Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Witam:) 🌼 Jeszcze ktos sie uchował na naszym forum?

Sie ma wszytkim albo nikomu :) Zaraz wam prześlę coś optymistycznego - na dobry początek tygodnia :D No i się przekręciła 300 strona - z bulem ale 300 !!! :classic_cool:

Hahahahahaha... stopka prima sort... ale ta normalność i Ty, to chyba dawno i nieprawda Drogi Sticu;)... Przysyłaj, przysyłaj, ale też skrobnij, co dłuższego... łoj, a ja mam tyle do napisania:) Faktem jest, że ciekawie pracuje się po 3 godz. snu:)... A reszta gdzie? Proszę się meldować:)!!!

Uprzejmię informuję że to cyctat z książki którą wygrałem w wojewódzkim konkursie recytatorkim :) Dżabbersmok Było smaszno, a jaszmije smukwijne Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. \"Ach, Dżabbersmoka strzeż się, strzeż! Szponów jak kły i tnących szczęk! Drżyj, gdy nadpełga Banderzwierz Lub Dżubdżub ptakojęk!\" W dłoń ujął migbłystalny miecz, Za swym pogromnym wrogiem mknie... Stłumiwszy gniew, wśród Tumtum drzew W zadumie ukrył się. Gdy w czarsmutśleniu cichym stał, Płomiennooki Dżabbersmok Zagrzmudnił pośród srożnych skał Sapgulcząc poprzez mrok! Raz dwa! Raz dwa! I ciach! I ciach! Miecz migbłystalny świstotnie! Łeb uciął mu, wziął i co tchu Galumfująco mknie. \"Cudobry mój, uściśnij mnie, Gdy Dżabbersmoka ściął twój cios! O wielny dniu! Kalej! Kalu!\" Śmieselił się rad w głos. Było smaszno, jaszmije smukwijne Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały.

hej nowa, seti, stic🖐️ dzieki za maile właśnie powoli odpisuję... stic - zapewne to piękny tekst ale moze zadzwoń i mi go przeczytaj bo sama mam problemy z poskaładaniem literek;)

Ej ludzie weźmy się w garść - chcę aby topik miał 10 000 wpisów !!!

Ta, 10 000! W takim tempie to moze w 2007 bedzie dycha! :) Wszyscy pracują, nikt nic nie mowi... :o

Ja sie melduje na posterunku, jakos dopilnujemy by topik funkcjonowal. Nie bylo mnie sporo czasu, ale wrocilam i mam usprawiedliwienie 👄 dla wszystkich wytrwalych, nie uciekajcie ;)

Trzymam za słowo! :P

= -- teraz jak juz wrocilam to bede trzymac reke na pulsie;) Kolorowych snow

Poranne Witam Was:) Wczoraj byłam na cudownym koncercie Marii Peszek... śpiewała \"moje miasto\"... i wiele innych cudownych piosenek. Koncert fantastyczny, kameralny, w piwnicach mojej ulubionej Mleczarni- dwa dni temu została tam uroczyście otworzona scena muzyczna. Widzę, że stic ma ambicje na 10.000 wpisów:) Mój Drogi sticu, to tez sie musisz przyłożyć;)... jak zobaczę Twoje wpisy i starania, to gotowam Ci nawet wybaczyć to mailowe milczenie:) Ja się oczywiście dołaczam...

Nova---->Kobiety ach kobiety Hopi----->Wróciłaś z Hiszpanii ?? Po co ?? ;) Tak, tak trzeba dobić do 10 000 bo to ładna liczba. Wszyscy którzy czekają na maile - dostaną :D Ale teraz muszę zając się separatorem :)

Witam wszystkich singli i singielki stic-- w Hiszpanii nadal urzeduje, wracam za miesiac, ale tylko na tydzien do PL, a potem wakacje. Wrocilam tylko na forum. Mam nadzieje ze sie cieszycie ;) Gdzie sie podziali inni?? 🌼 dla wszystkich, wracjacie, co z 10.000???

Sie ma wszytkim Hopi---->To ekstra pogodoa pewnie jak na Malediwach ;) Reszta się rozlazła i nie sposób ich wszytkich zachęcić bo każdy coś we własnym zyciu majstruje. Ale oni wrócą. Klapnę sobie na krzesełku i na nich poczekam jak zwykle - napisze do kogoś maila i zaraz wrócą Oto news: Wchodzę sobie na ogólny i sobie przegladam tematy i nagle patrzę a tu temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3213303 Nie pochwaliła nam się, że ma cichego wielbiciela 😠.

:D Dobre...!!!

Jestem:) 🌼 Mam dużo pracy, więc zmykam... sticu, nie kręć z tym mailem, co?;) Nooo... Seti ma wzięcie:) Gratulacje:)

No widzisz Nova a na mnie krzyczysz jak ja zabiegany :D Ja chętnie chcę usłyszeć co ma do powiedzenia panna Setunia aka Czarna na temat tego jej lowelasa :classic_cool:

Gość moze ktos sie ze mna zgodzi
ze milosc jest jednym z bardziej egoistycznych "stanow". Wszyscy albo wiekszosc pisze ze nie chce byc samotna, nasowa sie pytanie dlaczego? Odpowiem poniewaz inni maja kogos a ja nie, bo nie chce sie wciaz onanizowac;), bo sie boje samotnosci, bo wstydze sie ze mam tyle lat a jeszcze z nikim nie jestem,bo tak powinno byc. Ja jestem innego zdania, niech kazdy stworzy swoj wlasny dekalog i nim sie kieruje, lac na to co inni powiedza to jest twoje zycie i postepuj tak jak ty uwazasz a nie tak jak robi wiekszosc. Jak chcesz z kims byc to szukaj a jak nie to nie rob tego, niegdy nie przypodobasz sie wszystkim.

Jestem za a nawet przeciw---> post wyżej:) stic--> ale ja po pracy siadam i pisze do ludzi, a Ty nie:( = .... co tam u Ciebie? :) Czy w Kotlinie też pięknie świeci słońce?

ja chcę być z kimś bo nie lubię samotności bo chcę się przytulić bo jestem pełna miłosci tylko nie mam jej komu podarować :(

Siemaanko! stic-- pogoda gorsza ostatnio niz w PL, wiec chyba dobrze, ze tylko miesiac tu zostaje. Spalilam sie na plazy i teraz cierpie. Ile trzeba znosic, by byc piekna :( seti-- gratulacje ;) 🌼 wszystkim

Recepcjonistka -> szukasz Harego Portiera ;) Hopi -> A wyginałas smiało ciało ?? Nova -> Co jak co ale z Toba to mam chyba dobry kontakt ;)

Nowa, pięknie świeci oj pięknie!!! :)

Stic-> nooo, masz ze mną kontakt i wtyczkę też;) Nie wiem jak te Twoje 10.000 wpisów, ale jak do nich dojdziemy to oświadczam, że zmywam się stąd, bo juz smutnawo i bez żaru, namiętności i gwaru forumowiczów;) Zakladam nowy topik (ale nie na siebie)... tematu nie mam, ale po tych 10.000 bedę myslała. a reszta co? wiosenne spacerki po pracy, czy nie czekaja na te 10....:)

= :) to miło, ale niestety w tym miesiącu nie wpadam w Twe strony, bo i remont sie ciągnie i parę innych spraw wyskoczyło... ale moja przyjaciłka znów przyjeżdża na eko targi:)

Zapraszam, zapraszam... :D Dzis nie tak cieplutko jak wczoraj, ale połazić tez mozna!!! :)

Gość recepcjonistka
Harry Portier może być też :)