Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość destination

APEL DO SINGLI - zacznijcie wychodzic z domow!!!

Polecane posty

A chlopcy przychodza w samych plaszczykach a pod spodem juz nic hahahha Jak ci co po parkach lataja :D

Jak ??? - poker w 7 klasie szkoły podstawowej - ile wy macie lat ?? :P Jest MAKSYMALNIE tylko lizanie no i jeszcze HARDCORE w postaci obejmowania w pasie parek ze stażem min 2 lata :)

zaklików jest w woj. podkarpackim, okolice kraśnika i stalowej woli a poker rozbierany może być ------- zanim ściągnę bransoletki, łańcuszek, pierścinek, kolczyki, ubranka....................dotrę do bielizny a tam jeszcze odpinane ramiączka od stanika..... oj chłopcy ciekawe komu dłużej zejdzie z rozebraniem się................:P

stic---->teraz w siodmej klasie juz sie wiecej rzeczy robi:D a wogole to juz nie ma siodmych klasch:(

Moze do liceum katolickeigoe??? moja sis do takiego chodzi:D

liceum katolickie to tylko nazwa, wziela sie chbya od tego ze ucza tam nawiedzeni nauczyciele:p wiec to nie ma nic wspolnego z wychowywaniem na porzadnego katolika:D Jeszcze bardziej sie buntuja bo tam maja wiecej zakazow i nakazow:)

no to planujcie dalej a ja spadusiam:) a seti ------------ to siostre masz taką pożądną?? a ty taka rozbrykana?? nareczka

tytul nie zostal zmieniony w raz z reforma polskiego szkolnictwa :D na \"szatan z 2giej klaasy gimnazjum\" troche dlugie:D

opsss i znowu nicki pomylilam:D heri--->papa , tak bardzo grzeczniutka, wogole klopotow nigdy nie sprawiala , i nigdy sie o nia nie martwilam i nigdy nie mialam przez nia nerwow , anioleczek lol:D

bialy---->sprawdz @ ile doszlo Ja zaraz musze tez uciekac , bo jestem umowiona z Borysem :):D

bialy----->no to mnie zdemaskowales:D zartuje oczywiscie nie siedze na zadnych analach:D, a co stic tam siedzi????? dobra ide sie szykowac:) do potem

Stiq - Ty brutusie!!!!!! impreza w tajemnicy przedemna 😭 single - no to blisko bylas tego co Ci ukulalismy wczoraj ;) teraz czas na kruka ... ;) i laske ze zlamanym obcasem :p w lislu nic ciekawego, wogole to dziwnie ze tam nigdy muzyka nie leci.bylam w dziale z wzrzywami,nabialem i nic... ani pol stica nie bylo :( hahaha ale teraz chyba zawsze w wchodzac do tego sklepu bede juz miala rogala na twarzy :D hihihi ,taki mam sentyment ;), pewnie coniektorzy pomysla ze jakas zakrecona,ale cooo tam ;) kruczek - juz brzuszek nie boli??:(

Destini---->W swojej prostej pańszczyźnianej wypowiedzi chciałem podkerślić, że jako \"matka\" tego topiku nas tu umieściałaś i jako porządne dziewczę z gnuśniej drogi samotności i alkoholizmu nas zawróciłaś. Ale jak lubisz alkohol i sex - pokera w Zaklikowie to zapraszam na pokład :)

Detox wrocila z lidla, pelna energii i checi na zabawe w rozbieranki :-) Brzuszek nie boli, gdyz jak slysze o alkoholu i sexie od razu razniej na duszy i w zoladku tez :-)

stic---> czy TY wogole praujesz czy tylko na tym forum się udzielasz-na naszym zaproponowalam wyjscie do klubu w sobote:) moze zaciągniesz kogoś stąd choć pewnie odmowią bo bedą się bali ze porwiesz ich do biedrony na draze :P

Cze 100, wynosze się z biura własnie - wam wszytkim miłego wieczorku bo wiem że wszyscy sie zciągną po 21:00....macie bojowe zadanie - zoorganizowac wycieszkę do Zaklikowa :) Pozdruffka BG 🖐️ Nie widzieliście przypadkiem małej singielki ??

Ha, jestem sama, ale taka praca:( Pozdrowionka do wszystkich... :) Może w sobotę zasiądę na czas jakiś, a teraz jeszcze do pracy, bo za 40 min. do domku... Sticu:) Co to za miejscowość? Ładnie tam?

stiq---->tobie tez milego wieczorku , a malej singielki to ani widu ani slychu ide spobie kawy zrobic

siq - ladniej tego nie mogles ujac ;) zawrocilam was z gnusnej drogi??hahahhaha czyli % sex party sie zapowiada ;) hihihi pelna energii po wodzie mineralnej z lidla czmychnelam na basenik,ale tam neistety moj brat odstraszal wszystkich facetow ;) i zaden mnie do sauny nie chcial zaciagnac :p ,taki juz moj los :(

Setunia:) I Ty sie tu znalazła? Kawka zrobiona? Ja właśnie meliskę dopiłam, bo na spokój trzeba mi czegoś... ciężkie chwile w robocie:( Jak Walentyny? Tak patrząc, to wszyscy sobie pogadali, że nie i w ogóle, ale większość dostała Walentynę chociaż jedną, co? Ja trzy: 2 netowe... dziękuję:) i jednego sms-a z netu, ale był bardzo zagadkowy i miły, acz dziwny w treści... Jak bilansik u Was?

nowa---> no ja tez jestem, pije kawke bo troszke glowka boli, za dlugo spalam dzisiaj i dlatego:) Moj bilans z dnia 14.02.2006r=jedna linkowa walentynka-troche makabryczna tematyka , zaraz ja tu wkleje -od mojej sis, nie wiedzialam co to za walentynka , myslalam ze jakas milusia to jej duzo serduszek na gg namalowalam, no trudno dowciapna to moja sis :D http://www.fat-pie.com/love.htm I kilka zyczen na gg koniec bilansu

hehehe widzieliscie ten topic ze zdjeciami?? ufff juz sie wystraszylam ze to moje zdjecie ktos zmajstrowal bo tam jakas destiny jest - podobny nick do mojego,ale to nie ja :D phii i nawet nie podobna!:)