewno

Gość przerazenie mnie ogarnia
jak czytam takie B Z D U R Y !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zykuzyk
Jak się wkłada paluchy nie tam gdzie trzeba to należy liczyć się z konsekwencjami! Może porozmawiaj z chłopakiem na drugi raz o swoich obawach nim posuniecie się o krok dalej? Co? Może On nie wie skąd się biorą dzieciaczki? Dzisiejsza młodzież czasami ma pewne luki w wiedzy z tej dziedziny...serio mówię. Powodzenia! a w ciąży nie jesteś.

Gość Napewno jestes w ciazy
a wy nie wypisujcie ze nie, musisz isc do lekaza ktory potwierdzi ciaze i zalozy ci karte ciazowa :) Gratuluje! 🌻

Gość jytj
zgadzam sie z wami,ale nie chcialam wrzucac na dzieciaka :D

Gość hum
humor z zeszytu szkolnego?

Gość jarpen
ten pod pseudonimem: Napewno jestes w ciazy - to wariat skonczony który sobie jaja robi i nie umie nawet poprawnie słowa ciąza napisać!!! nie słuchaj palanta!! W CIĄZY NIE JESTEŚ..ale dla własnego komfortu zrób test :)

Gość skoro się wczoraj
zabawiałaś to i tak ci nikt nie pomoże bo plemniki wędrują do jajeczka nawet 4-5 dni więc mogą być jeszcze w drodze a na przyszłość to myśl co robisz

Gość z innej strony wzięte
Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. W środowisku zasadowym żyje dłużej niż w kwaśnym. W pochwie jest środowisko kwaśne i plemnik żyje tu do 2 godzin. W szyjce macicy jest środowisko zasadowe i tu życie plemnika wynosi 48 godzin, w jamie macicy do 25 godzin, a w jajowodzie do 48 godzin. Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia.

Gość wójek dobra rada
Napij się wódki, po pijaku plemniki nie trafią do jajeczka.

Gość Hiacyntaaaaaaa
A dlaczego nie mozecie mi tak poprostu sczzerze napisać tylko się ze mnie nabijać. Ja się tak strasznie boję....Zrozumcie. Nie wiem co wtedy bym zrobiła. Najpredzej bym się zabiła.

ciaza to nie tragedia- nie zabiłabys sie. w ciaży nie jestes na bank.we wszystkim tak słuchasz tego swojego?

Gość Hiacyntaaaaaaa
Nie we wszystkim ale sie go boję... Ale napewno nie?? To był tylko ten śluz na e... cś tam i zresztą wytarłam ręce i minęło 30 min przynajmniej. Proszę o sczzerą odp, może niektorzy wiedzą jak silny jest taki strach....