Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka cammeron

mój chłopak jest kibicem- pomóżcie

Polecane posty

w stosunku do mnie nigdy nie jest agresywny

Gość JaToRozumiem
HooLigAns GóRą :)

myślicie że odrazu powinno się kogoś takiego przekreślać? Owszem jest pełno takich szlikowców którzy biją niewinnych ludzi na ulicach - to są bandyci, ale on tego nie robi. Biją się tylko z tymi którzy też tego chcą, czy to jest złe?

Gość dobra rada dla ciebie
pogadaj z nim zanim stane sie cos zlego

Gość noTak
ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość dsvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
nie mam dziewczyny jak TMT

Gość czarodziej kameron
Albo jest to prowokacja i laska(albo facet) się nieźle bawi czytając wasze wypociny, albo jest to prawda choć nie wierzę i wolałbym żeby nie był to prawdziwy temat. Jeśli prawdziwy to znaczy że jesteś nieźle pustą lalką :) A twój pan to "misiu" w 4 paskach. Bardzo się kochacie, wasze marzenia to fura skóra i komóra. Twoje hobby to malowanie paznokci, opalanie w solarium i zwiedzanie szmateksów, jego hobby to walenie w ryja ludzi. Typowy obraz polskiej prowincji. Życzę szczęscia w pożyciu. Możliwe finały takiej zabawy: Gość dostanie wpierdol i będzie warzywem do końca a ty mu będziesz zmieniać pieluchy; Gość zabije kogoś , ty zostaniesz sama na lodzie z dzieckiem, jak będzie dobrze to zostaniesz fryzjerką jak źle to kurwą. Pozdrawiam. Oczywiście wiem że to marna prowokacja, ale jaja niezłe, bo takie pustaki też są na świecie. Aloha :D

Gość kratownica
czemu tak sie rzucacie na te dziewczyne?? czy to jej wina ze jej chlopak jest kibolem?? przez tyle lat przebywal w takim a nie innym srodowisku i teraz trudno bedzie jej cokolwiek zmienic...dziewczyna sie poprostu martwi i pragnie odizolowac go od tego towarzystwa ale nie wie jak tego dokonac...przedstawia sytuacje a wy najezdzacie na nia z tekstami pelne zlosci i wulgaryzmu!!! i to tylko dlatego ze jest zwiazana z tym chlopakiem! ludzie zastanowcie sie bo ona sama nikomu krzywdy nie robi!!

Gość yayook
kratownica.. ale to polska własnie i polskie tępe lubiące nawrzucac komuś spoleczeństwo:o

Gość czarodziej kameron
No ona z penością krzywdy nie robi, ale jej chłop tak więc nie bądź taki hop do przodu. Ciekawe co powiesz jak dostaniesz od takich 10 sterydów w ciemnym zaułku? Po drugie nie można być dobrym , a jednocześnie walić innych. To obłuda, fałsz , uproszczenie. A laska jeśli temat jest prawdziwy tego nie widzi. Rozumiem że miłość jest ślepa, ale bez przesady. Tolerancja ma swoje granice. Jak się zwierzęta biją między sobą to mnie to wali bo nie jestem z ich kręgu. Ale często jest tak ze agresja w nich jest tak wielkam, że po pijaku albo na trzeźwo biją też normalnych ludzi. I nie mówcie mi o środowisku, że nie można z niego wyjść. Można tylko jak się jest ograniczonym półgłówkiem to się nie da. Najlepiej wyżyć się walić w mordy, a potem do domu rodzinki kochać żonę i dziatki. Boskie życie :) Nie wiem czy śmiać się czy płakać :(

czarodziej kameron nie jest zupełnie tak jak mówisz. Mój chłopak to nie jest steryd w 4 paskach i nie powinieneś nas obrażać bo zupełnie inaczej przedstawiłeś sytuację niż ona wygląda. Napisałeś że jak będzie dobrze to zostanę fryzjerką a jak źle to kurwą - to mi nie grozi ponieważ mam już 24 lata, mam jak narazie średnie wykształcenie ale mój chlopak studiuje i nie jest tępym sterydem który tylko pije i bije biednych normalnych ludzi na ulicach. Tak jak napisał/a kratownica nie wiem skąd w tobie tyle złości. kratownicajest dokładnie tak jak napisałeś (aś)- on przez wiele lat przebywał w takim środowisku i teraz mimo tego że ma też innych znajomych na studiach to trudno mu nagle wyjść z tego towarzystwa w którym się wychował a ja pragnę go od niego odizolowaćbo się o niego martwię i go kocham. yayook zgadzam się ze wszystkim co tu napisałeś , tez myślę że właśnie polskie społeczeństwo uwielbia komuś nawrzucać. I dziękuję ci za twoje wcześniejsze słowa :)

Gość czarodziej kameron
Ech. Możnaby było z tobą dyskutować, gdybyś popatrzyła na wszystko z dystansu, z boku, nie myśląć tylko o sobie. Był kiedyś taki film Ameryrykański psychopata, czy jakoś tak. Gość porządny, makler giełdowy a z drugiej strony seryjny morderca. Fakt że jest człowiekiem wykształconym, studentem, to jeszcze gorzej o nim świadczy, bo robi to cynicznie i obłudnie, gdyż nie można żyć w dwu światach. Dla ciebie jest dobry, ale pomysl ile osób skrzywdził. O tym w ogóle nie myslisz , bo ciebie to nie interesuje. Mimo tego w dalszym ciągu uważam to za prowokację, ale można sobie ciekawie podyskutować, choć nie wiem czy się z wami da , gdyż wasze patrzenie ogranicza się do czubka własnego nosa.

Tylko że prawda jest taka, że on nie krzywdzi bezbronnych ludzi którzy tego nie chcą ; nie zaczajają się na niewinnych ludzi na ulicach tylko na takich jak oni którzy też tego chcą. A ja się strasznie boję zawsze o niego ze stanie mu się krzywda. Ale nie chcę żeby musiał mnie oszukiwać i słuchał w kółko tylko moich pretensji. Po prostu nie wiem czy jeden człowiek ma prawo szantażować kogoś żeby się zmienił stawiając tu jako wyznacznik miłość?

Gość czy wy
jesteście normalni??!! nie znacie czlowieka, nic o nim nie wiecie a tak go oceniacie... bardzo to plyciutkie

też myślę, ze nie powinno się kogoś tak odrazu oceniać i przekreślać... niektórzy robią gorsze rzeczy, molestują kogoś psychicznie całe życie i nikt o tym nie mówi. Myślę, że faktycznie okropne by było jeżeli bił by niewinnych, przypadkowych ludzi na ulicy ale jeżeli to ludzie którzy tak samo tego chcą to czy komuś to szkodzi? (oprócz mnie, że się martwię oczywiście)

Gość totylkojatak
też tak myśle

Gość czarodziej karamon
Ech mam to gdzieś. Rób sobie co chcesz, wiedz jednak że kiedyś te jego dwie natury mogą się połączyć i ty możesz być tego ofiarą:( Znane są takie przypadki że przed ślubem wszystko cacy, gość biegnie op śniadanie do sklepu rano, a po ślubie dostaniesz kopa. Może za mocno go oceniłem, ale nawet jak się tłucze we własnym gronie, to nie jest to zbyt ludzkie:( Jak chce się wyzyć to na jakiś sport lub sztuki walki. Ale juz więcej o tym nie piszę, inaczej byście śpiewali gdyby ktoś z was lub bliskich dostał niewinnie od takich drechów. Może dlatego mam takie podejście.

Gość czarodziej kameron
to ja na górze ale pomyliłem nicki :P

ja też uważam za okropne jak ktoś bije niewinnych, przypadkowych ludzi na ulicach. I przykro mi że masz takie doświadczenia :( ale tu naprawdę jest inna sytuacja. Może ja mu podsunę jakiś sport? Box albo coś takiego? Może wtedy ograniczy spotkania z tymi kolegami tak sam z siebie bo ja nie chcę robić niczego na siłę żeby potem okazało się że po kryjomu się z nimi spotyka.

Gość HoolsIsGreat
ja myślę że niedługo już z tego wyrośnie jeżeli macie po 24 lata, zwykle kończy się to koło 22 roku życia więc napewno niedługo przestanie go to bawić. Sam tak miałem i jeżeli do tej pory nic mu się nie stało to pewnie jest mądry i nie pcha się w hardcorowe akcje. Więc nic się nie martw, będzie dobrze.

dzięki, pocieszyłeś mnie :) Też myślę, że niedługo może mu się to znudzi...

Gość HoolsIsGreat
na pewno :)

Gość ajanatomiast

Gość myszeczkaaaaaa
a mieszkacie ze sobą czy osobno?

Gość myszeczkaaaaaa
bo wcześniej pisałaś że jesteście zaręczeni?

tak :) mieszkamy i jesteśmy zaręczeni :)

Gość a to moja opinia
jestescie z soba pewnie juz troche czasu, wiec jesli mialby wyrosnac to moze juz by wyrosl? Ogolnie jest mozliwe ze mu to przejdzie, ale nie liczylbym na to i nie obstawial tego, a takie zachowanie nazywam naiwnoscia (ktos sie zmieni, dlaczego? bo tak) dalej brak Twojej reakcji jest biernoscia i pasywnoscia, a dodatkowo podbudowany jest strachem (z jednej strony jak bedziesz o tym mowic to strach ze popsuje sie miedzy wami, albo ze wrecz wybierze to 'hobby' jako wazniejsze od Ciebie, z drugiej strach o to ze mu sie cos stanie przez to 'hobby') i nie jest to dobre wyjscie. Ogolnie ultimatum tak z miejsca najlepszym wyjsciem nie jest, ale na poczatek ostro bym mu dupe potrul na Twoim miejscu - nie w sensie bycia upierdliwym, ale czestego poruszania tego tematu (dobrze ze nie jestem kobieta), tak zeby nie bylo zadnej watpliwosci jakie sa Twoje uczucia i ze wcale nie chcesz go ograniczac, po prostu Tobie jest z tym ciezko, moze przy okazji dowiesz sie czegos wiecej o nim samym (czemu ma takie 'hobby'), ale uwazaj nie koniecznie musi Ci sie ta wiedza spodobac (ale to juz moja subiektywna opinia) A ogolnie to 'hobby' uwazam za cos nienormalnego, a te rozmowy w pierwszej kolejnosci maja uswiadomic mu pelna powage problemu, nastepne pytanie jest czy bedzie chcial z nim cos zrobic, ale moje opinie na ten temat zostawiam narazie na pozniej

Gość a co paprykarz napisał ciekawe
???