Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

No widzisz jak mało trzeba do dobrego humoru :D Ja też od razu mam lepszy :D Bo aż miło wiedzieć, że nikt się niczego tu nie domyśla ;) dobrze że darowałam sobie dzię tę naukę. Nauka nie zając- nie ucieknie :D

Hopi wlasnie! bardzo dobrze zrobilas , dajac sobie na dzis luz!!!!!:) Bo przeciez mozna zglupiec caly czas sie uczac:D

Ja też się cieszę.... dzięki temu ze spokojem będę mogła jutro zasiąśc do nauki... od siódmej rano ;) No ale to przecież tylko ten tydzień ;) Promotor wyzdrowiał, więc może mi coś doradzi w czw. w sprawie drugiego rozdziału ;)

Hopi upsssssss o 7mej chcesz sie juz uczyc!!!!! moze od 10tej przynajmniej:) A pierwszy rozdzial juz masz ok??????:) a drugi zaczelas??????? ja jeszcze nie wiem czy pierwszy mam ok ale wezme sie za drugi:) a potem, badania i kuniec:D echhhhh jak juz skoncze to to bede \"w siodmym niebie\":classic_cool:

Seti musze zacząć od siódmej rano :o No ale to i tak lepiej niż piąta jak moje koleżanki :D Jeszcze nie wiem, jak z tym pierwszym rozdziałem, ale ja już bym najchętniej zaczeła pisac drugi żeby jak najszybciej to cholerstwo skończyć :o Też jak skończę to chyba będę najszczęśliwszą osobą pod słońcem (no bez przesady, coś by się jeszcze do tego szcześcia przydało ;) ) A Ty i tak szybko się uwinęłaś z tym pierwszym rozdziałem :D

Hopi bo ze mna tak jest , ze jak mam juz \"noz na gardle\' to sie biore do roboty:P wcale nei tak szybko mi poszlo, bo przez tydzien prawie pisalam sobie tak na kartkach, a pozniej w jeden dzien. noc to przepisywalam;/ a teraz chce zaczac juz teraz co by pozniej nie zarywac nocy jak ostatnio:/ napisze , a pozniej beda poprawki chociaz moja promotorka powiedziala, ze ona chce dostac \"calosc\" a pozniej bedziemy rozmawiac:[ taka z niej promotorka;/

Seti- szybka jesteś... no i pracowita, pewnie dużo czasu Ci zajęło pisanie na kartkach? Ja bym nie miała na to cierpliwości, bo czasem ledwo coś zdążę napisać a już chcę to zmienić ;) A mój promotor to woli w częściach i chyba większość tak ma. Jakaś naprawdę ciekawa ta Twoja promotorka :D

Hopi , a myslisz , ze jak ja to pozniej na kompie pisalam , to nie zmienilam???:D:P tez zmienilam:/ bo ja tak zawsze mam , ze jak cos napisze, pozniej przeczytam, i przeiunaczam:D No moja prof to jakis ewenemet jest, chociaz slyszalam ze ogolnie to jest ok, tyle , ze wymagajaca;)

A mnie wszyscy zazdroszczą że mam takiego promotora co się na wszystko zgadza :) Czy faktycznie zgadza się na wszystko to się okaże ;) No ale przecież i inni mogli sobie go wybrać. Ja im tego bynajmniej nie zabraniam :D Dobrze że juz oddałam ten pierwszy rozdział bo jeszcze dotąd bym go zmieniała ;)

Hopi jak bedziemy juz po , to oblejemy to tu na tym topiku:classic_cool::D ale ten czas jakos mi wolno leci

Hopi chyba podlas bez slowa:D to pewnie przez te nieprzespane noce poswiecone na nauke:) Do jutra🖐️🌻:)

🖐️ Dziewczyny! Ale dalyscie wczoraj czadu! :D Chyba se zaloze neta na wynajmie to bede mogl Was czesciej podrywac! :) \"Sto lat samotnosci\" to bardzi fajna ksiazka, proza zycia, w sumie nic sie nie dzieje a jednak sie wiele dzieje! Mam nadzieje Seti, ze Ci sie postacie nie pomyla! Jak poczytasz zobaczysz dlaczego! :P No prosze, Hopeless - kobieta o wielu twarzach, nie znalem Cie od tej strony! ;)

Seti szkoda że wczoraj moje współlokatorki zdecydowały się iść spać bo tak miło nam się rozmawiało :D A dziś może bedzie okazja do powtórki :D 🌼 = Hm... zdziwiłbyś się jakich twarzach :P A co do neta, to koniecznie sobie zakładaj, to jeszcze trudniej będzie się nam oderwać od siedzenia na forumie :D

A co tam... nabiję kolejnego posta, to już prawie 9800 :) Seti ja jestem jak najbardziej za oblewaniem :)

dobiii :) z okazji wczorajszej rocznicy, ja jako matka topicu ;), zycze Wam wszystkiego najlepszego,milego wychodzenia z domow, spelnienia marzen i oby jakis przypadek sprawil (tak jak mi jakas cegielka spadla na glowe rok temu i tu napisalam... ;) ),ze zobaczycie świat w jeszcze bardziej kolorowych i lepszych barwach z calego serduszka Wam tego zycze :) ps. seti wiedzialam ze nie zapomnisz o rocznicy :) pozdrawiam serdecznie:)

= poczytamy , zobaczymy:D Hopi wiuec dzis \"powtorka z rozrywk\"i !;) Desti 🌻:) Stic 🖐️;)

Seti- już się nie mogę doczekać \"powtórki z rozrywki\" ;) destination miło że wpadłaś :) stic ktoś Cię dziś nominował w \"Oskarach Kafeterii 2006\" :D

No prosze, zagubione dusze sie znalazly! :) Dziekujemy za zyczonka i zyczymy wzajemnie! :) Ale zgranie! :D

= moze jeszcze uda się reaktywować temat? :D Seti ja dziś natknęłam się na Oskary i jakoś nie na czasie jestem, bo z większości nominowanych osób nie kojarzę :D

Juz wiem, poczytalem! Ja widuje te osoby ale osobiscie nie znam! :P Hopeless, to jak to jest z tymi Twoimi twarzami? :P

Caly czas reaktywujemy , jesli o topiku mowiecie:P Hopi , czy ktores z Twoich wcielen jest tez nominowane?????:D ide poszukac tych oskarow;)

= na każdym forum mam inną twarz, bo to wcielenie nie pasuje wszędzie :P Już pisałam że mam kilka (naście/dziesiąt) twarzy. Ale niełatwo mnie rozpoznać bo nieźle się kamufluję ;) I nie udaję kogoś, kim nie jestem :D te wszystkie wcielenia to prawdziwa ja :classic_cool:

Seti jedno zostało nieoficajlnie nominowane w kategorii \"tekst roku\". Ale nieoficjalnie, więc nietrudno będzie je odnaleźć ;) Poza tym to ja w 2006 r. nie udzielałam się za bardzo na forumie, bo zajmowały mnie inne rzeczy :P

Seti teraz to Ty chyba zasnęłaś :) Bo ja się nie moge powstrzymać przed zaglądaniem na foruma ;) ale w innych wcieleniach :P

Hopi w m ja m nic ciekawego wczoraj uciekla marzena z tym swoim , a dzis ja odnalezli pobita i w ogole i chbya zrozumiala , ze jej chlopak jest cpunem nadal i raczej sie nie zmieni;) marcin brat Marzeny flirtuje z Mycha:D Marycha powiedziala Arturowi zeby dal jej troche czasu , wiec chbya niedlugo padnie mu w ramiona iiii......noo;0 jednoczesnie w tym ich osrodku pojawia sie laborantka notabene byla znajoma Artura [chbya kiedys w niej byl zakochany:/] A Ewa, po wczorajszej akcji z kochanka Leszka , ucieka z domu i przypadkowo trafia do janusza:P .....wszyscy sie kochaja po prostu:D;) Ja chbya pojde sie ochlapac , a pozniej cos poogladam albo poczytam moja knige nowa{cool] Moze ejszcze tu dzis zajrze , a jesli nie to spokojnej nocu🖐️:)