Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarodziejka cammeron

mój chłopak jest kibicem- pomóżcie

Polecane posty

wiem, masz rację, muszę jednak z nim porozmawiać i postawić to ultimatum...

Gość yayook
myślicie ze go to ruszy? to ultimatum? jej uczucia? skoro nie ma uczuć dla tych których wali po ryjach to dla niej tez nie bedzie miał:o

ale zawsze mi okazywał uczucie, nigdy mnie nie zawiódł , myślicie że nie ma szans go zmienić? :(

Gość jak możesz
być z nim wiedząc, że krzywdzi ludzi , bije ich dla zabawy , jesteście siebie warci , przerażasz mnie , na szczęście nie mam z patologią do czynienia w życiu codziennym uf

Gość yayook
wiesz co. ile macie lat? moze musi dorosnąć? musi się stać coś złego zeby zaczął myślec normalnie:(

mamy 24 lata :( chyba już dorośliśmy...

Gość yayook
do jak możesz> nie unoś się tak kobieto :o takie jest życie jednych kręci seks, innych rock and roll, jeszcze innych dragi, a jego lanie po mordach, to kibice oni dla tego żyją dla szacunku, dla swojej ekipy, kumpli.. jeśli jest prawdziwym kibicem to nie wpierdzieli normalnemu czlowiekowi z ulicy, ale wpierdzieli innym kibicom a to różnica, bo i ci i ci się piorą.....dla przyjemności.

Gość yayook
czarodziejko... może potrzeba mu jeszcze troche czasu.. spróbuj z nim pogadać. osobiście znam kibiców GSA, ruchu tez troche i wiem ze to ciężcy ludzie..

Gość pipol
patologia !!!!!!!!!

uwielbiam gdy mój ukochany po udanym meczu przychodzi bierze mnie analnie krzycząc głośno "Cracovia Łowcy Psów" :) :classic_cool:

yayook cieszę się że mnie rozumiesz. Jest dokładnie tak jak napisałeś. On dokładnie mówi to samo, że po prostu to jego życie i że oni nigdy nie biją niewinnych ludzi na ulicy!

ustalmy jedno -on nie jest kibicem !!! mylisz pojęcia i szalikowca nazywasz kibicem :O:O:O a poza tym jak już ktoś wcześniej napisał: marna prowokacja :O

oczywiście u góry to nie ja napisałam

oczywiście u góry to nie ja napisałam!!!

Gość yayook
mam nadzieje, ze nie prowokacja.. bo bym się nie rozpisywał a chciałem pomóc;) i kibice i szalikowcy się leją, ale hooligani są najlepsi:)

nie wiem po co piszesz że to marna prowokacja, po prostu chciałam się poradzić jakichś bezstronnych ludzi, jeżeli uważasz to za prowokację to po prostu tego nie czytaj. Niektórzy naprawdę mają problemy, nie każdy problem to po prostu wymyślona prowokacja.

yayook dziękuję ci bardzo za twoje słowa :) pocieszyłeś mnie :)

Gość yayook
heh a ja wiem dlaczego oni nie wierzą... za dużo ostatnio o hooliganach się mówi:) mała nie przejmuj sie to ich problem.. ludzie naprawdę myślą ze kibole nie mają rodzin;) żon, dziewczyn,dzieci, sam znam kilka hooligańskich par:)

\"yayook cieszę się że mnie rozumiesz. Jest dokładnie tak jak napisałeś. On dokładnie mówi to samo, że po prostu to jego życie i że oni nigdy nie biją niewinnych ludzi na ulicy!\" Jassssnnnne. Napierdlaja kogos tylko dlatego, ze im sie nioe spodoba!! Nieraz bylam tego swiadkiem !!! Niech ktos wpierdoli Twpjemu chlopakowi raz a porzadnie to moze zmadrzeje :O Jak go pronisz tojestes tak samo pierdolnieta jak on!! Bo te skurwysyny sa pierdolniete i powinno sie ich zamykac za samo lazenie po ulicach! I zapamietaj raz na zawsze, Twoj facet to KIBOL , nie zasluguje na okreslanie go kibiciem!

Gość yayook
no way ty akurat wiesz najlepiej jaki jest jej facet ;)

yayook ty chyba jesteś jedyną osobą która mnie rozumie :)

Dla mnie kazdy kibol to pierdolnieta szmata !! Dla mnie tacy ludzie nie powinni chodzic wolno! Sa tacy sami i jesli bronice tych psychopatow to juz rozumiem czemu tego scierwa wszedzie pelno ! Pobili na moich oczach bliskie osoby za nic! Bo robilismy w sklepie na sasiednim osiedlu. Oprocz mnie byla tego swiadkiem moja przyjaciolka, gdy to sie zaczelo ucieklysmy szukac pomocy. Nam pewnie tez by wpieprzyly te skurwysyny!! Nienawidze kiboli!!!

Gość yayook
rozumiem, a pozatym szanuje kobiety kibiców, hooliganów bo mają ciężki orzech do zgryzienia..:)

Gość yayook
no way to przykre... musiałaś trafić na jakiś psycholi! normalni kibice nie pobiją ludzi z ulicy, tylko leją się między soba a pozatym to twój problem, ze ich nie nawidzisz...

Nie widze problemuw tym, ze nienawidze tego skurwysynstwa! W przeciwienstwie do was nie sympatyzuje z mordercami i psychopatami. Czarodziejko jesli tak Ci zalezy na tym by sluchac, ze ten Twoj facet ma po prostu takie oryginalne hobby to nie zakladaj tu topikow bo slabo mi sie robi gdy uwazacie te masakry za sport :O Sadze, ze powinnas podzielic zainteresowanie ze swoim chloapkiem bo najwyrazniej masz takie same sklonnosci do czerpania satysfakcji z przemocy.Gratuluje 🖐️

no ja na pewno nie czerpię satysfakcji z przemocy, po prostu wiem na pewno że on nie bije niewinnych ludzi na ulicy tylko osoby które też tego chcą. Wiem to bo ufam mu i wiem że nie kłamie.

Gość pencii
no wayyyyyyyyyyyyyy pierdol sie

Gość oh
guzik wiesz skąd wiesz ,że nie bije ludzi na ulicy ? To wogóle jakieś chore to jest zwierzę a nie człowiek skoro czerpie przyjemność z bicica się i z przemocy uważaj bo kiedys "ustawki " się skończą i będzie sie musiał wyładować , teraz robi to na kibicach przeciwnej drużyny.pa

Gość yh /
Prowokacja.

To nastepnym razem wypoleruj mu kij, daj buzi na \'do widzenia \' i nie zawracaj dupy normalnym ludziom skoro ufasz temu wspanialemu chloapkowi:) Przejrzysz kiedys na oczy:) Polatasz kilka razy po scianach jak sie chlopcu agresor wlaczy i przejrzysz na oczy. Nie dzis, nie jutro, moze nie w tym roku...ale za kilka jego agresja nie zmaleje, wrecz przeciwnie:) Za glupote wczesniej czy pozniej sie placi 🖐️