Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

sorry kruku ze ci randkę zepsułam takim scenariuszem ale na drugi raz uważaj czym panienkę karmisz.....:P

oj kruku kruku, gdzie Twoj romantyzm??pikantniejsze to znaczy zmyslowe i namietne jak np. \'delikatnie pocalowal ja w szyjke az ciarki przeszyly jej cialo....\' albo \' zatopili sie w goracym pocalunku i fala namietnosci splotla ich ciala w jednosc \' :p nooo to moj debiut byl chyba zostane pisarka ;)

To zalezy zkim sie tanczy, gdyz sa kobiety ktore naprawde duzo potrafia wypic i to roznych mieszancow :-)

Gość single od 2 tyg.
herka;) ja dzis od rana jade na takich cukierkach i poki co to jeszcze sie jakos trzymam (chyba;) ) hehehe jeszcze 2 godz. i do domku do spania:) a potem od nowa;) kruku;) nic sie nie martw, tak naprawde to bedzie ta wyśniona, wymarzona i wcale nie napruta cukierkami lub cytrynówką;)

Kruku---->Dużo to wypic może lala gumowa ;) Chucka Norrisa

no pewnie :) Stic jak codziennie rano obudzil sie lekko przemeczony po swoich nocnych opustoszalego lidla. Wyszedl rano,by spelniac swoja misje zyciowa pracownika biedrony i lidla :) Od samego rano cos nie dawalo mu spokoju...,dotarl do sklepu i jak zwykle udal sie do dzialu z nabialem (jego ulubiony dzial :p)...

Ekhm - zaznaczam że Destiny jest nie na bierząco - w Lidlu nigdy nie pracowałem a z biedronki mnie zwolniono :) Obecnie zajmuję stanowisko pomocnika inżyniera projektu (czyt. popychadło)

stiq-wyglupiamy sie ;) przeciez serio nie pisze :D i zadne mi tu popychadlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kruk -------------- heheheh dobre single ------------------> to tobie się wydaje ze się trzymasz;)

nic nie chcę mówić ale dziś się rozszaleliśmy;) ale jakby ktoś obcy tu wpadł i nas poczytał to by pomyslał ze jacyś nienormalni jesteśmy a najgorsze jest to/ a moze najlepsze......../ ze może miałby rację:P

opowiadanie o Sticu moze potem dokonczmy,bo mi weny braklo narazie,czuje pustke artstyczna w tej chwili ... :p hera - czemu nienormalni? :p hihihi

To wszytko wina tych % cukiereczków...

Gość single od 2 tyg.
reasumując: HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH ;)

ale kurde słuchajcie-----------jasne ze takie supermarketowe produkty wcale nie są super a wręcz przeciwnie ale w biedronce można kupić naprawde dobre oryginalne wino bułgarskie \"sophia\" powaga i jest przepyszne a ja tyle wina w swoim króciutkim życiu wypiłam ze wiem co mówię;)

Sophia jak najbardziej, jednak sophia nie jest winem klasy c. Ja mam na mysli produkty jak chociazby \"super piwosz\" za 1,10zl.

no włąsnie winko to jest jednym z porządnych produktów który mozna dostać wśród tysiąca nieporządnych;)

biały to jak bedziemy urządzac wrescie to spotkanie nasze topikowe to ja się zatroszczę o winko a ty o tę cytrynóweczkę oki?? a zapomnaiąłm wczoraj przejżec tę ksiązeczkę z drinkami co ją znalazłam wczoraj a daj przepis na jakiegoś prostego drinka ale pysznego z wódką raczej bo nie wiem co tam wiecej mam w barku a jurto musze coś wypic takiego,a bardzo lubie drinki rózne ze smirnoffem, mniammmm już mi ślinka leci.......

Hera w driny sie nie bawie kiedys taka jedna podawala tutaj bardzo dobry przepis na zemste barmana taki drink, ale musialbys poszukac w tym temacie.

Składniki: 50 dag wódki czystej (obojętnie jakiej), kieliszek rumu, może byc czeski, pieprz, cynamon, likier bananowy wysokoprocentowy Jak przyrządzić? Do shakera wlewamy wódkę i rum, mieszamy 2 minuty, po czym przelewamy do małej szklaneczki na drinki, dosypujemy szczyptę pieprzu. Likier bananowy (ilość do smaku) mieszamy z połówką małej łyżeczki cynamonu i wlewamy do wcześniej zmieszanej wódki z rumem. Potrzebne przybory: szklaneczka i shaker Jak podawać? W małej literatce. Uwagi: Podawać schłodzone z lodem. To sie nazywa zbojnicki drink.

Składniki: 20 dag Kukułek firmy Wawel, mleko skondensowane w puszce z cukrem lub bez, 1/2 l wódki, szczypta świeżo mielonego czarnego pieprzu, 1/2 szklanki wody Jak przyrządzić? 20 dag Kukułek firmy Wawel rozgotować w 1/2 szklanki wody na wolnym ogniu, cały czas mieszając do rozpuszczenia cukierków. Odstawiamy z ognia. Dodajemy skondensowane mleko z puszki. Jak się zbryli, to podgrzać, odstawić z ognia i powoli wlewać wódkę. Dodać zmielony czarny pieprz, przelać do butelki litrowej. Powstałe karmelki też wrzucić do środka, z czasem rozpuszczą się same. Potrzebne przybory: garnek 2 l Nazywa sie babska kukuleczka.

Składniki: - AOC Cote Rotie, Les Essatailles, 2001 0,5 l lub 0,7 l - 1 kiwi - 1 morela - kilka kropel cytryny Jak przyrządzić? Na poczatku wymieszac kiwi z morelami z shakerze, pozniej dodac kilka kropel cytryny, a na koncu dodac AOC Cote (0,35l) Rotie i ponownie wymieszac (2 min), nast. schlodzic na ok. 30 min... Potrzebne przybory: shaker Czas przygotowania: 40 min

dzieki kruku:) a zaraz sobie poszukam tamtego drina i spadam do domku pa a towarzystwo się spiło tymi cukiereczkami i wszyscy chyba śpią

Heri--->pa🌻 ale sie rozkreciliscie poczytalam sobie to wasze romansidlo, czekam na cdn:)