Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

seti a bananka dostałam dziś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) a wodę ci kupiłam ilakire do paznokci sobie kupiłam i parę innych rzeczy... i byłam po drodze przy okazji wbiedronce ale stica tam nie widziałam..... a ja jeszcze nie wiem co bede robić w wakacje ---- zalezy czy będę jeszcze tu pracować bo mam umowę do końca kwietnia, i albo tylko na urlop albo do pracki na wakacje wyjadę do anglii albo do francji

hehehe seti --------apropos twojej stopki--------- też słyszałaś tę głupią reklamę w radiu widzę a co oni tam właściwie reklamują, bo się nie przysłuchiwałam.....??

heri-->dzieki bo juz tu usycham z pragnienia:) a jaki lakier???

Hero-----> nie zartuj , ze taka jest reklama ja to znam , bo podobno taka ksiazka jest:D Bialy------> czyli ty pojedziesz na pewniaka ja jak cos to w ciemno , najwyzej po dwoch tyg wroce, i mam nadzieje ze sis z mezem:D mnie przechowa o ile oni tam jeszcze zostana nudno tu gdzie reni, stic, lotki od wesela juz nie ma:D chbya za bardzo poszalala

W ciemno nie chce jechac, chociaz moglbym. Jednak po co :-) No nie ma stocka az tak pobalowal w biedronce.

hahahha ja jzu nic nie mowie , bo nie bede plotkowac :D heri co tak cichutko siedzisz???????

ah sorki zagadałam się ze sticem i z koleżanką z pokoju obok bo zaczęła też moją dietkę parę dni temu a jest taka reklama jakaś durna ze szok a ksiązka jest \"kobiety są z wenus a męzczyźni z marsa\" o innej podobnej nie słyszałąm a stic pracuje ale reszta nie wiem.........

heri ----->taka to wiem , ze jest ale ktos mi mowil , ze jest wlasnie tez taka co ja mam stopke, moze to jaks paropdia tej , o marsie i wenus:D ale chbya jednak nie ma , bo w necie nic o niej nie pisza:D

a u mnie jest kierowniczka ale jakies w miarę luźny dzień jest tylko lipa ze dziś do 16..............uff i powoli czas mi dziś leci

hej:) wirtualny buziaczek dla moich topicowych singielkow :) a ja juz po pracy hehehehe :p ale mam dzisiaj smaka na spaghetti mniam mniam :p chyba zaraz cos upichce

to ja spagetti na jutro zamawiam oki?? a dziś jeszcze mam kurczaczka kawałek z sałatą na obiad popracy mniam w sumie;P

Gość single od 2 tyg.
desti masz tu cukierka z alkoholem zamiast walentynki;) seti;) hiihiih kupiłam kilo dwadzieścia cukierków z alkoholem i je konsumuje;)

single---->z wodeczka czy innym alko:D?? zaraz zadzwonie do twojego szefostwa zeby wezwali pna wladze z aklomatem:D!!!!!!

Gość single od 2 tyg.
jeszcze sie trzymam jakos;) seti sa różne smaki (wódeczka, brandy, whisky, rum, burgund), mniam - coraz bardziej mi smakuja, sa przepyszne;) czestuj sie:) a naszczescie dzis jestem sama w pokoju, szefostwo pewnie tez gdzies chleje na lunchu;) a za chwilke wpadnie kolezanka wiec bedziemy sie czestowały dalej;)

seti - no ma sie rozumiec, ze z pieczarkami ;) ale zanim mi sie zrobi to spaghetti to banana spalaszuje (podobno najbardziej perwersyjny owoc :p hihihi ) single - to duzo by trzeba tych cukierkow zjesc...ale mi tam otylosc w sumie nie grozi,zreszta Tobie tez :) gdzie jest lotka??dawno jej tu chyba nie bylo.

No to gdzie wy pracujecie w osrodku uzaleznien? :-) Tez chce taka prace gdzie szefostwo pije, a ja mam 20 kg cukierkow z wodka :p

single---->to ja poprosze z kazdego rodzaju po jednym , no moze dwa:D

ja mogę oddac tego bananka co mam w szufladzie ------ chyba destination , ty chciałaś....??