Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dududud

Novynette- jednofazowe czy dwufazowe

Polecane posty

Gość dududud

Witam!! Domyslam sie ze bylo duzo podobnych tematow,ale szukam i za bardzo nie moge znalezc,dlatego zakladam topic. Wiec chcialabym sie dowiedziec do jakiego typu tabletek nalezy Novynette. Drugie pytanie, to jak je tolerujecie itp :) dzieki!

Gość dudud
no wlasnie najbardziej sie boje tego zmniejszonego libido :) ,a jak cera? tzn nie mam jakis strasznych problemow,ale syfki mi wyskakuja,polepszyla sie troche?? co do tej jednofazowowsci :P...to moge brac niekoniecznie od start??

Gość zuzia lalka nieduza
one mają ten sam skład i niekoniecznie musisz brac od START

cera się poprawila:) jedynie przed samym okresem wyskoczy jakiś jeden, mały pryszcz. możesz brać od której tabletki Ci się podoba. wszytskie mają ten sam skład. ale lepiej brać pokolei od \"start\", żeby się potem nie pomylić:)

Gość dudud
Mam jeszcze jedno takie male pytanie. Czy na ulotce sa wszystkie wymienione antybiotyki i skladniki lekow ktore moga zmniejszac skutecznosc??teoretycznie powinny byc wszystkie,ale jakos malo tego,myslalam ze to cala strona :P

na ulotce są wypisane składniki leków które mogą wchodzic w interakcje. nie mam pojęcia czy to wszystkie... pewnie dali tylko te, które najbardziej zakłocają działanie pigulek. najlepiej mówić lekarzowi który przepisuje nam leki (np. antybiotyki) ze bierzemy pigułki. pozdrawiam:)