Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

Gość czas sobie płynie
hej, no jestem, nigdzie nie wyjechałam, po prostu ja nie mam teraz urlopu ;) [poza tym myśle gdzie by tu iśc na studia....chociaz jeszcze powinnam obronić się na tych które konczyłam :/ noooo ładnie...coraz bardziej anonimowośc zanika na tym forum :p

Gość czas sobie płynie
pozwolicie jednak że ja tutaj pozostane anonimowa :p chociaz Seti cos tam juz o mnie wie...ale ciii ;)

= jeszcze nie sprawidzialm;) siedze i szukam roboty;0 Czas oczywiscie ja nie puszcze poary z ust chociaz wiem neiwiele;) kto ze mna na spacer?????bo juz mnie 4ry litery od siedzenia ciaglego bola;) ]

...nie ma sprawy, z Seti to czysty przypadek! :P Tak wiec ja milcze jak grób! Widze, ze koleżanka czas ambitna, tylko chwalic... :) Seti, jakiej roboty?

Gość czas sobie płynie
taaa...ambitna...a czy ja powiedziałam że na tamtych sie obronie? :D hehe "przypadek" co do Seti...akurat ;) :p

...zadne akurat, ja lubie sobie pogadac, jeszcze nikogo do spotkania w realu nie wyciągnąłem! :P Kończ, kończ... trzeba kończyc to co się zaczęło!!! :P

Gość czas sobie płynie nadal
zwykle kończę to co zaczęłam ale okoliczności zyciowe przeszkodziły a teraz trzeba tez kasy do tego to czemu nikogo do spotkania w realu nie wyciągnąłes? ;)

= nadal nie sprawdzialm:D tak to czysty przypadek;0 z Toba Czas chbya tez;0 same przypadki i spontany:D tak najlepiej chbya;) aroboty szukam normalnej zeby kase miec bo nie pracuje narazie w sumie jeszcze nigdy tak naprawde, na powaznie nie pracowalam;) wiec szukam;)

Gość czas sobie płynie
heh...Seti ja czasem tez mam wrażenie że nie pracuje "na poważnie" :/....

Czas a co robisz?:D jak nei chcesz to nie pisze ale moze tylko jakas podpowiedz , skojarzenie daj ;) = gdzie uciekles?;)

Gość czas sobie płynie
a nie pisałam Ci juz kiedyś na maila co robię?......

Pisalas Czas ale widzisz mam skleroze:( ehhh ale nei wiem czy wtedy jakos przerwy w pracy nie mialas;)

Gość czas sobie płynie
nie miałam ale właściwie to chcę zmienić pracę na lepiej płatną w przyjaznej atmosferze i mniej stresującą...tylko gdzie taką znaleźć :/

na \"pifku\" z kolegą bylem... ...i teraz mogę spiewac... :D ...czas, jakos nie mam duszy Don Juana... wiec nie podrywam :P

Gość czas sobie płynie
a kto tu mówi o podrywaniu ja tylko o spotkaniu z kimś poznanym w necie :)

Gość czas sobie płynie
tak się tylko wydaje że większe możliwości ( jak się ma znajomości to może tak), poza tym chcę się dokształcić jeszcze...pewnie będę musiała wyemigrować gdzieś ( chociaz nie bardzo mi się to usmiecha)bo u siebie to raczej nic nie znajdę... idę sobie od kompa jakby co, to dobranoc

...zieeeeew 😴 Tak wczesnie? O nie... :P

taaaaaa wczesnie:D jakie wczesnie?:P poludnie zaraz;) w sumie to troche niedosyt czuje jesli o spanie chodzi:o

Hehe, fajnie spiochem byc, zwłaszcza w przedostatni dzien urlopu! :P Mozna i nawet do pierwszej, z tym ze caly dzien zmarnowany... :o