Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milik

Objawy torbieli na jajniku?

Polecane posty

Gość milik

Prosze osoby ktore to przeszły o odpowiedz

Gość DorotaMakota
ja nie miałam właściwie żadnych objawów poza bolesnością w trakcie stosunku przy niektórych pozycjach

ja nie mialam absolutnie żadnych poza zatrzymaniem się @

Gość maxmara35
jestem rok po usunięciu torbieli tzw. czekoladowej czy cos w tym rodzaju . Dowiedziałam sie o jej istnieniu na USG. Minął rok , moze dwa nim zdecydowałam sie ja usunąć . Jesli chjodzi o objawy ,hm ... czasami odczuwałam ból taki dziwny , rozpierajacy w lewj stronie podbrzusza i w sumie nic poza tym . Jesli masz torbiel i mozliwość jej usunięcia zrób to jak najszybciej , najlepiej metoda laparoskopii . To nie boli jest w całkowitym znieczuleniu . Chodziaż słyszałam o kobietach , które miały torbiel i w tym samym czasie zaszły w ciążę . Ponoć sama się im wchłonęła .Moim zdaniem nie ma co zwlekac , zawsze moze być gorzej :))

ja mam torbiel na lewym jajniku. dowiedziałam się dzisiaj. w nocy miałam obfite krwawienie i bardzo bolał mnie brzuch, nie wiedziałam co się ze mną dzieje, bo nigdy wcześniej nic złego się nie działo. Dziś od razu pobiegłam do lekarza i usg wykazało, ze to wlasnie torbiel. U mnie przyczyną jest stosowanie tabletek anty, lekarz powiedział, że to powinno się samo rozbić czy wchłonąć.