Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kali27

wczesna ciąża -dolegliwości

Polecane posty

Dianakarina gratuluję świetna wiadomość super że w końcu wam się udało.To mąż będzie miał niespodziankę na walentynki:)Teraz dbaj o siebie i do lekarza się umów jak najszybciej lepiej od razu iść.Pozdrawiam:)

Dianakarina gratulacje ! :) trzymam kciuki,żeby wszystko było OK. U mnie właśnie skończyły się dni płodne,zdążyłam wybrać leki więc spróbowaliśmy.Zapalenie obejmowało tylko lewy jajnik , a w tym miesiącu miała być owulka z prawego, ale szczerze to wątpię,że coś z tego będzie bo nie odczuwałam tego jak zwykle, całkiem możliwe, że leczenie wpłynęło na cykl. Ehh... Mam tylko nadzieje,ze to zapalenie ładnie się wygoiło , bo się naczytałam o jakiś zrostach,bezpłodności... jeszcze tego brakuje :/

dziewczyny dziekuje i polecam testy owulacyjne. W tym cyklu my serduszkowalismy tylko 4 razy i sie udalo bo mialam duzo sluzu i w dzien kiedy mialam go najwiecej i test pokazal owulke zaserduszkowalismy i tyle bylo trzeba. Do lekarza to do Polski musze jechac bo mieszkam w Anglii a tu ciaze od 13-go tygodnia uznaja i do tego czasu nic wiec pod koniec miesiaca moze na weekend polece do polskiego ginekologa. Tu pojde na cytologie i powiem o ciazy i zobacze co powiedza.... Saabka biedny maly dobrze ze juz wyszliscie

Gość bemowka
Witam mi @ spóżnia sie już 5 dzień i mam potworną zgagę.Może to coś oznaczać: -bóle podbrzusza mam -częste wyjśćia do łazienki test robiłam wyszedł negatywnie a @ zawsze mam regularny? Może test się mylic?

Gość martina1983
A u mnie na razie brak @, tylko sama nie wiem co o tym myśleć bo ostatnio miałam krótsze cykle czyli powinnam ,dostać wczoraj @,a jeżeli wrócił do normy to we wtorek 7 lutego, ale co jest najdziwniejsze niccccc nie czuje, anie trochę, ze nawet tego 7 ma przyjść hahaha nawet to zabawne, bo zawsze 6-7 dni przed @ czułam ze nadchodzi pozdrawiam Diankarina1983 a jak ty sie czujesz? jakieś objawy się pojawiły? ps dalej jesteś ślina i szykujesz niespodziankę dla M:)

Gość martina1983
HAHAHAHA miało być" jesteś silna" hihihi

Gość bemowka
martina1983 witaj a masz jakieś dolegliwości bo widze że mamy ten sam wątek

Gość martina1983
no właśnie nie mam żadnych ,dolegliwości :)tylko wielki pryszcz na środku czoła:) ot i tyle

bemowka najlepiej zrob test jeszcze raz bo mogl sie mylic. Ja robilam o czulosci 10 - najnizsza jaka jest i przed data @ mi pokazalo slabiutka druga kreske Martina jak chcesz to zrob test 10-tke - ja nie mialam zadnych objawow i teraz tez wlasciwie nie mam oprocz bialego sluzu. Jakbym nie mierzyla temperatury to nawet nie robilabym testu ale ze zawsze 2 dni przed @ tempka mi spadala a w tym cyklu byla podwyzszona dlatego zrobilam test. Zrobilam go wieczorem i druga kreska wyszla ale dlatego ze test bardzo czuly byl. Jak robilam powtorke w sobote to juz byly dwie mocne krechy. Swojemu powiedzialam wczoraj. Kupilam kartke z napisem Nowe dziecko i bocianem ktory niesie bobasa. Bylo tez napisane mala kupka szczescia do kochania i troszczenia sie. A w srodku gratulacje i napis bedziesz tatusiem. Kupilam tez smoczek i zapakowalam to ladnie a na kopercie napisalam wczesny prezent walentynkowy. Szok mial. Ucieszyl sie i mial lzy w oczach i pyta w ciazy jestes. A ja sie rozwylam wiec on sie pyta czy ja sie ciesze. I czy to napewno i czy test robilam. Mam takie swoje ulubione spodnie i mowi ze niedlugo nie bede mogla swoich ulubionych spodni nosic. Czuje sie nadal dobrze. Troszke czesciej sikam i jak rano wstaje to musze zjesc cokolwiek ale nieduzo. Wiecej mam energii i jestem szczesliwa wiec to dodaje mi energii. Tak naprawde to czasami zapominam ze jestem w ciazy :) tempke mierze caly czas i jest w stalej linii nie spada wiec wszystko dobrze. Za 3-4 tygodnie lece do Polski na USG bo tu dopiero w 12 tym tygodniu a ja tyle nie wytrzymam.

Gość bemowka
mi sie nigdy tak ie spóżniał @ a wiem że mogę być do wogule sie nie zabezpieczamy jutro idę do lekarza zrobic usg, ponieważ mnie boli po prawej stronie juz 2 tydzien myślałam że na @ i no nie powiem ale co chwile myśle że mam ten okres bule mam zajeb.... pare dni.Pozdrawiam

Gość Sabkaa
Ja bylam prywatnie, 50f, w 8 tyg, bo tez nie wytrzymałam.

Gość bemowka
i jak się masz teraz? wporządku wszystko? ja rok temu miałam poronienie w 1o tyg. nie miła sprawa..

Dianakarina to dopiero początek objawy zaskoczą cię niespodziewanie ja miałam bardzo szybko bo od 5tyg objawy.Także pewnie jeszcze cię dopadną:)U mnie 12tydzień w czwartek mam usg prenatalne i boję się czy dzidziuś jest cały i zdrowy.

bemowka powtórz test.Ja miałam takie dolegliwości jak ból piersi częste sikanie ból w podbrzuszu kucie w jajnikach potem wymioty no i zmęczenie.ale niektóre kobiety nie mają żadnych objawów a więc powtórz test i daj znać jaki wynik:)

DianaKarina ja też trzymam kciuki za ciebie również to jak pójdziesz na usg to zobaczysz już swojego dzidziusia z bijącym serduszkiem:)Niesamowite uczucie :):)

Hej dziewczyny. ja teraz czekam. @ ma przyjść miedzy 10 a 13, nie wiem czy cykl będzie 28 czy 31 dni. Na razie tylko piersi urosły i trochę bolą przy dotyku. Ale trochę się niepokoję czy moje jajniki się zaleczyły,bo czasem mnie zakuje tak jak w zeszłym miesiącu.,boję się, że znów będę umierać z bólu. czekamy ... :]

Gość martina1983
a ja dostalam @ :(:(:(:(:((::(:(:( na początku sie tak zaczynal, jakby chcial a nie mogl, ale jak walneło to na maksa:(:(:( ogolnei siedze i rycze , mam mega doła............. czemu mi sie nie udaje zajść w wymarzoną ciąże :(:(

Gość bemowka
kinia1109 Witam w czraj robiłam bete hcg i wyszło mi 0,27 na szcześćie ale martwi mnie to że niemam nadal @ ciekawe poniewaz zawsze miałam regularny..... Pozdraiam PRZYSZŁE MAMUSIE dziś właśnie zostałam ciocią z czego sie bardzo cieszę.

Gość bemowka
kinia1109 Witam w czraj robiłam bete hcg i wyszło mi 0,27 na szcześćie ale martwi mnie to że niemam nadal @ ciekawe poniewaz zawsze miałam regularny..... Pozdraiam PRZYSZŁE MAMUSIE dziś właśnie zostałam ciocią z czego sie bardzo cieszę.

Gość bemowka

Gość bemowka

Dianka gratulacje kochana:):DJa już kompletuję wyprawkę chociaż dużo rzeczy mam po córci.Dziś byłam na badaniach-glukoza,morfologia i WR.Za tydzień wizyta u gin:)

Gość Kaatarina87
Hej Kochane! Co tam u Was? Ja byłam dzisiaj u gina i znowu kolejne zapalenie... Brak słów... Ale dowiedziałam się, że najprawdopodobniej będzie Córcia:] Wcale nie chciała dać się zbadać, dlatego najprawdopodobniej:) uciekała spod usg... Waży 630 g. termin mam na 7.06.2012. Dianka jak tam? Jak sie czujesz? Pozdrawiam:)

Gość asiula15
Diana ale super wiadomość Widzisz obie doczezkałyśmy swojego szczęscie!!!!! Ja pobiegłam powiedzieć mężowi jak jeszcze spał bo i tak bym nie wytrzymała dłuzej niż 3 godziny... pamietam że trzęsłam sie jak galaretka i nie wiedziałam co zrobić usiadłam na chwile wylałam zrobioną wcześniej kawe i zaczęłam płakać a potem poleciałam do męża go obudzić taka informacja..... oboje płakalismy ze szcześcia i z obawy czy nam sie tym razem uda... (Bo po dwóch poronieniach to jest straszny strach na początku.) Ja polecialam do lekarza w ten sam dzien w 29 dzien cyklu żeby dał info co i jak z leczeniem i braniem leków bo bez tego sie nie obyło... a pierwsze USG mialam w 36 dniu cyklu i było juz widać pęcherzyk ale nic poza tym. dopiero w 50 dniu na USG zobaczyłam moją kruszynkę z bijącym serduszkiem... Mysleliśmy ze oszalejemy gapilam sie w zdjęcie USG codziennie i do tej pory za każdym razem jak idziemy na USG (bo zawsze chodzę z mężem) chcę tam siedzieć i siedzieć i ogladać mojego Najprawdopodobniej Synusia (potwierdzone na 80%) i słuchać bijącego serduszka w nieskończoność :) Diana jak pójdziesz 22 lutego do lekarza to w którym dniu - tyg bedziesz bedziesz już widziała i słyszala serduszko???? Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z forum ....

Kaatarina zobaczysz zleci do czerwca i bedzie lala z Toba :) Ja czuje sie swietnie. Mam duzo energii. Nie mam mdlosci czy innych dolegliwosci. Wszystko super. Mierze tempke i jest w jednej linii wiec wszystko dobrze. Nie moge sie doczekac USG. To bedzie 7-my tydzien wiec powinnam juz slyszec serduszko. Asiula tak sie ciesze ze sie nam obu udalo :) Nie moge sie doczekac kiedy powiem rodzicom. Chce powiedziec po USG.